0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oraya geç gelecek sanırım kış bu sene Enes.
malum otomobillerede kışlık lastik şartı var, cezalar kapıda.
En son bazı illerde valiliklerin insiyatifine bırakılmıştı diye hatırlıyorum kış lastiğinin binek araçlarda ki kullanım zorunluluğunu. Ama ne zaman ve nerede bu bilgileri yayımlıyorlar bilmiyorum.
Gecen sene kocaelide valilik tarafinda hususi araclar icin kış lastigi zorunluluğu genelge ile yayınlanmıştı.Fakat ekipleri denetleme yaparken hic görmedim yada bana denk gelmedi.Aslında genelgeye gerek yok vatandaşların duyarlı olup lastiklerini degistirmeleri kendi can ve mal güvenlikleri için kaçınılmaz olmalı.
Valilik, öneri ve uyarı anlamında yayımlamıştır. Kanunlarda değişiklik olmadığı sürece Valilik Trafiğe bu konuda hususi araçları denetle ve ceza kes diyemez.Kış lastiklerinin vergilerini düşürsünler/kaldırsınlar insanlar da daha rahat ulaşabilsin.You Tube'da amerikan kış kazalarına bakın, abd'de dahi insanların çoğu kış lastiği kullanmıyor. İlave lastikler için yer ayırma işide var.
Eskişehir'den herkese sevgiler. Arabayı 3. kez temizlemeden önceki halini çekmek istedim. Kara gömüldü resmen araba Merkez'de oturmamıza rağmen kar kalılnlığı hayli fazla.
Şu an Erzurum'da çok şiddetli bir fırtına var ve hiçbir yerde elektrik yok. Bu yorumu da mum ışığında, romantik sayılabilecek bir ortamdan yazıyorum. [emoji4]
bir Erzurumlu olarak özledim kışını can erzurumun
Enes bey, "quadrofoglio verde" hayranı mısınız yoksa?
Aynen öyle. Sıkı bir Alfisti'yim. [emoji4]
Sevindim, inşallah birkaç güne (belki bir haftaya) ben de Alfisti oluyorum
Süpriz olsun