Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir cevap aradığım sorunum için araştırma yaparken burayı buldum ve sorunu burada da paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olursunuz.
Aracım 2007 model Honda Civic A/T.
KM: 47 bin km
Benzin + LPG (40 bin km de takıldı)
şanzıman Yağı: ATF-DW1 45 bin de değişti.
Aracım hızlanırken 2600-3000 devir arası motor titriyor. Konu titremeyi gaz pedalında net bir şekilde hissediyorum. 3000 devirden sonra araç normal devir almaya devam ediyor ve titreme kesiliyor.
Sadece 2600-3000 arasındaki devirlerde tüm viteslerde bu titreşim var. Boşta daha yumuşak hissediliyor ama boşta da var. Benzin/LPG farketmiyor.
İlk gittiğim usta, Ankara'da şaşmaz'da, X şahsı kaputu açıp 2 sn baktı, dinledi ve subap ayarı lazım dedi. Müsait bir zamanda gelirim dedim ve ayrıldım.
Yine şaşmazda yine özel bir servise gittim. Rutin 10.000 km bakımını yaptırdım. Bu süreçte şikayetimi ilettim. Tam olarak net bir şey söyleyemediler; LPG takıldıysa subap ayarı yapılması iyi olur dediler. Hadi madem olsun dedim ve subap ayarını yaptırdım. Usta subaplar sıkmış falan dedi ayar yaparken ancak; aracımı çıkardığımda sorunumun devam ettiğini ilk 20 metrede hissettim. Neyse dedim ve araştırmaya devam ettim. Bu sefer yine şaşmazda başka bir ustaya gittim. En azından üslubu ve yaklaşımı daha iyi bir ustaya. Sorunumu anlattım. Ardından aracı tecrübe ettik. O da farketti konu titremeyi. Kulaklara bir bakalım dedi ve sağ motor kulağını değiştirdi. Ancak sorun motor kulağında da değilmiş. O da tam anlayamadı ve müsait bir zamanda gergiyi kontrol edelim dedi. Oradan da öylece ayrıldım.
*LPG'yi taktırırken oradaki ustalardan bir tanesi şarj dinamosu bilyelerinden ses geldiğini ifade etmişti. Motor soğukken net bir şekilde duyuluyor. Bir ara yaptırmamı tavsiye ettirmişti. Aciliyeti olmadığı için erteledim bir süre.
Şu anda sorun ile ilgili aklıma gelen sorunlar hakkında kesin bir yargım bulunmamakta. Maddeler halinde yazarsam;
-Bujiler (İridyum bujiler en az 80 bin km gider diyorlar. Sorun olsa bile 3000 devirden sonra titremenin kesilmesi bujilerin bozuk olma ihtimalini azaltıyor.)
-Şarj dinamosu (Doğrudan alakası olmamakla birlikte küçük bir ihtimal diyorum.)
-Aks (son gittiğim ustaya sık sık ifade ettim ama akslar ile ilgili herhangi bir tespit ya da düşünce belirtmedi. Titremenin sürekli olmadığını, akslarda olsaydı titremenin sürekli olacağını ifade etti. Tatmin etmedi açıkçası)
Detaylıca anlatmaya çalıştım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
** Benzer konu eski olduğu için yeni bir konu açtım.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=21882.0