0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi, cogunluga uyulmasi daha mantikli
Eğer işe başlayıp yurt dışına gitme durumum olmazsa Yalova'dan aranıza katılabilirim. Şimdilik 18 veya 19 Ekim tarih olarak sıkıntım yok. İstanbul'dan gelecek arkadaşların belli bir güzergahı var mı?
Abi kurtkoyden temden kaptiririm eger kendi arabamla gidersem. Ama acikcasi aracta sorun var ve guvenmiyorum. Eksper ile ugrasmamiz sonuc verse araci tekrar servise sokacagiz.
bu arada ben niye oy kullanamıyorum? no problemo experle ne işin var ki?
şu buluşmaya ne kadar katılmak istediğimi anlatamam ama o kadar ters bir zaman ki benim için anlatamam. aracımı memlekette balıkesirde bıraktım bazı teknik sorunlar yüzünden ve parça arıyorum. tekrar araca kavusmam 1 ayı bulabilecek. bursadaım ve cok gelmek istiyorum. ama olmayacak galiba bu aksaklıklardanama cumalıkızık konusunda yardımcı olabilirim eğer gidecekseniz. tanıdığım bir işletmeci var orada. fiyat olarakta biseyler ayarlarız gerekirse tabi sayıda önemli. hava güzel olursa cok guzel bır bahcesı var. cumalıkızıkta en sevdiğim yer orası acıkcası kent ormanı da gayet güzel bir yer. misi köyde yakınında olması lazım kent ormanının yanlış hatırlamıyorsam.