0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
geçmiş olsun.... trafikte ne yazık ki böyle teröristler var. burada emniyete çok iş düşüyor. umarım tespit eder ve elinizdeki delillerle yasal yollara başvurabilirsiniz.
Geçiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Çok geçmiş olsun.SagolunMesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2014, 20:11:15Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 21, 2014, 16:57:06çoook büyük geçmiş olsun kardeş allah daha beterinden korusun..evt tam bu olayda araç içi kamera olsaydı başın ağrımazdı bende sırf bunun için ön ve arka kayıt yapan araç içi kamrera aldım tavsiye derim tekrar geçmiş olsunTeşekkürler abi kamera olayi şart bizeMesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2014, 20:15:24Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 21, 2014, 17:15:03Geçmiş olsun beylikduzunde nerde oldu kaza bende beylikduzunde oturuyorum plakayi alsaydiniz veya bulursaniz telefon numarasini ev adresini bulabilirimBulursam ilk seni bilgilendirecegim Okan.Kaza ankara istikametinde sefa köy sapağından 300 m geride öğrenci yurdunun önünde olduMesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2014, 20:19:38Tüm arkadaşlara tesekkur ederim.Haberi alan eve baskina geldi curcuna oldu burasiBu sebeble geç cevap verdiğim icin özür dilerim.
çoook büyük geçmiş olsun kardeş allah daha beterinden korusun..evt tam bu olayda araç içi kamera olsaydı başın ağrımazdı bende sırf bunun için ön ve arka kayıt yapan araç içi kamrera aldım tavsiye derim tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun beylikduzunde nerde oldu kaza bende beylikduzunde oturuyorum plakayi alsaydiniz veya bulursaniz telefon numarasini ev adresini bulabilirim
Büyük gecmis olsun ins bulabilirsiniz canavarlari