0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat abi ve lpg mi? İnanmam ☺
Herkes birgün LPG'li olacak [emoji38]
Yok daha birşey taktırmadım Piri Reisi gönderdim sondaj vurulacak yer var mı diye araştırtıyorum
Emre bey selamun aleyküm ben de lpg için aynı yerle görüştüm bana da aynı kiti önerdiler benim aklımda prins silverline vardı arada 500 lira var o farkı vermeye gerek yok bu işinizi gayet iyi görür hiçbir sorun da yaşamazsınız dediler siz taktıralı 1 yılı geçmiş görünüşe göre nasıldır kaç km yaptınız lpg takılalı herhangi bir sorun yaşadınız mı teşekkürler şimdiden
Hocam hayırlı olsun.Lovatonun piri forumumuzun abisi Murat KÖSE. Bende de opel astra var lovato obd taktırdım. Ayarlarınıda uzaktan baglanarak Murat abi yaptı. Gayet memnunun lpg ayarı gerçekten kolay kablo alıp ustalara muhtaç kalmadan kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Fiyat olarakta şuan 9 taksit 2000 tl diyorlar ama biraz araştırarak 1850 tl gibi rakamlara taktırabilirsiniz.
Abi teşekkürler henüz taktırmadım benim açtığım başlığa da yazmışsınız çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için lpg ile ilgili kararsızlığım halen varlığını sürdürmekte korkum biraz da uzun vadede başımın ağrıması sübap erimesi manifoldlarda sıkıntı gibi konu başlıkları altında konuşmalar var hesaplarıma göre hiçbir aksilik yaşamazsam net yani lpg takılması işletilmesi ve lpgye ait bakımları çılonca10 bin TL kârım oluyo 10 yıl bu arabaya binersem..10 bin tl benim gibi orta halli biri için büyük para denebilir ama lpg taktırmasaydım yaşamamış olacağım bir arıza için 2-3 bin verip sanayilerde servislerde sürünmektense gitsin benzine para ne yapalım
Lpg den kaynaklı arızalar belli. Toyata lpg de verimli bir araç en fazla açacağı maliyet 1500 2000 tl aradı subap yanması oda opellerde daha narin olduğu halde sürekli yüksek devirde kullanan arkadaşın subapları 60.000 km dayandı. Edeceğiniz karın yanında ufak bir rakam bana göre. Ama araba yatıyor nadir uzun yolda biniyorsanız. Senede 3000 5000 km yapıyorsanız eğer arabanıza kıymayın derim.