0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rica ederim Aydın bey. Tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim. Ben montaj yapalı yaklaşık 6/7 ay oldu. Yeni montaj düşünenlere yol gösterir en azından
Onur bey sizin taktığınız modül demi sadece kapama işlemi yapıyor ve markasını öğrenebilirmiyim, Teşekkürler
Teşekkür ederim kazasız belasız keyifli kullanmalar.
özür dileyerek soruyorum bu modül 2010 corallada calısır mı ?
Eğer aynalarda katlanma özelliği ve içeride kumanda paneli mevcutsa aracınıza sorunsuz bir şekilde montajlanabilir
benim aracım da yok sanırsam :/ peki montaj yapamıyormuyuz o zaman ?
Sizin araç makyajlı model mi, makyajsız model mi ?
evet 2010 makyajsız model
Bildiğim kadarıyla, makyajsız modellerde aynalar motorlu değil, dolayısıyla katlanma özelliği de yok..işe ilk önce aynaları motorize yapmadan başlamanız gerekecek
Merhabalar. ben 2012 d4d aurise ebaydan aldığım aparatı taktım 1 yılı geçti sorunsuz çalıyor. tavsiye ederim. fiyatıda 10 dolar civarı kargo dahil. http://www.ebay.com/itm/Auto-Side-Rear-View-Rearview-Mirror-Folding-System-Closer-Kit-Intelligent-/300942671328?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item461194bde0#ht_3840wt_1278
Aydın bey mrblar bende corolla aracıma ayna modülü aldım cyclone marka ama nasıl takılacağı hakkında bilgim yok sanırım bulunduğum yerde kocaeli gölcükte bilen de yoktur anlatırmısınız biraz en azından bir elektirikçiyi ben yönlendirerek taktırsam nereye takılıyor nasıl takılıyor filan...