0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu cihazın bilgilerini dogrumu peki.yol bilgisayarını göstercek mi yani şimdi bu cihaz
"Orjinal teybiniz üzerinde gördüğünüz tüm araç bilgilerini cihazımızda da görebilirsiniz." Pek inanasım gelmiyor ama neyse...
Bende oraya takıldım eğer gösteriyorsa alınabilir.
sen nediyosun peki bu duruma.gerekli destegi saglarmı cihaz böle birşey mümkünmü sence peki.
obd girişine takılan bir aparat vardı bilgisayar yada androit cihazlara araç bilgilerini aktarıyordu. Ama bu teyp nasıl aktarıyor onu bilmiyorum acaba orjinal teyp gibimi ürettiler... Anlam veremedim. Mesaj attım satıcıya bakalım ne diyecek.
sana zahmet olmaz ise bizide burdan bilgilendirsene böle birşey mümkünmüymüş bakalım bizde.tek derdimiz o ekranı kaybetmemek çünkü.tabi bu arada dogruluguda önemli.küçük sapmalarla bile olsa kabuledilebilir düzeyde falan
PIONEER DEH-8350 te direksiyondan kontrol mevcut http://www.ebay.com/itm/PIONEER-Car-Stereo-to-Toyota-Steering-Wheel-Control-Stalk-Adaptor-Lead-DS-TY001-/251006979932?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item3a712e8f5c bu tip bi adaptörle kullanılabilir
Aslında bizim tek kaygımız yol bilgisayarının gidecek olması.Ha benim anlık tüketim harici hiç bir işime yaramıyor ama insan yine de vazgeçemiyor.Öyle bir durum varsa alınıp takılabilir.Audio Changer'in keyfini beklemekten iyidir. Beni yine delirtmeye başladı, arabayı sattıracak.
Hem yol bilgiyasarı hemde direksiyon kumandasını çalıştırırsa gerçekten çok iyi.
Direksiyon kumandasını nasıl halledeceksin ? Makyajlı TERRA'larda yoktu bildiğim kadarıyla. Sonradan mı takacaksın ?
sana başka sıkıntıdan dolayı sagdan sagdan gelmiş.satmak yok yola devam ya şu işi bir elektrikçide çözsen 20tl ye.rahatedeceksin valla.kesinlikle benim kaygımda yol bilgisayarı.olacak o yol bilgisayarı yani vazgeçemiyorum ondan bende.senden bilgi beklicez takibindeyiz konunun.
onu çokdan yaptı halletti onu.onunki direksiyondan kumandalı şuan
Nasıl çözeceğimi bir bulsam abi. Detaylı iç temizlikten sonra oldu ne olduysa.Direksiyondan kontrol kumandalarına kadar iptal.@Ahmet Güve (8047) abi çözer bu işi ama arada mesafeler var.Oo iyiymiş valla, benim haberim yoktu.Kaçırdım demek ki.
Mesafeler engel degil abi
O sadece aşkta geçerli.