0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Spoilirda kaplatabilirsiniz aslinda piano black guzel durabilir diffizorle
Ilk once oyle dusundum ama sonra beyaz olsun bakalim dedimm )
@Emrah Kılıc (33175) dıfrızoru folyo kaplatmak cok yakısmıs. parlak sıyaha mı kapladınız yoksa bıldıgımız mat sıyah mı? bırde kaplatırken olculerı nasıl aldınız ?cok begendım gule gule kullan bende yaptırmayı dusunuyorum
Güzel olmuş iyi Günler'de kullanın
ah işte öğrenciliğin gözü kör olsun
Yok yok kaan ogrenciligin gozu kor olmasin sen istedigin malzemeyi urunu soyle ben de yardimci olurum sana..ben de o ogrenciligin zorlugunu cidden zor olarak cekenlerdenim..babasiz buyuyerek hemde..icimde hep ukdelerim kalmisti ins hayata geciricem cogunu zamanla..Oyuzden senin de icinde ukde kalmasin ben ankara ayagi olarak yardim ederim maddi manevi cekinme
Difüzöre bittim:) BEyazda çok şık durmuş ta Bronz da nasıl duru acaba:) Sizin usta banada kesip yollamaz mı:)
eyvallah sercanim sağol..bronz da da guzel durur diye dusunuyorum ama usta uzerine yapistirarak sekil verdi..sorarim o duzgunlukte kesip gonderme imkani olurmu diye..
Çok iyi olur abi kargolar bende senin hesabına havale yaparım:) YAni seninkinin üstünden çizip yapabilir diye düşündüm:)
Sercancim sordum simdi.. uzerinde kesmesi gerekiyomus yaa
Hayırlısı abi buluruz bi çaresini bakalım:)Kullandığın malzeme nedir abi?
çok teşekkür ederim abi çok sağol düşünmen bile yeterli öğrenciyken zaman var enerji var para yokçalışırken para var enerji var zaman yokemekliyken para var zaman var enerji yok ama ben acele etmiyorum sakinim şimdilik folyo oluyor , siyah parlak folyo ama ben olsam mat siyah kullanırdım reklamcılarda bulunabilir
sağol kaancimm..ben de mat dusundum aslinda ama camlar ve tavani da dusununce parlak yaptim..tavana da yapiyim bi kaplama diyorum ama nedersiniz sercan kaan
Bak mesela sercanim sunun guzelligine