0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pırıl pırıl duruyor ilke istanbulun o saganak yagmurlarına iyi yani maşallah nazar degmesin
malzemeler geldi1-2 tane eski tip sarı ped(bence yenilerden güzel)2-meguiars bez(oldukça kaliteli ve büyük)3-nxt wax(50ml geldi)4-ultimate şampuan sarı olan(100ml geldi)5-pasta(50ml geldi)6-lastik parlatıcı(150ml geldi)bence gene fazlasıyla iyi.sonuçta bedavadan kargo ücreti bile olmadan gelen malzemeler
ayıpsın ilke istedigin malzeme olsun herzaman
Sagolasin abi. Amacim su yarismada 1 sette ben kazanayım
O arabanin boyasiyla zor biraz ilke azcik ugras su arabayla
Km sini yazarım Cidden o kadar kötü haldemi
Az parlasin zarari yok sana sonuçta
Arabaya double teyp ayarlamaya çalışıyorum bu ara Hemde yol bilgisayarlı Teypten sonra boya işine girebilirim. Eğer bu arabaya hiç masraf yapmazsam. Kendi aracımı almaya 1 adım daha yaklaşmış olcam
Oyle bir teyp bulursan banada haber ver veya konu acarsan gorurum merak ettim bende ses sistemi isine giricem yakinda teybi takcam fakat altaki goze eger uyguna oyle bir teyp varsa yol bilgisiyarli dusunebilirim bende , kendi araç farkli birşey tabi bendede motor var simdi buyutucem tekrar fakat arabaya para harcamaya devam
Dağıtıcısı ben olacağım teybin :d 1100 civarına yakın olacak tahminim.Yol bilgisayarina soz vermeyim ama birisi aldı ondan haber bekliyoruz.Özellikleri:
1100 mu cuss biraz tuzlu geldi ben o fiyata tesisatin kiralini yaparim birak kalsin ekran yol bilgisiyari harbiden cokmus ya ama
Bizimki leş gibi içi dahada fena
ayni durumdayim
Cuma gunu okulu tatil ettilerde allahtan bayram öncesi yikatirim bide ufaktan cila atarim
Bizim özel oldugu icin tatil değil
Benimki özel tatil başbakanlik mi ne açiklamiş sanirim yarim gündü tam gün yapmislar gelecek haftayida tatil etmişler allah razi olsun
Kamu gorevlilerine tam gun yapildi. Biz hocayla konusacagiz yarin hocam gelmiyoruz gibisinden
bayram temizligi alirim bi dal kurbandan sonra detayli yaparim bende simdi etler tasinacak
Yav bugun zaten bir imza icin beylikduzunden cevizlibaga gittim 10 dakka durduk ciktik yoksa bugun yikaticaktim arabayi , su tatil isine bidaha bakiyim ben yarim gun tatili tam gun yaptilar diye biliyodum ben