0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enesin üstüne gitmeyin abi, genç olabilir yaşı ama, ciddi okumuş ve ilgili, bende okumayı autoshow la sökmüştüm, yol tecrübesi tabiki yabana atılamaz, ama okuyarak, inceleyerek ve çözümleyerek, bence milyonlarca kilometre yapmış bir taksiciden daha fazla bilgiye sahip olunur. Benim peder bey 58 yaşında, yaklaşıkta 4milyon km ye yakın yol yaptı, çok farklı araçlarla, ama şu an ikimizdede aynı muhadil araçlar olsa ben ondan daha hızlı ivmelendiririm aracı. Çünkü otomobillere bakış açımız farklı.Okanın olgunluğunada saygım var o ayrı konu.
Enese bakiyorumda her konuda her alanda bi fikri var ya biz bu yasta bukadar bilgiye sahip olamadik
Ben kesinlikle yol tecrübesi olan birisinden daha iyi bilmiyorum edemedim. Zaten öyle dememde aşırı saçma olur. [emoji4] Türkçe dergiler vakit kaybı bence. İngilizce CAR dergilerini yarım yamalak İngilizcemle Türkçe'ye çevirip öyle fikir edinmekte buldum çözümü. [emoji2]
Temel bilgi dökümünü alabileceğin yer yine türkçe dergiler, ben yıllardır okuyorum, zaten türkçe dergi dediğimiz çoğu derginin temeli avrupa, gençlik çağlarımızı onno ustanın yorum ve tavsiyeleriyle geçirdik. Bunların üstüne yapılacak yorumlar zaten kişisel algıya göre değişiyor, onun içinde arabayı inceleyip yolda görmek gerekir.
İşte sürüş yapabilsem bunlarla uğraşmayacagim. Az kaldı ama. Türkçe dergilerden tamamen kopmuş değilim elbette.
Yurt dışındaki yayınlar bizdekilere göre kat kat daha subjektif. Özellikle de İngilizler. Kesinlikle karar verme aşamasında tavsiye etmem. Amatör yayın yapan ya da kâr amacı gütmeyen oluşumlar en iyisi. Reklamını çeker, araç tedariğinde sıkıntı olur, milli değerler, vs. şeyleri göz önüne almayan yayınlar en takip edilesi bana göre.
E 140.hangı kasa kı.Corollada 2002-2007 E 12 2007-2012 e15 2013--- e 16 kasa degılmıydı.Yanlıs mı bılıyorum
Iste o e 14 degıl e 15