0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazilim yap tabi bu yazilim baya bir hard olmasi lazim okadar dusmesi icin benzinli toyotalarda turbo yok bildigim kadariyla ,yazilimin pek etki etcegini sanmiyorum toyotaya oyuzden dizelse yazilim + turbo buyutmeye gidilebilir hava filitresi ivir zivir saymiyorum bile sadece yazilim 1 bin lira arasidir
İstediğiniz sadece 0-100 süresini düşürmek mi? Motor modifiyesi denilen konu çok derin, tamamen isteğe bağlı ve bizden daha iyi bilen abilerimiz aydınlatırlar konuyu
Yazılım atmosferik benzinlide taş catlasa 5 beygir getirir.Spor modelleri bir kenara koyalım. Toyota modifikasyon için en son tercih edilecek markalardan biri olmalı.
Supra toyota degil mi ? Bilmiyosan yorum yapma
Mesajimi tekrar okumanizi rica edeceğim. [emoji4]
aracınız başka marka sınıfı olarkak gözüküyor.aracınız nedir?bu işi basit maliyetler yapmak pekde akıl karı iş degil.yani bir araba alıyor para veriyorsunuz.arkasınıdan biraz daha masraf yapıp bu hale getiriyorsunuz arkasından birsüre sonra motoru elinize alıyorsunuz.ankaradasınız sanırım güzel paranız varsa fiffty tuninge ugramanızı geniş bilgi almanızı tavsiyeedebilirim.böle anlatılcak şeyler degil bunlar görmeniz lazım.o motoru komple elden geçirmekle başlar bu iş.
ilk olarak cebe en az 10.000tl koymak gerekir
Sende benimkini tekrar oku
aracım fiat yakın zamanda değiştircem kısmetse foruma konu açmıştım corolla testi yaptım bide civic testi yapıp kararımı vericem
İkinci paragrafın ilk cümlesini tekrar okumanizı rica ediyorum.
Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 20:39:01yetmiyebilir kullandıgın malzemenin kalitesine göre motoru hallettikten sonra yol tutuşu alttakımlar lastikler vs bir bütün bakmak lazım
en az dedim zaten ki büyük ihtimalle de yetmeyecektir...forumda vardı ya bitane, e15 corollayı atmosferik 200hp'ye yaklaştırmıştı...