Gönderen Konu: lovato kit taktırdım  (Okunma sayısı 14240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: lovato kit taktırdım
« Yanıtla #100 : Mayıs 11, 2015, 18:41:07 »
Murat abi ve lpg mi? İnanmam ☺
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mayıs 11, 2015, 18:41:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Mayıs 11, 2015, 18:42:56 »

Herkes birgün LPG'li olacak  :lol:
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mayıs 11, 2015, 18:55:18 »
Herkes birgün LPG'li olacak  [emoji38]
Düp candır her zaman :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Mayıs 11, 2015, 19:20:13 »
Murat Bey takarsa ben de takacam. Ahanda  buraya yazdım [emoji13]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Mayıs 11, 2015, 19:42:35 »
Murat abi lpg mi taktı ? :D Ben cng taktırcam :P
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Mayıs 11, 2015, 20:05:21 »
Yok daha birşey taktırmadım :)

Piri Reisi gönderdim sondaj vurulacak yer var mı diye araştırtıyorum :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Mayıs 11, 2015, 23:30:28 »
Yok daha birşey taktırmadım :)

Piri Reisi gönderdim sondaj vurulacak yer var mı diye araştırtıyorum :)
Murat hocam takarsan bana da haber veriver. Valla ben niyeti iyice bozdum. Yalnız youtube u izleyince vazgeçiyorum. Arabanın orasını burasını delince delleniyorum. [emoji56] 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ocak 07, 2016, 12:23:27 »
Emre bey selamun aleyküm ben de lpg için aynı yerle görüştüm bana da aynı kiti önerdiler benim aklımda prins silverline vardı arada 500 lira var o farkı vermeye gerek yok bu işinizi gayet iyi görür hiçbir sorun da yaşamazsınız dediler siz taktıralı 1 yılı geçmiş görünüşe göre nasıldır kaç km yaptınız lpg takılalı herhangi bir sorun yaşadınız mı teşekkürler şimdiden
Sağlıkcı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Ocak 07, 2016, 20:23:05 »
Emre bey selamun aleyküm ben de lpg için aynı yerle görüştüm bana da aynı kiti önerdiler benim aklımda prins silverline vardı arada 500 lira var o farkı vermeye gerek yok bu işinizi gayet iyi görür hiçbir sorun da yaşamazsınız dediler siz taktıralı 1 yılı geçmiş görünüşe göre nasıldır kaç km yaptınız lpg takılalı herhangi bir sorun yaşadınız mı teşekkürler şimdiden
Hocam hayırlı olsun.Lovatonun piri forumumuzun abisi Murat KÖSE. Bende de opel astra var lovato obd taktırdım. Ayarlarınıda uzaktan baglanarak Murat abi yaptı. Gayet memnunun lpg ayarı gerçekten kolay kablo alıp ustalara muhtaç kalmadan kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Fiyat olarakta şuan 9 taksit 2000 tl diyorlar ama biraz araştırarak 1850 tl gibi rakamlara taktırabilirsiniz.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ocak 07, 2016, 20:34:45 »
Hocam hayırlı olsun.Lovatonun piri forumumuzun abisi Murat KÖSE. Bende de opel astra var lovato obd taktırdım. Ayarlarınıda uzaktan baglanarak Murat abi yaptı. Gayet memnunun lpg ayarı gerçekten kolay kablo alıp ustalara muhtaç kalmadan kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Fiyat olarakta şuan 9 taksit 2000 tl diyorlar ama biraz araştırarak 1850 tl gibi rakamlara taktırabilirsiniz.
