0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unutmayın ki bu modül kumandadan sadece kapama yapıyor, kontağı çevirdiğinizde ise aynaları açıyor, o yüzde dikkatli olun.
Neden Aydın? Dikkatli olun yazınca tırstım birden, bende böyle bir modül aldım ama ben kapıları açınca değilde kontağı açınca çalışsın istiyorum
Murat Abi ben de ilk aldığımda kapıları açınca aynalar açılacak diye beklenti içine girmiştim, ama maalesef modül kontağı çevirince aynaları açıyordu, bu benim için hayal kırıklığı olmuştu, o yüzden dikkat dedim
Aydın bağlantıyı farklı yerden almış olmayasın? Ben senin yaptığın gibi olsun istiyorum, her kapıyı açtığımda açılmasın istiyorum yani, senin şu andaki halin bence iyi ama neden beğenmedin peki?
O zaman böyle kapı açıldığında aynanın açılması daha iyi diyorsun yani ? Kullanan sensin ben hiç kullanmadım, demek ki senin dediğin gibi olması en iyisi...Buna göre bağlıyalım o zaman
Burak Murat arkadaşımız senin istediğin gibi yaptı herhalde bende ona göre yapacağım.yani kapılar açılınca aynada açılacak şekilde. Ama bakalım Burak Murat paylaşırsa montaj şeklini, sadece kontak açılınca açılacak bir yöntemi varsa onuda tercih edebilirim
Merhabalar, aldığınız modül corolla için olan mı? Çünkü ben eski corollama cyclone corolla için olanı almıştım, bunun avantajı şu, soketli olduğu için kablo kesmeye veya sıyırmaya gerek kalmıyor sadece tetikci 2 ince kablo dışında, montajını ise herhangi bir elektrikçiye ve servis yakınsa servise yaptırabilirsiniz, unutmayın ki bu modül kumandadan sadece kapama yapıyor, kontağı çevirdiğinizde ise aynaları açıyor, o yüzde dikkatli olun.
Soketli olan urunun linkini paylasabilor misiniz.
Evet Aydın bey sadece kapama yapıyor. Benim ki Çin den gelen markasız bir modül.
Onur selamlar,Senin modül hangisi, bende çinden aldım ama benim aldığım hem kapama yapıyor hemde açma, sendeki gibi nasıl bağlayabiliriz. Aklıma daha çok yatıyor bu kontak açınca açılması. Acaba tetiklemeyi başka bir yerden mi alsam ki diye düşünüyorum.Benimkisi bundanhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=65506.0Sorumun cevabını buldum iyimi Meğersem ürün broşüründe yazıyormuş. İstersem kumandada istersem araba açılınca açabilecekmişim. Teşekkürler.
Aleykumselam Murat abicim.hayırlı olsun abi güle güle kullan bu arada ben sadece kapama yapıyor derken cam modülünü mü kastetmişim
Allah razı olsun cümlemiz güle güle kullansın... Ben senin dediğini anlayamadım iyimi ne modülü ayna mı cam mı uzay mı