0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam geçen yılki ramazandada benim aracın 3 kapısını çizmişlerdi , o an insan çok sinirleniyor ama cana geleceğine mala gelsin diye avutuyoruz kendimizi. Ama bu insanların kafalarının nasıl çalıştığınıda anlamak lazım insanlar çekiyor altlarına cillop gibi toyotaları eee bazılarıda çatlayacak
Çalışıp kendiler daha iyilerini alsın . Bu bence alıp alamamayla değil başta eğitimle alakalı . Ben sen gibiler niye gidip mercedesi olanın arabasına zarar vermiyoruz . Ben birisinde benimkinden daha iyi araba gördüm mü aklımdan geçen ilk düşünce sahibinin aracı kazasız belasız kullanması oluyor . İstemiyormuyum öyle arabalara binmeyi istiyorum . İnşallah Allah ilerde kısmet eder binerim de ama şimdilik corollaya biniyoruz buna da şükür dediğiniz gibi olmayanlarda var Allah olmayanlara da inşallah daha iyilerini nasip eder .Ama birisinde yok diye olandakine zarar vermek nasıl bir düşüncedir ben bunlara insan demeyi de açıkçası sizin bizim gibilere hakaret olarak düşünüyorum bunların insanlıkla uzaktan yakından alakası yok . Allah hepsini bildiği gibi yapsın .
Birisi havaya sıkıyordur vede mermi kovanları aracınızın üstüne düşüyordur. TAK TAK TAK sesi başka ne olabilir ki
adamin bitarafindan kan getirirm yemin ediyorum , bu ne arkadas ! ben gece gunduz essek gibi kopek gibi calisacam ! sen geliceksin seyinin keyfiyle benim yada bi baskasinin malina zarar vericeksin oylesine bide ! ! yedirmezler kocum alirim aklini adamin