0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya şu konuyu açmayın alla alla facede hallederiz gene sonra tamam bi ahmet abiye özelden ulaşsana aslında.büyük ihtimalle hoş gökhunda bilir bence birşeyler temizlik esnasında kablolarla ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir.kopma vs vs emindegilim bakmak lazım.yada zarar gördü elektrik almıyor falan.eminim başka cihaz ile denesen çalışacak kesin yani.
caraudio mu sorunlu Yükselin. Geçen konuşuldu galiba. Aracı stop etmeden teybi kapatınca o sorun düzeliyomuş. Tekrar kontağı açınca beklemeden açılıyomuş.
O sadece aşkta geçerli.
Bir çalışıp bir çalışmıyor benim sinirimi o bozuyor.TRT FM ile yol gidiyoruz, çok egzotik.Aynen, Audio Changer sorunlu.2 gün arabayı stop etmeden radyoyu kapattım düzeldi. Şimdi hiç bir şekilde kandıramıyorum. 2 gündür 3 saat araç kullanmışımdır, 20 dk bile dinleyemedim. Bir şarkı çalıyor ve bitiyor, kendini direkt radyoya atıyor.Flaşı çıkarıyoruz, radyoyu kapatıyoruz, arabayı stop ediyoruz, defalarca DISC tuşuna basıyoruz, keyfi gelirse çalmaya başlıyor.Çok can sıkıcı.Bu arada direksiyondan kumanda olayı çok başarılı olmuş. Tebrik ederim.Direksiyon kaplaması da çok hoş duruyor.
E12 de bir asktir abi tutkudur
Airbag kulaklarını kesen abi Ses sistemi profesörüydü bursadan taşınmasaydı direksiyon kumandası meselesini çözerdi Her iş gelirdi elinden. Sağolsun. Airbagciye gitmiştim kestirmek için adam ben yapamam olmaz bu dedi. Abiye gittim hallederiz dedi adamın elinden bişey kurtulmuyordu Büyük ihtimalle senin cihaz ya uyumsuz yada biryerinde bir sıkıntısı var. Sd kart yada auxtan denedinmi ?
Ondan sonra kıskanıp "Aşkına zarar gelmiş çok titriyorsun üstüne yapma şunu daha çok hasar görecek sen böyle yaptıkça" diyorlar. Canıma park halinde çarpmışlar, içim gitmiş "aşkına zarar gelmiş" deyip kinaye yapıyorlar. "E12 tutkudur ulen, sen ne anlarsın ! Git HONDA CIVIC'lere bak sen !" diyesin geliyor ya, yemiyor. Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 02:32:56Muhtemelen benim olayı da çözerdi.Bir haftasonu BURSA kaçamağı yapardım, hem tanışmış olurduk.SD karttan denemedim de AUX'tan denedim, bazen tepki verirken son zamanda tepki vermemeye başladı.
Auxtan bi dene bakalım onda çalışıyosa usb ve sd kart portlarında bi sıkıntı vardır
Şimdi flaşı değiştirip, bir de SD kart alıp deneyeceğim.Tek umudum onlar kaldı.
Nasıl çözeceğimi bir bulsam abi. Detaylı iç temizlikten sonra oldu ne olduysa.Direksiyondan kontrol kumandalarına kadar iptal.@Ahmet Güve (8047) abi çözer bu işi ama arada mesafeler var.Oo iyiymiş valla, benim haberim yoktu.Kaçırdım demek ki.
Korna çalışıyor mu peki?Büyük ihtimal ile direksiyondaki spiralcable de kopukluk var.
Abi direksiyon kumandasını piooner teybe takmak istiyorum. Aradaki devre hakkında bilgin varmı ?
Ara modül satılıyor.
Evet abi ama çok pahalı 170 tl istiyorlar. Maliyeti neki bunun. Kendim yapabilirim ama devre elemanları ne ve devre şaması lazım.Veya yurt dışından güvenilir satıcı varmı alabileceğim. İngilizcem olmadığı için anlamıyorum ebay tarzı sitelerden.
PIC 16F628 ile en fazla 25 Tlye mal olacak birşey.
10 tl yi gecmiyor bile o pic
Nereden bulabiliriz acaba devreyi. 170 tl hayatta vermem. Kumandasız kullanırım daha iyi Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 20:21:03Bizim millet ...cek adam arıyor. Tamam fikir güzel mantıklı bir ürün yapıyorsunda 170 lira nedir