ucuza 159:) varrrrrrrrr
1.9 JTDm'mi acaba? [emoji4]
bir Erzurumlu olarak özledim kışını can erzurumun
Bu sene kışı batıya sattık:-)))) tarihinde ilk kez ocak 6ya kadar kış görmedi. Ama bugün ortalık yıkılıyor çatılar uçtu. Karayolunda otobüs devrilmiş. Fırtınadan görüş açısı sıfır. Fırtına insanı uçuracak cinsten. Kardan değil fırtınadan merkezi tatil ettiler
Bu sene kışı batıya sattık:-)))) tarihinde ilk kez ocak 6ya kadar kış görmedi. Ama bugün ortalık yıkılıyor çatılar uçtu. Karayolunda otobüs devrilmiş. Fırtınadan görüş açısı sıfır. Fırtına insanı uçuracak cinsten. Kardan değil fırtınadan merkezi tatil ettiler
Aynen. Mesela şu anda ben bu yorumu yazarken fırtınadan yer yerinden oynuyor ama kar falan yok. [emoji4]
Şu an bulunduğum yer Erzincan İliç şiddetli yağmur ve fırtınalı çok ev çatısı uçmuş öğleden sonra iş durdu rüzgar kamyonu yatıracak nerdeyse memlekette karlı soğukmuş gece - 19 gündüz -7 derece imiş acayip rüzgarı olur aizim oranın dün dericinin Isuzu kamyonunu fren çekili olmadığından baya bi sürüklemiş bizim ilçeye yolu düşenlere uyarı Malatya ve Kahramanmaraş yolları kapalı trafik izin vermiyormuş
Burda kar silkeliyor ama lapa lapa yagmiyor
beylikdüzü tarafında kar fırtına yoksa buraya gelecek birsey de yok demektir
iyi iyi
Şu an itibarı ile Büyükçekmece'de müthiş bir tipi ve kar yağışı var her yer bembeyaz ara yollar sokaklar kapandı 5 cm kar oldu. Bu şekilde yağmaya devam ederse her yer felç meteoroloji Çarşamba ve Perşembe günü için uyarılar yapıyor.
Beylikduzude ayni sekilde
Her geçen saat şiddetini arttırıyor. Uludağ Büyükçekmece'ye geldi

tam kartpostallık görüntüler oluştu. Biraz önce eşimle gezmeye çıktık ama dondurucu bir soğuk ve tipi şiddetli bir şekilde devam ediyor ana yollarda neredeyse kapanmış kar kalınlığı 15 cm ulaştı.
Bazı bölgelerde aşırı yağış, sel, yıldırım ve fırtına riski var.
Aman ha olası doluya dikkat.
Yoğun kar haftaya c.tesiden sonra 5 gün yoğun görünüyor.
15 Şubat günü Erzurum'da 5 dereceyi gördüm.

Normalde bu mevsimde 0'ın üstüne çıkmaz, pek huyu değildir.
An itibariyle İstanbul Merter 21°C görünüyor.
Cumartesiden itibaren soğumaya başlayacakmış tekrar.