0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen ole alper abi.bircok kucuk buyuk riski sorunu yaratabilir yani.anlami yok lpgli aracta bole kasinti islere.ben hep sunu soluyorum en guzel modifiye sinirlari olan orjinal duran arac sagligini bozmiyab modifiye olur.her hafta sanayide gezmenin anlami yokO daha cok iki yil harcar abi bence bide ustune uzulur eski haline getirmeye calisir
ayni dusuncedeyim bide sanirim cok basit birseyler istemiyor gibi geldi bana.toyotanin lpg uyumuda hosuna gitmis sanirim.tamamen tahminlere gore suan yani.ya honda ya toyota düşünüyorMesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 21:55:22imkansiz degil ama yazık olur yani
arkadaşlar konuyu kendi aranızda mı tartışıyorsunuz benim hakkımda mı anlamadım eğer benimle ilgiliyse evet daha aracı almadım civic alsamda corolla alsamda motor modifiyesi yapmam daha doğrusu bu araçlara yapmam altımda s2000, wrx sti, mitsubishi olsunki yapayım ben işin tekniğini öğrenmek için sormuştum
şunu açıkca söyleyeyim, biz 97 oktan adı verilen benzinle bile yürütemiyoruz araçları, ethanol veya toluene katıyoruz belli oranlarda, yani benzin kalitesi bile bazı şeyleri karşılayamazken, şansı zorlamamak lazım.
aslında sadece 0-100 değil tabi bu konuda hiç bilgim yok mesela şu videodaki gibi ama bu kadar abartı değil tabi porsche killer tabiri değil Honda Typer Manyak hız yapma kesin izlebildiğim kadarı şu egzoz açık hava filtresi tek bildiğim marka var garrett turbo piston değişimi brembo fren tek bildiğim bunlar tabi detayını bilmiyorummaliyeti ne kadar olur
bu video gerçekmi, nasıl bukadar çabuk hızlanıyor, birde markası ne bu aracın.
Forget motor yapilir artik stok motor yetmiyorsa bunun onu dahada acik tabi
Hulk Civic 80-260km/h
Ne yurudu be makina
dedigim gibi sınır yok.
Youtube da hulk denilen makinanın kol çıkarttıktan sonraki halide var sonra güzelce topluyorlar. Sizin yapabileceğiniz işler 4-1 headers yada 4-2-1 headers. 4-1 genelde biraz daha alt devirlere yönelik olan bir headerstır 4-2-1 üst devirler içindir. Güzelce yapılmış eksiz 51 mm ara boru ortasına çok fazla ses çıkartmaması için tüp susturucu sona güzel cayır cayır bağıran değil hafif tok sesli baş ağrıtmaya egsoz konulup ardından güzel bir hava filtresi kit biraz daha kurcalayıp short shifter yaparsınız. Alacağınız arabaya düzgün güzel işçilikle bunlar uygulanırsa 5-10 hp arası alabilirsiniz ama 10a çıkamaz muhtemelen maksimum alınacak güç 7.5-8 olur 0-100 dediğiniz olay düşerse 1 saniye düşer hadi olsun olsun 1.5 saniye ama bu iş birazda sizin pilotajınıza bağlı bunları yaptıktan sonra hala 10 saniyede kalıyorsanız vites atma olayına yönelmeniz ve arabanın en iyi hangi devirlerde yürüdüğünüzü denemeniz gerekir. Heh aklıma gelmişken bu kadar yükledik ettik derken biraz da yol tutuşu olsun diyelim ve reçetenize minimum 35 mm max 55 mm eibach spor yay yazıyorum. Yurtdışı sitelerinde vvt-i'a yazılım yapılıyor 120 hp 170nm tork oluyor ama o artık sinekten yağ çıkartma durumu olmuş oluyor atmosferik araçta ve biraz pahalı olduğundan pek önerebileceğim birşey değil malesef çünkü aldığınız verim beygir olarak %8.5-9. Evet bu yukarıda yazdığım şeyler yapıldıktan sonra o yazılım yaptırılabilinirse gerçekten güzel keyifli bir araç olur tadından yenmez ama bir turbolu aracın yazılımı kadarda işe yarayan birşey değil maleseef..
Türkiyenin en hızlı kanatlılarına gelsin [emoji2][emoji1] 2 de 80 de basarız [emoji2][emoji1]
Konunun başını vs hiç okumadım bilmiyorum da açıkçası ama benim 1,33 bile 2 de 80 i görüyo kesiciye girmeden hemen önce
o araba 80den sonrasini cevirerek basliyor 2de
konunun başını okumadım kısmının altı çizili değil miymiş yav?