0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin araçta nasıl oluyor bildiğim güçlü ısıtıcı rusya vs ülkelere giden toyotalara konuluyor. sizinki rusyaya giderken ülkemize gelmiş bir model olabilir. kullanma klavuuzunda kullanma şekli vardı
Isıtıcı bana çok lazım değil ama merak ediyorum mereti. Geçen sanayide bi deneyelim nasıl çalışacak dedim. Hava 17 derece felan dı. Motor ılıktı. Yangın felan çıkar ne olur olmaz diye ustalar ile tedbir aldık. Arka koltuğu bile söktük. Depo kapağı orda ya. Kaput açık felan anormal bişy olursa kutup başını sökecez yakıtı kesecez aklımızca acil müdahele yapacaz. Motoru çalıştırıp düğmeye bastı arkadaş sonra Hiç bişy olmadı. Düğmenin üzerinde bir ışık yanıyor basınca ama hiç bişy olmadı.Hava çok soğuk değil ondan devreye girmedi diyip kış gelince denemek üzere bıraktık.
BİRAZZZCICICICICIK abartmışmısınız sanki Sizin araçta varsa muhtemelen o da Webasto markadır... Ki Webasto bu konuda kendini kanıtlama ötesine gitmiş KEMİKLEŞMİŞ bir marka olmuştur, şöyle örnek vereyim selpak gibi sana yağı gibi olmuştur bu sistemden bahsedilince direk webasto denir.... E bunca seyden sonra sizin tedbirler komik durmuş
Aynisi benim aracimdada var Webasto oldugu dogru. Araci daha yeni aldigim icin kisin deneme imkanim olmadi. Bu kis hava -20 -30 oldugunda bakalim nasil calisacak bende merak ediyorum.
Biraz öyle görünüyor. Bizim ustalar da tanıdık ya. Şamata arıyollar. Aleti de tanımıyorlar. Hiç webosta görmedikki buralarda. 7 yaşında araba. belki o bölüm hasarlıdır. Ne biliyim çalışır durmaz bişy olur. Sonuçta webostanın içinde 300-400 derece ısı oluşuyor. Yangın çıkarmaya müsait bir alet. Bu aletin yakıtı neyle yaktığını bile bilmiyoruz. Bujili gibi bişy olsa elektriğini kesince durur. Öyle olduğundan da emin değiliz. Asıl komik olan bu araçta webosta olup olmadığından da emin değiliz. Motor bölümüne baktık sanayideki her arkadaş başka bir yeri tutup aha bu diyor. Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2014, 21:20:45Komşu siz Litvanyada mısınız ?Orda kaç para avensis dizeller ?
Abi şimdi bu yorumu okuyunca hak verdim ben olsam bende korkardım bizim sanayide aynı durumda ustalar aynen sizinkiler gibi
4.200 euraya satin aldimMesaj Birleştirildi: Ekim 29, 2014, 01:29:53Evet 4200 euro ya aldim soruya yalnis yerde cevap verdim sanirim ama benim arac Iskandinavyadan gelmistiMesaj Birleştirildi: Ekim 29, 2014, 01:42:08Tevfik evet Litvanyadayim 4.200 euro ya almistim
Haritadan baktım da baya uzaktaymışsınız. Aracınız hayırlı olsun. Merak ettiğim bi konu var. Siz orada durumu çözme şansı bulmuşunuzdur diye sormak istiyorum. Avrupa milleti bir sürü para verip aldığı araçları 2. elde neden bu kadar ucuza satıyor. Sebebini çözebildiniz mi