0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla hocam juke tarzi bir arac olacagi icin 4 kisilik bir aile icin yetersiz.ozellikle millet olarak bagaja düşkün bir milletiz.bugun internette bir karsilastirma vardi honda crv 1.6 dizel elegance 120 beygir ile ayni motor honda hrv elegance dizeli.crv 650 lt falandi bagaj hacmi 129 bin lira hrv 111 binlira bagaj hacmi 393 ltr idi yanlis hatirlamiyorsam.hatchback bir aracin bagaji kadar hrv.Chr ninde farkli olacagini düşünmüyorum.benzinli manuel oeta paketinin 90 binlira civarinda olacagini düşünüyorum.ama iç ve dış tasarim olarak toyota sinif atlamis.lexus tasarımcısı el atmis galibaLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
. Bence aracın rakibi juke değil belki Honda hrv olabilir aracın boyutları QQ ya çok yakın. Honda Euro bölgesi dışında üretim yaptığı için %10 ekstra vergiye tabi tutuluyor. Toyota chr boyutları ile b sınıfı suv olmasına rağmen c sınıfının değerlerini verebiliyor. C-HR 4350 X 1795 X 1565 X 2640 Qashqai 4377 X 1806 X 1590 X 2646 Juke 4135 X 1765 X 1565 X 2530 Rakamlar hata yapmaz
Muhammet bey, aracı siz satıyormuş havasında yazılar okudum. Satış danışmanı bu kadar bilgi verebilirdi anca Bu arada ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Babamda sürücü koltuğu benim nasılsa diyordu. Ben ne zaman eve gelsem sağ arkaya kuruluyor klimayı açtırıyor ooooh mis
Bugün itibarı ile;;[attach=1]
fiyat olarak QQ ya yakın olması muhtemel bence, juke un fiyatlarından ziyade.