Gönderen Konu: toyota yaris 2008 model fk spor yay  (Okunma sayısı 5753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yaris 2008 model fk spor yay
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2008, 11:57:32 »
Mehmet ikazlı xenon ne demak yav anlamadım :) H4 bi-xenondan bahsediyosundur muhtemelen ve angelli fara da olur tabi ki. bu arada sahibinden com.da TTE yay satan bir eleman vardı 300 ytl yazmış ama ben mesaj attım 225 ytl ye  razı eleman. bence onu da alabilirsin hem orjinal TTE yayı hem de servis fiyatının bayağı altında.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2008, 11:57:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Kasım 09, 2008, 17:16:37 »
ya bnm xenon uzunlarda sarı kısalarda beyaz yanıyo,uzunları bidaa beyaza çeviremiosun ekstra ampul alıp, komple xenon u deiştirmen gerekio.hani 185 ytlye xenon falan yazıolarya onlardan bnmki:)çok ii ya o fiyat alırım ben o yayı,ama yayda soradan sorun falan olmasın,kullanılmışya.nese çok sağol bn bi bakiim sahibinden com'a:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 11, 2008, 15:09:31 »
ya bnm xenon uzunlarda sarı kısalarda beyaz yanıyo,uzunları bidaa beyaza çeviremiosun ekstra ampul alıp, komple xenon u deiştirmen gerekio.hani 185 ytlye xenon falan yazıolarya onlardan bnmki:)çok ii ya o fiyat alırım ben o yayı,ama yayda soradan sorun falan olmasın,kullanılmışya.nese çok sağol bn bi bakiim sahibinden com'a:)

senin xenon single tip olan işte. sadece kısalar xenon. moturluları var onların bi de    bi-xenon olanlar. onun fiyatı daha fazla zaten.

Yay ister 2. el olsun iste 3. el hiç farketmez. ömür boyu bişey olmaz yaya ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #23 : Kasım 17, 2008, 20:04:28 »
bugün sonkar servise spor yayları sordum 587 ytl dediler :( çok uçuk 300 liraya bi sürü spor yay var..onlara bakacam bende...
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2008, 10:56:47 »
maşallahhh :D Yıldıray abi o kadar olmuşmu :D ozaman ben jat lastik yayımı 2000 ytlye satim :P :D
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2009, 21:29:48 »
arkadaşlar bn yayları taktırdım (3 cm eibach) fotoğraflar,videolar bölümünde başka bi konu açıp oraya fotoları falanda ekledim,nasıl olmuş bakarsanız sevinirim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2010, 18:54:30 »
merhaba arkadaşlar bende 2007 dizel yaris var  17 jant var  üstünde yay takmayı düşünüyorum orjinla yayları biraz vuruyo kaç santim taksam uygun olur lastik tam çamurlukların oraya gelse yeter nası bişey uygun olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Eylül 08, 2010, 23:45:07 »
merhaba arkadaşlar bende 2007 dizel yaris var  17 jant var  üstünde yay takmayı düşünüyorum orjinla yayları biraz vuruyo kaç santim taksam uygun olur lastik tam çamurlukların oraya gelse yeter nası bişey uygun olur

normalde toyota yarisin 3cm yayı var daha fazlasını bulamamıştım ben , o da çamurluk hizasına getirmiyor zaten takınca , 3 cm eibach taktırdım ben sonra alçaklığı hoşuma gitmedi ben de bir kademe kestirdim arka yayları böyle iyi gibi oldu ama yine de tatmin etmiyo , bende de 17 inch jant var lastiklerin tam hizasında durmuyo , lastikler 205-40-17 , eibach yayları önle arkadan bir kademe daha kestircem...