0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan bey Kesin tarih ve program nedir?
Büyük ihtimalle biz de 6 kişi olacağız. Programı duyup gelmek isteyen arkadaşlarımız oldu. Haberleşiriz bu arada Kaan. İlke, gelip de aç kalacak değilsin sonuçta, ne avlarsak yeriz.
Kadir (beyi kaldırabiliriz uygunsa) yoksa seyahat mi var? 18 Ekim görünüyor şu an, herkes ona göre program yapıyor. Hava uygun olursa kanyon yürüyüşü ve sonra dağda yemek büyük ihtimalle. Bekir bey bölgeye daha hakim, yönlendirmeyi kendisi yapacaktır.
Ben hala soz veremiyorum o tarihe. Hem isimden dolayi hemde hazirlamam gereken bir ekonomi durumum var
20 ekime donusumuz. Katilamam pek mumkun gorunmuyor. Beyi sildik bile.
Allah ım 18 ekim de müdürün işi çıksa da bana o gün gelme dese, ilke beraber giderdik seninle
Dönüş derken, hangi tarafa? Bu olmazsa başka zamana inşallah. Gerçekten çok güzel olur, inşallah hallolur Fatih, senin adına sevinirim.
29 eylul istanbula geliyorum. 30 eylulde armutluya gidip arefe gunu istanbula donecegiz. bayramdan sonra 2 secenek var. Biri Ege turu digeri Guneydogu turu. 20 ekimde bangkoka donus.
Gerçekten çok güzel olur, inşallah hallolur Fatih, senin adına sevinirim.
Fatih,Yengemi getirmeyecekmisin?
Dağa da ilk kar geliyormuş büyük ihtimalle.
abi zincirimiz kar lastiğimiz yok ne yaparız oralarda
Kar gelirse kaciramam, 5 senedir kar gormedim. Iskender bey de kar gormek istiyor. Gecen hafta baba Turkiyede kar varmi diye soruyoyrdu.