Abi teşekkürler henüz taktırmadım benim açtığım başlığa da yazmışsınız çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için lpg ile ilgili kararsızlığım halen varlığını sürdürmekte korkum biraz da uzun vadede başımın ağrıması sübap erimesi manifoldlarda sıkıntı gibi konu başlıkları altında konuşmalar var hesaplarıma göre hiçbir aksilik yaşamazsam net yani lpg takılması işletilmesi ve lpgye ait bakımları çılonca10 bin TL kârım oluyo 10 yıl bu arabaya binersem..10 bin tl benim gibi orta halli biri için büyük para denebilir ama lpg taktırmasaydım yaşamamış olacağım bir arıza için 2-3 bin verip sanayilerde servislerde sürünmektense gitsin benzine para ne yapalım  :(
Sağlıkcı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Ocak 07, 2016, 20:39:09 »
Abi teşekkürler henüz taktırmadım benim açtığım başlığa da yazmışsınız çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için lpg ile ilgili kararsızlığım halen varlığını sürdürmekte korkum biraz da uzun vadede başımın ağrıması sübap erimesi manifoldlarda sıkıntı gibi konu başlıkları altında konuşmalar var hesaplarıma göre hiçbir aksilik yaşamazsam net yani lpg takılması işletilmesi ve lpgye ait bakımları çılonca10 bin TL kârım oluyo 10 yıl bu arabaya binersem..10 bin tl benim gibi orta halli biri için büyük para denebilir ama lpg taktırmasaydım yaşamamış olacağım bir arıza için 2-3 bin verip sanayilerde servislerde sürünmektense gitsin benzine para ne yapalım  :(
Lpg den kaynaklı arızalar belli. Toyata lpg de verimli bir araç en fazla açacağı maliyet 1500 2000 tl aradı subap yanması oda opellerde daha narin olduğu halde sürekli yüksek devirde kullanan arkadaşın subapları 60.000 km dayandı. Edeceğiniz karın yanında ufak bir rakam bana göre. Ama araba yatıyor nadir uzun yolda biniyorsanız. Senede 3000 5000 km yapıyorsanız eğer arabanıza kıymayın derim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Ocak 07, 2016, 20:41:52 »
Bu arada subapları yanan arkadaşın lpg kiti landirenzoydu yağlamalı. Bir abide kablo alacaktı ayar için kabloyu satan firma bile almayın karışık bir programı var piyasada ki ustalar bile ayar yapamıyor bizde tam bilmiyoruz demişler. Lovato belki piyasadaki en iyi marka değil ama lpg programı çok kullanışlı. Ayar kolay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Ocak 07, 2016, 20:47:46 »
Lpg den kaynaklı arızalar belli. Toyata lpg de verimli bir araç en fazla açacağı maliyet 1500 2000 tl aradı subap yanması oda opellerde daha narin olduğu halde sürekli yüksek devirde kullanan arkadaşın subapları 60.000 km dayandı. Edeceğiniz karın yanında ufak bir rakam bana göre. Ama araba yatıyor nadir uzun yolda biniyorsanız. Senede 3000 5000 km yapıyorsanız eğer arabanıza kıymayın derim.
İstanbulda yaşadığım sürece aylık bin km tamamı şehir içi ve sabah akşam trafiği olmak üzere...6 gün çalışıyorum günde 30 km den ayda 800 yapar e evden işe işten eve bi yaşantı da olmuyo 200 km de şöyle böyle gezsem bin eder ama 1 yıl içerisinde de memlekete ya da en azından memlekete yakın bi yere atanabilme ihtimalim var (memleket ordu)  böyle bişey olursa senede 10 bin bile yapmam arabayla ve çoğu uzun yol olur yaptığım km nin hanımın ailesi burda malum :)
Sağlıkcı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Ocak 07, 2016, 22:18:38 »
İbrahim hocam eğerki işe arabayla gidip geliyorsanız vede İstanbulda yaşıyorsanız 1 dk bile zaman kaybetmeyin derim. Bugün akşam saat 17.00 de üsküdar sahilden Boğazköprüsünün girişine dur kalk tam 1 saatte gittim. Daha sonraki trafiği söylemiyorum bile. Ortalama tüketimi siz düşünün artık. O nedenle toyota az yakar vs lpg ye gerek yok diyenleri hiç dinlemeyin. Belki ilk 1 - 2 hafta ayar vs muhabnetine lpg bayisine gidersiniz ama sonrasında sorunsuz aracınızı kullanırsınız.