0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz aracı gördünüz mü fotoğraflardan daha güzel demişsiniz de
siz aracı gördünüz mü fotoğraflardan daha güzel demişsiniz deMesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 16:30:22aracı fiziki olarak gördünüz mü?
Ben fabrikada bu aracın projesinde calışıyorum.
motorlar belli oldu:1.8 lt hibrit 122 hp1.2 lt turbo 115 hp (CVT ya da 6 ileri manuel)2.0 lt atmosferik (CVT) (avrupa'da olmayacak)
Eğer sadece buysa Türkiye de tutulamaz hani dizel nerde? Siz bu bmwden motoru süs die mi aldınız? Yahu ben anlamakta güçlük çekiyorum artık toyotayı. Bu modeli Türkiyede üretiyorsun iç pazar bu kadar mı umursanmaz kardeşim burası dizel pazarı dizel motorun yoksa hiç getirme hadi getirmedin hangi kafayla dizel seçenekleri olan rakiplerinle boy ölçüşeceksin soruyorum çıksın bir yetkili cevap versin.
Eğer sadece buysa Türkiye de tutulamaz hani dizel nerde? Siz bu bmwden motoru süs die mi aldınız? Yahu ben anlamakta güçlük çekiyorum artık toyotayı rakiplerin 2 veya 3 farklı güç seçeneğinde dizel motor sunuyor sende hiç dizel yok. Bu modeli Türkiyede üretiyorsun iç pazar bu kadar mı umursanmaz kardeşim burası dizel pazarı dizel motorun yoksa hiç getirme hadi getirmedin hangi kafayla dizel seçenekleri olan rakiplerinle boy ölçüşeceksin soruyorum çıksın bir yetkili cevap versin.
Bu kadar sert konuşmak için erken degil mi Selçuk?
aracı üretirken türkiye'yi düşündüklerini sanmıyorum. arabistan'ı da düşünmemişlerdir. avrupa'da zaten 1.2 lt turbo ve hibrit, rağbet gören seçenekler. ayrıca iç tasarımdan hiç görsel olmaması, beni biraz kıllandırıyor. auris ya da yaris ile aynı göğüs olursa yine hüsran.bu aralar biz de araç bakıyoruz. bugün c-hr modelinin de içinde bulunduğu segmenti inceledim. juke ve mazda cx-3 ile beraber iç mekân konusunda ciddi sıkıntıları var. mazda cx-3 aradan 1.5 lt dizel + otomatik + 4 tekerlekten çekiş sistemi ile sıyrılıyor. bu sınıfta hr-v çok güçlü. neden güçlü ? iç mekânda arka kısım oldukça geniş, şaft tüneli yok. arka koltuk minderleri katlanabiliyor. bagajı 470 lt. mazda cx-3'te bagaj 280 lt. hr-v'de 1.5 lt 130 hp yeni nesil i-vtec motor var ve çok ekonomik. ayrıca 1.6 lt dizel seçeneği de mevcut. tel olumsuz yanı, şimdilik dizel ünite ile beraber otomatik şanzıman tercih edilemiyor. ayrıca hr-v'nin belirli bir geçmişi var.avrupa'da tercih edileceğinden şüphem yok ancak iddialı olması için tasarımı kadar hacimsel ve işlevsel anlamda da marifetli olmak zorunda.
hr-v ölçüler:aks mesafesi: 2.61 m / uzunluk: 4.29 mcx-3 ölçüler:aks mesafesi: 2.57 m / uzunluk: 4.275 myani ölçü severler için aynı sınıftalar. buradan sonrası mühendisliğe kalmış.
Mazda 2 platformu üstüne inşa edilmiş bir araç ama. C-HR da yarisden bozma prius c platformundan. HR-V de civic platformunda...