0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben biletimi aldım 17 Ekimde MKP deyim hazırım oralarda havalar nasıl gidiyor bu arada?
arkadaşlar bende bugün eski bir kia'cı olarak kiaclubtr.com daki arkadaşlarla Gölcük-Bahçecik'te harika bir dağ restaurantında buluşup çay içip birşeyler yedik.yani bu buluşma için 126 km yol gittim ve döndüm toplam 252 km hava soğuk olmasına rağmen ortam çok güzel ve sıcak bir sohbet havası vardı.toplam 10 kişi filandık.18 Ekim Toyota-Bursa Buluşması içinde artık birşeyler yapalım diyorum.Bu hafta planlarımızı şekillendirirsek; nerde buluşulcak,nerelere gidilicek yemekler nerde yenicek,nerelerde oturucaz?
Bekir bey,Misafire öyle mi yapılır atmışlar sizi nerelere Şaka bir yana markalar bahane, kazanılan dostluklar şahane.
Nasıl hayırlı ise öyle olsun Kadir. Program genel olarak;Dağ tarafında kahvaltı, orada gezi, şehir merkezinde Ulu Cami, Yeşil Türbe, Koza Han gezisi, Gölyazı gezisi şeklinde şekilleniyor arkadaşlar. Detayları hafta sonuna kadar belirler, kahvaltıda da netleştiririz. Kanyon'da ıslanma ihtimali yüksek olduğundan baharda bunun için ayrı bir program daha uygun olabilir. Yine de çoğunluk Kanyon derse yaparız.
Ben Mekece, İznik, Yenişehir üzerinden gelecegim.Bu nedenle buluşma noktası degilde, Kestel civarında saat kaçta oluruz?
Eğer herkes direkt Kestele gelelim derse bana kalırsa en geç 09:00 iyidir çünkü biraz tırmanış var.Ancak kesteli bilmeyenler için ben araçla gelen arkadaşları,özdileğin önünden alabilirim.eğer özdilek önünden katılım olacaksa en geç 08:30'da buluşulması gerekiyor...
Herkes illa aracıyla gelmek zorunda değil ki,bursa merkezdeki üyelerimizle konuşup katılabilirsiniz [emoji4]
Özdilek ne tarafta Bekir abi? Tam çıkartamadım şu an. İkea nın ne tarafında
arkadaşlar benim gelme durumum cumaya kadar belli olmaz. kişi sayısını belirlemek lazım ama bende net bir şey diyemiyorum. sıkıntı olmazsa beni Yalova'dan katılacakmış gibi düşünürseniz sevinirim. tekrardan sormak istiyorum İstanbul ve izmit istikametinden gelmekte olup bursaya seyehat edecek arkadaşlarımız acaba yalovadan ne zaman geçerler?