Gönderen Konu: toyota yaris 2008 model fk spor yay  (Okunma sayısı 5754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
toyota yaris 2008 model fk spor yay
« : Kasım 04, 2008, 15:42:25 »
Sizce toyota yarise fk spor yay taktırsam mı?önden 3.5cm arkadan 4 cm düşürüyomuş arabayı.Fiyatı 250 ytl.Jantlarım 15 inç,tekerlere sürtme falan olmaz değil mi?Birde kasislerden geçioken arabanın altı sürtebilir mi?

Toyota Club Türkiye

toyota yaris 2008 model fk spor yay
« : Kasım 04, 2008, 15:42:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yaris 2008 model fk spor yay
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2008, 23:15:08 »
 sürtme vs. gibi sorunlar olmaz. denedik gördük. ayrıca rakam da iyi. yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim arabanın yol tutuşuna %100 etki ediyo ama görüntüyü biraz değiştiriyor. Sadece yay koyup aracı alçaltırsanız araç yolda giderken fındık faresi gibi görünüyo. komik bi görüntü oluşuyor.
 ama jant  lastik marşbiyel vs. diyorsanız o zaman sorun olmuyor.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2008, 14:10:06 »
ben 15 inç jant taktırmıştım zaten.ama lastikleri değiştirmedim.marşbiyelde yok arabada.sadece jantla güzel gözükmez mi?arabanın yol tutuşuna olumlu yönde mi etki edio, nasıl bi etki yapıo?birde bnm kafam bu yaylarda önden 3.5 cm arkadan 4 cm azaltmasına takıldı,normalde önle arkadan eşit alçaltması gerekmio mu?adam bize ön için farklı arka için farklı yayları satmasın şimdi, sakata gelmiyelim.:)acaba arabanın normal şekli önden arkaya doğru hafif kalkık olduğu için mi öyle?sizin taktırdıklarınız önle arkadan eşit mi alçalttı arabayı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2008, 15:18:35 »
mehmet benim yariste 3.5(tte) yay var sadece galata köprüsüne gece 130  la girdiğimde vurur gibi oldu 17 de jant var onun haricinde tık yok yani öle vurdu kırdı olmuyor..zaten dikkat ediceksin biraz otomobile herzaman ettiğin kadar he dersen body kiti gömerim 0 a 0 :D ozaman çok vurursun tamponları orjinal yarisse geçir yayı bişi olmaz.
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2008, 17:22:29 »
ben 15 inç jant taktırmıştım zaten.ama lastikleri değiştirmedim.marşbiyelde yok arabada.sadece jantla güzel gözükmez mi?arabanın yol tutuşuna olumlu yönde mi etki edio, nasıl bi etki yapıo?birde bnm kafam bu yaylarda önden 3.5 cm arkadan 4 cm azaltmasına takıldı,normalde önle arkadan eşit alçaltması gerekmio mu?adam bize ön için farklı arka için farklı yayları satmasın şimdi, sakata gelmiyelim.:)acaba arabanın normal şekli önden arkaya doğru hafif kalkık olduğu için mi öyle?sizin taktırdıklarınız önle arkadan eşit mi alçalttı arabayı?

tte'lerde de önler 3,5 arkalar 4 cm alçalıyor. önlerle arkalar orantılı olarak alçalır onda problem olmuyo fakat genel olarak çok alçak duruyo araba. ayrıca yol tutuşunada %100 olumlu etki sağlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2008, 17:25:06 »
:) Pusat 100 de 100 haklı yol tutuşun inanılmaz en az a3 3k gibi maximum r56 cooper gibisin :) sürüngen gibi yapışıyor aracın yola kaymak ne unutuyorsun canın sıkılıyor arada bi çocukluğa dönüp el freniyle mücadele veriyorsun :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2008, 18:20:44 »
kunter, arabaya spor yay takıp, ön arka tampon body kit yaparsak tamponu kırarız diosun yani?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2008, 18:31:50 »
bende dediğim qibi 3.5 var ama suan gram sorun cekmiyorum 17 jant olmasına karşın body kit yaparsan yani kastım ön arka tampon altı sarkıtmalar muhakkak bi gün sürter yada kırarız malum istanbul :) hergün yeni bi çukur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2008, 18:56:10 »
sağolasın kunter,o zmn sadece yay takıcaz body kite gerek yok, sadece spoiler taksak yeterli olr heralde,yarislerin 2 çeşit mi spoileri var,ondanda taktıracamda hangisinden takmak lazım hangisi gsl durur arabada?birde bnm araba 2008 model 1.4 d4d dizel.dizele bi kaç yere gittim abart egzost olmuo dediler bi kaç yerde oluo dedi adam dizellere taktıımız bisürü abart var dedi.taktırırsam ucuna bidaa boru geçirince ses çıkarmayan egzostlar var boruyu çıkarınca ses çıkıo takınca çıkmıo.sence taktırayım mı abart?bu arada sen farları kararttın mı?üst tarafı karartılmış gibi gözüküo resimden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2008, 21:23:24 »
body kit olayında ilk 1 ay sürtme olayı yaşarsın mehmet sonra alışıyorsun kasisler çukurlar. ben yaptım ilk zamanlar zorlandım sonrada bi sıkıntı yok yaparsan body kit orjinal tampolanara kesinlikle bi şey yapma çünkü yaris modifiyesinde çok iyi ustalar yok yazık olur.. dediğin egsozlardan ben kullanıom uçlu çıkarınca abart oluyorlar gayet iyi..
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Kasım 06, 2008, 22:05:55 »
abi senin araban dizel mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 06, 2008, 22:47:02 »
abi senin araban dizel mi?

