0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesekkur ederim.
Rica abi
Abi iyi yapmissin iyi fiyat almissin..aleykumselam..dogru var fotolar ben de gecen gun gordum..simdiden hayirlu ugurlu olsun..yapilinca foto paylas biz de gorelim abi..selametle
Emrah bugun ugradim.Carsamba sabahtan gidip yaptiracagim.Cam filmi, on kaput koruma ve spoiler icin anlastik.Sana da selamlari var.Fiyat cam filmi 200 kaput koruma 170 spoiler 150 olur dedi.Toplam 520.Ayrica senin arabanin on kaput koruma yapilirken resmi var facebook sayfalarinda.Plakalarda sanirim yapilmis.Onuda hediye yapin diyecegim gidince.
Ben bnm plakalari baska yerde yaptirmistim ama soyle tabi hediye gibi yapabilirse yapar..ustaligi da insanligi da iyidir ömerin...onceden ara soyle plaka isini abi..cunku o da baska yerde bastirip 2 gun bekliyo
uSiparisi verdim.Plakayi soyleyecegim.Soyledigin gibi insanlara benziyorlar.Yaptirinca resim mutlaka paylasirim.
Bence beyaz bir renk tercih edilmeli, çok güzel olur Yaz için benimde kafamda bir kaç plan var ama bakalım
Bayram abi slmlar..yaptirdinmi abi spoyler ve plakalari ?
Yazı kışı olmaz bunun:)@Emrah Kılıc (33175) Abi Sen çalışmalara başla bende takipteyim. Araştıracağım:)Ama renk beyaz olmalı
kışın okul var yazın yine okul olacak gibi duruyor ama bakalım geniş zaman lazım
Bayram abi fotolari gordum masallah cok guzel olmus gule gule kullann
Sagol Emrah.Sana cok tesekkur ederim.Beni boyle degerli ve isinin ehli arkadaslarla tanistirdigin icin.
Cam filmini ömerin son dakika onerisi ile amerikan lumar marka yaptik.1 numara film yaptik.280 Tl.Kaput koruma 170 Tl.Spoiler 150 Tl.Plakalar hediye.Burada resim yayinlayacagim.Yaptirmak isteyen arkadaslara fikir verir.
Tabiki tabiki..gitmek isteyen irtibata gecsin burdan..yonlendiririz..ben servise sacma sapan para verme yanlisi biri degilim abi..yarisindan bile cok daha aza mâl oluyo
Haklisin Emrah.Beraber baska ufak dokunuslarda yapariz.