0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onlar her arabanın mercedes olmasını istiyorlar. a serisini de beğenmemişti , yarisi beğenmemek çok normal. para verip almadıkları için değerini bilemiyorlar. bu sınıf bir arabadan beklenmeyecek özellikler arıyorlar.
Şahsi kanaatim: otopark.com'un kurucu üyeleri ile hiç tanışmadım, konuşmadım ve sitelerine dahi üye değilim. Ancak, bugüne kadar izlediğim en güzel yorumları objektif olarak yapıyorlar ve gerçekten profesyoneller ve mühendis kökenliler. Anlatıma kendi tarzlarını katıyorlar.
Passati begenmeyen e140 nasil begeniyor onu anlamadim giripte izlemedim boyle seyler sacma geliyor adam cikiyor kendi anlayisina gore yorumluyor bir araca 30 bin lira veriyosan 50 liralik sey beklemiycen bu tur videolari sadece arac ozelikleri ve araci incelemek icin izlerim
Test edilen araclar kenndi segmentinin içinde değerlendirilir.Demek ki E140 kendi segmentinde iyi bir konumda.
Sence kendi segmentinde ozmaan yaris kotu bir araç mi ?
Bence evet.Bu segmentte Yaris'ten çok daha üstün araçlar var.
Varda o ne kadar bu ne kadar onun yakiti sorunsuzlugu parca fiyati servis ucreti sirasiyla gelir
Yaris ucuz bir araba değil ki ama. [emoji4]
Tamam kardeşim haklisin
olgunca bir cevap kardesim tebrik ediyorum seni
Enesin üstüne gitmeyin abi, genç olabilir yaşı ama, ciddi okumuş ve ilgili, bende okumayı autoshow la sökmüştüm, yol tecrübesi tabiki yabana atılamaz, ama okuyarak, inceleyerek ve çözümleyerek, bence milyonlarca kilometre yapmış bir taksiciden daha fazla bilgiye sahip olunur. Benim peder bey 58 yaşında, yaklaşıkta 4milyon km ye yakın yol yaptı, çok farklı araçlarla, ama şu an ikimizdede aynı muhadil araçlar olsa ben ondan daha hızlı ivmelendiririm aracı. Çünkü otomobillere bakış açımız farklı.Okanın olgunluğunada saygım var o ayrı konu.