0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Opsiyon listesinde yanlış görmedi isem1,2 turbo + CVT şanzıman + 4x4 seçenegi var.Ve bu seçenege inanmak istiyorum.
1.2 motor çekmez abi yokuşta yığılır. 1.2 motor kendini taşıyamaz. yorumlarını görürüz eğer gerçekten olursa.Keşke hibrit de satsalar hatta 1.8 hibrit ülkemizde üretildiği için vergi güzelliği yapsa devlet
Çift renk opsiyon abi,Çift renk'te de beyaz ve piano black olarak 2 seçenek var.
Verso gibi ihracat ağırlıklı tüketileceğini düşünüyorum.Toyota Juke için şahsi fikrim; 1.5 Turbo Hybrid ve 1.6 D4-D CVT seçenekleride umarım olur.
Arkaya kimse binmek istemez diye düşünmüş olabilirler, camlar çok küçük, kapı çok büyük, karanlık ve sıkışık olacaktır orası
Tasarım çok güzel tabi fabrika çıkış zamanı trendler neyi gösterir bilinmez. Juke u anımsatıyor ama onun eski olduğunu düşünürsek bu çok daha güzel olmuş dolaysıyla.. 1.2 turbo motorda 4x2 seçeneği ile gayette çeker 1.33 Auris gibi değil. Bizdeki Beetle 1.2tsi da az yakıp çok kaçıyor bunun da aşağı kalacağını zannetmiyorum.ancak 4x4 çekişte şartları ne olur bilinmez. bir de Hibrit olayı var ki Honda nın CR-Z deki (bence başarısızlığı)ndan sonra kardeş toyotanın böyle bir projeye kalkışması yersiz olmuş bence. 7 tepe istanbulda Hibrit bir aracın (Honda crz) verimli olmadığını da forumlarda okursunuz. Tabi yine Toyota mühendislerinden daha çok bilerek atıp tuttuk hayırlısı bakalım 1.2 turbo düşük motor seçeneği +cvt otm. şanzıman +4kapı suv olması +yerli üretimin fiyat avantajı ile uygun fiyattan çok satacağı kanaatindeyim. Merakla 2017yi bekliyorum. belki Ağustos da 2017 modeller ile birlikte Lansman olur