0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ne kadar üzerine düşsek de, sakınan göze çöp batıyor.Durup dururken evin önünde vurmalar, "birşey olmaz" deyip yol kenarındaki plastik dubaların üzerine arabayı park etmem ve sonucunda kapı bandının ufak tefek çizilmesi derken artık bu denli kafa yormamaya karar verdim.Karaktersizin yaptığı 50,00 TL'ye mâl olacak, boyacı "tamponu yarısına kadar boyarız" dedi de, ton farkı olur mu bilmiyorum. NİSAN'da aynı boyacıya ön tamponu boyatmıştım.
geçmiş olsun Yüksel. Maalesef bu tip şeylerden kurtulamıyoruz, çok kötü değil bence bekle ileride yine komple boyatırsın tamponu yoksa bunun sonu yok.
geçmiş olsun yüksel.o araba bir nazarlık istiyor.bırak öle kalsın.tamponsa konu sonu yok bu işin.benimde arkada bi dolu var yani.umrumda olmuyor açıkcası ama asıl kasaya birşey olmasın yeter.saglık olsun.hiç ugraşma kalsın öle.düşünmede tampon sadece.ama fardaki çizige üzüldüm ben sadece.saglıkolsun.gözünden sakındıkça....aytaç abinin videoda su konusunda açıklayıcı olmuş zaten
Nazar boncuğu vardı abi, ya çaldılar ya da düştü. Aynen dediğin gibi abi. Alıcı gözle baktığımız zaman neler çıkacak neler. Satacağımız zaman elin herifi arabaya nasıl baktığımızı bilmez, ona buna bahane bulur, işte o zaman delireceğiz.
Ogün abi ye katiliyom öyle adama bizim saticak malimiz yok öldürürde öldürür yok orasi böyle şöyle bizim arabayi gören bi dayi vardi tuturmuştu alicam diye adamla ayak ustu muhabbet etmistik adam alcam diyo ben diyorum satilik degil yok kazasi var mi dedim var kafadan hasarli dudaklarini cekiyo off diyo ulan benim malim satmiyorum zaten sana noluyor yav
1aydır bölemi şimdi araba hemde istanbulda okadar yagmura vs ragmen.kapalı garajda durdu sanırım
Bizimki temiz yine çoğu zaman olduğu gibi. [emoji4]
malzemeler geldi1-2 tane eski tip sarı ped(bence yenilerden güzel)2-meguiars bez(oldukça kaliteli ve büyük)3-nxt wax(50ml geldi)4-ultimate şampuan sarı olan(100ml geldi)5-pasta(50ml geldi)6-lastik parlatıcı(150ml geldi)bence gene fazlasıyla iyi.sonuçta bedavadan kargo ücreti bile olmadan gelen malzemeler
Güle güle kullan. Nxt wax'ın en küçüğünü mü yollamışlar Yine de bedava sirke baldan tatlıdır.
Enes senin arabayida goremdik bi temizlede guzel bir resmini at merak ettim