yok, Yıldıray beyin arabası 1,3 lt benzinli :)
 öyle değil mi Yıldıray bey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2008, 23:47:36 »
mehmet spoiler var 2 çeşit tte var bide normal 2sinede bak senin zevkin neticede sen biniceksin araca :) neyi aracına hoş tutuyorsan onu yap farları karartmadım birde abarth falan :) işin olmasın toyotadan tte nin çift uclu egzos kafaları var şayet o egzos kafası değil susturucu falansa tek olanı takıcam toyotadan bak bende aynı şekil yapıcam dizele abart mabart cok kro işi kaçar orjinal parçalara sadık kalarak şık bişi çıkarırsın ortaya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2008, 20:34:23 »
yok benim araç 1.0 m/m
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2008, 21:19:05 »
abart dediğiniz şey eski sanayi ağzı beyler bitti artık o tabirler :)  Spor son susturucu'dan bahsediyorsun Mehmet ama dizel araçlarda  performansa eksi yönde etki ediyor. egzosla uğraşma sadece egzos  ucu al şık görünsün yeter :)  FK 'nın yeni kasa yaris için yayını getiren firma duymamıştım. nerde buldun sen. bir de dikkat et bazıları bilmeden eski kasanın yaylarını satıyorlar. iyice sor öğren öyle satın al. 250 ytl de ucuz geldi bana o işte bi iş var sanki :) 15 jantla falan hiç sorun yaşamazsın ve süper olur. araban hem güzel gider hem de güzel yol tutar. body kit işine girmeni de tavsiye etmem, Yıldırayın da dediği gibi kötü bir ustanın elinde .ok olur tamponların falan. angel eye ön farlar geldi bizim araçlar için siyah zeminli onlardan alıp bi de xenon takarsın paşa paşa gezersin :) spoileri de en ince ve zarif olan hangisiyse onu taktır , araba küçük zaten büyük spoiler apaçi işi gibi duruyor. sevgiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Kasım 07, 2008, 22:28:09 »
abi ben o yayları bahçelievlerde stillo tuning diye biyerde buldum.erad tuningin karşısında belki biliyosundur.ellerinde bi tane kalmış zaten, ama vazgeçtim onu taktırmaktan,bana da 250 ytl ucuz gibi geldi:) eibach taktırcam inş.bnde xenon var ama ikazlı, o bizim arabanın angellı farlarına oluyo mu?oluyosa onu takarım olmuyosa yeni xenon alırım.:)ya egzos ucu da bnde çift kafalı var bi tane yakından güzel gözüküo ama arabaya uzaktan bakınca arabanın altı gözüküo egsoz çok yapay duruyo,arabanın orjinal egsozuna kaynak olduu kötü gösteryo yani.body kit olayında ztn taktırırsam orjinal body-kitlerini yaptırırım serviste.dier türlü gerçekten mahvederler arabayı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Kasım 08, 2008, 00:52:36 »
:) bahçelievlerin neresindesin mehmet erad sana direk eibach dicektir gittiysen :))) ben hangi araca sorsam eibach dio başka bişey demiyorlar :) body kit zaten muhakkak ve muhakkak orjinal olmalı diye düşünüyorum.. aracın resimden görüldüğü gibi yüksek duruyor koy yayı bak ne tatlı şirin bişi olucak :) ( sonra sövme tabi konforum bozuldu diye ) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Kasım 08, 2008, 11:34:33 »
bn bahçelievlerde yayladayım, uefa kupasının yanında oturuyom:)erad tuning bize yakın yani,yürüme 15 dk. snde mi bahçelievlerdesin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #18 : Kasım 08, 2008, 15:05:51 »
biraz abartılmış gibi sanki sürüngen falan olmaz araç aracımda fk kullanıyorum(2005 corolla) 3,5 4 arasındaki fark bakmakla anlaşılmaz arkalar zor indigi için öyle yapıyorlar.yani aracın arkası aşşagda önü yukarda olmaz.fk yı şiddetle tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2008, 01:49:59 »
:) zaten sürüngen gibi can çekişerek gitmesini istemiyoruz tte yay var sürtme falan yok body kit takarsam ön tampon altı spoilerı kesinlikle bi dikkat kaybında yapışır tümseklere ;) evet Mehmet çalışlardayım bende iş bankasının orda..