Gönderen Konu: GÜÇLÜ yada HIZLI ISITICI  (Okunma sayısı 7247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: GÜÇLÜ yada HIZLI ISITICI
« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2015, 21:34:46 »
Arkadaşlar konu üzerine cevap yazmıştım ama bi sorun olmuş galiba yayınlanmamış..

Sahibinde webasto diye aratırsanız 1500-5000 tl arası sıfır fiyatları görebilirsiniz. Bu tarz bi düşüncesi olanlara duyurulur...

Özellikle saatte 0,5 lt maksimum seviyede mazot tüketen bu aparat karda 1 kere bile olsada yolda kalmış araçlar için parasını sonuna kadar çıkarır...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2015, 21:34:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 04, 2015, 23:53:21 »
Arkadaşlar konu üzerine cevap yazmıştım ama bi sorun olmuş galiba yayınlanmamış..

Sahibinde webasto diye aratırsanız 1500-5000 tl arası sıfır fiyatları görebilirsiniz. Bu tarz bi düşüncesi olanlara duyurulur...

Özellikle saatte 0,5 lt maksimum seviyede mazot tüketen bu aparat karda 1 kere bile olsada yolda kalmış araçlar için parasını sonuna kadar çıkarır...
Fiyatlerı çok uçuk değil alınası Ankara da ki Çağkan oto ile bir iletişime geçeyim montajı dahil 1500 tl geçmez ise yaptırabilirim gidip bir konuşmak lazım corollaya montaj yapabiliyorlar mı ? Yapılıyor ise bizim garanti bozulur mu ? v.s ......Teşekkür ederim Kerem bey .
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 05, 2015, 13:53:03 »
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-webasto-at-3900-orjinal-alman-mali-garantili-kutusunda-188425745/detay

akıllara bişey gelmesin..  satıcı ile alakam yok ..

Daha önce heralde biz araca özel baktık ondan mı pahalı kalmış aklımda bilmiyorum ama bu fiyat benimde hoşuma gitti :)... Doğu bölgesi için özellikle olması gereken bi alet gibi duruyor ..

@Tolga Denkel (16961) montaj aşamalarını bizimle paylaşırsanız seviniriz..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 05, 2015, 19:22:18 »
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-webasto-at-3900-orjinal-alman-mali-garantili-kutusunda-188425745/detay

akıllara bişey gelmesin..  satıcı ile alakam yok ..

Daha önce heralde biz araca özel baktık ondan mı pahalı kalmış aklımda bilmiyorum ama bu fiyat benimde hoşuma gitti :)... Doğu bölgesi için özellikle olması gereken bi alet gibi duruyor ..

@Tolga Denkel (16961) montaj aşamalarını bizimle paylaşırsanız seviniriz..
Kerem bey boş bir vaktimde gidip görüşeceğim ...Aracım hala garanti de garanti bozulmaz ise montajda ön takımı çok dağıtmıyorlar ise kafama yatar ise uzaktan kumanda ile aktif edilebiliyor ise .....Taktırırım paraya acımam ama kafam da soru işaretleri kalıyor ise de paramla da  rezil olmam...Taktırır isem kesinlikle resimleri paylaşırım ....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK