Gönderen Konu: Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...  (Okunma sayısı 2652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...
« : Ağustos 29, 2014, 22:01:18 »
2005  Corolla Terra aracımda orijinal Toyota alarm sistemi mevcut.8 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım.Arabaya ciddi bir şekilde darbe gelmedikçe ya da kapı zorlanmadıkça çalmıyor.Birkaç gün önce memleketimde tatildeyken saat 23:30 sıralarında tak tak bir ses... Cama mı vuruldu falan derken babam,oğlum senin arabanın alarmı çalıyor dedi.Neyse çor çocuktur dedim geçtim.O günün ertesinde bu sefer gündüz tak tak tak bir ses daha sonra alarm devrede.Hemen dışarı fırladım etrafta kimse yok.Aklıma acaba dedim yılan falan mı girdi kaputtan içeride o hareket ettikçe mi alarm çalıyor? Kaputu açtım 10-15 dakika inceledim.Hiçbir şey yok,tertemiz.Neyse dedik.Aynı gece tekrar aynı ses.Bu sefer daha hazırlıklıyım.Hemen cama fırladım.Ve bisikletli 5-6 kişi hızla uzaklaşıyor.Tabi apar topar dışarı fırladım peşlerinden fakat sırra kadem.Mahalleyi sokak sokak alt üst ettim.Sonra öğrendim ki alarmlı araçlara dadanan 18-19 yaşlarında tinerci serseri bir grup varmış.Aracı koyacak başka yer de yok. Ertesi gece nöbetteyim arabanın içine saklandım.Ha bu arada polisi aradım böyle böyle oldu diye, her yere devriye gönderemeyeceklerini vuranları yakalamam halinde hemen geleceklerini söylediler. :) :) Güler misin ağlar mısın? Ya diyorum ben öğretmenim şimdi bu serserilerde her şey olabilir bir boğuşmada hem  ben de kontrolümü kaybedip zarar verebilirim.Evet diyor haklısınız siz bir şey yapmayın hemen bizi çağırın geliriz :) :) Eyvallah mesaj alındı.Bagajda tedbiren tuttuğum meşe sopamı ve sağlam bir bıçak aldım(tedbir adamlar jiletle,bıçakla falan dolaşıyormuş) yanıma.Saat 20:00'den 01:00'e kadar bekledim.Kimler geçmedi arabanın yanından...Dedikodu yapan komşu teyzeler, sevgilisiyle tartışan genç,yatsı namazına yetişmeye çalışan komşu hacı amca,iki sarhoş v.s v.s :) :) Lakin benim adamlar gelmedi.Nasıl istihbarat ağına sahiplerse sanırım nöbet tuttuğumu öğrenmişler.O gece kaldığım uykusuzluk yanıma kâr oldu. Bugün aracı incelediğimde güneşe doğru bakınca boncuk kadar hafif bir göçük gördüm tavanın sol arkasında.Görgü tanığı çocuklardan öğrendiğime göre oradan vurmuş şerefsiz yaratıklar.Kusura bakmayın okuyanların başını şişirdim ama sizlerle paylaşmadan edemedim bu can sıkıcı hadiseyi.Düşünsenize  o kadar senelik alın terinize mutedil olarak zarar veriyorlar, ne polis çare oluyor ne de  başka bir şey.Velhasıl kelam nesil o kadar bozulmuş ki malını bırak artık kendini korumak durumunda kalıyorsun.Ki o gün o serseriler gelmiş ve ben onları suçüstü yakalamış olsaydım ve o sinirle dövecek bir hareket yapmış olsaydım ve de onların yaşı da 16-17 olsaydı eminim durum "vay başımıza gelenlere şeklinde olacaktı". Allah hepimizi kazadan,beladan,şerden korusun..
"İnsan inandıklarıdır."

Toyota Club Türkiye

Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...
« : Ağustos 29, 2014, 22:01:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2014, 22:04:40 »
Valla ne desem bilemedim ki.

Aracı park ettiğiniz yerde güvenlik kamerası da yok galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2014, 22:08:27 »
Gecen basima gelen olayi anlatayim hocam. Bir tankerle ege universitesi hastanesi kavsaginda ufak bir kazaya karistik, sen haklisin ben hakliyim derken polisi aradim ben, baktim polisin gelecegi yok cektik araclari kenari tutanak tutmaya basladik, o anda motorize bir polis geldi. Tankere senin ne isin var bu saatte burda dedi, adam mirin kirin etti. Polis senin burda olmaman lazim dedi mirildandi ve atladi motora gitti. Biz basimizin caresine baktik dogal olarak. 

Tankerin uzerinde de kocaman "Tehlikeli Madde" ibaresi var.

Başka söze gerek var mi?
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2014, 22:37:55 »
Polisin umrunda değilki millet. Bizim aracı çizdiler elimizde çizerken kabak gibi ortada olan güvenlik kamerası görüntüleri var şahıs apaçık görünüyor. Hatta bir araca binip uzaklaşıyor aracın plakasıda belli. 2 senedir haber yok... Kendi mallarına bişey olsa peşlerine düşerler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 29, 2014, 23:37:02 »
çok af edersiniz şerefsizzler ya adamın arabsına zarar verince eline ne geçecek 
 benimde başıma  geldi şerefizler sol fardan başlayarak bütün çamurluğu derince çizmişler tam yılbaşı günü sinirim tepeme çıkmıştı
dövseniz adam yerine geçerler  suçlu olursunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2014, 23:47:57 »
bunlara diyecek laf yok , it surusu bunlar , tek tek keseceksin , biktirdilar artik yemin ediyorum , 4 yil once yeni tasindigim mahallede , corolla aracimi,  yeni apartmanin onunde otoparka parkettim evde esimle tv izliyoruz yaz gunu cam acik , 3 5 gencin sesi geldi , bende cama ciktim.icime dogmus resmen , birinin elinde floresan lambasi varmis uzunlardan , on cama uzaktan firlatti heryer tuzla buz oldu , on cam darma duman oldu sandim ama sadece floresan patlamis , neyse bir hisimla bagirdim ve kacmaya basladilar , esimi evde birakip direk peslerine dustum , ama ben 2. kattan inene kadar coktan uzaklasmislardi , o gece heryeri aradim kosarken gordugum dikkatimi ceken 2 3 gence sordum ve mahallede artis bir arkadasin kardesi oldugunu ogrendim , haber yolladim g.tu yiyorsa soyleyin bidaha gelsinler diye , 4 yildir gelen giden olmadi bidaha :D adamin bitarafindan kan getirirm yemin ediyorum , bu ne arkadas ! ben gece gunduz essek gibi kopek gibi calisacam ! sen geliceksin seyinin keyfiyle benim yada bi baskasinin malina zarar vericeksin oylesine bide ! ! yedirmezler kocum alirim aklini adamin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2014, 00:07:26 »
Bu gibi şerefsizler maalesef her yerde var . Emniyet güçleri bunları sadece izlemekle kalıyor . Zaten suç üstü yakalansalar bile pişmanım dedikten sonra ceza almıyorlar yaptıkları yanlarına kar kalıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2014, 00:16:46 »
Birisi havaya sıkıyordur vede mermi kovanları aracınızın üstüne düşüyordur. TAK TAK TAK sesi başka ne olabilir ki :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2014, 00:22:37 »
hocam geçen yılki ramazandada benim aracın 3 kapısını çizmişlerdi , o an insan çok sinirleniyor ama cana geleceğine mala gelsin diye avutuyoruz kendimizi. Ama bu insanların kafalarının nasıl çalıştığınıda anlamak lazım insanlar çekiyor altlarına cillop gibi toyotaları eee bazılarıda çatlayacak  :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2014, 00:26:56 »
bonzai gencligi iste bunlar ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2014, 00:35:01 »
hocam geçen yılki ramazandada benim aracın 3 kapısını çizmişlerdi , o an insan çok sinirleniyor ama cana geleceğine mala gelsin diye avutuyoruz kendimizi. Ama bu insanların kafalarının nasıl çalıştığınıda anlamak lazım insanlar çekiyor altlarına cillop gibi toyotaları eee bazılarıda çatlayacak  :asikadam:

Çalışıp kendiler daha iyilerini alsın . Bu bence alıp alamamayla değil başta eğitimle alakalı . Ben sen gibiler niye gidip mercedesi olanın arabasına zarar vermiyoruz . Ben birisinde benimkinden daha iyi araba gördüm mü aklımdan geçen ilk düşünce sahibinin aracı kazasız belasız kullanması oluyor . İstemiyormuyum öyle arabalara binmeyi istiyorum . İnşallah Allah ilerde kısmet eder binerim de ama şimdilik corollaya biniyoruz buna da şükür dediğiniz gibi olmayanlarda var Allah olmayanlara da inşallah daha iyilerini nasip eder .Ama birisinde yok diye olandakine zarar vermek nasıl bir düşüncedir ben bunlara insan demeyi de açıkçası sizin bizim gibilere hakaret olarak düşünüyorum bunların insanlıkla uzaktan yakından alakası yok . Allah hepsini bildiği gibi yapsın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 30, 2014, 01:00:41 »
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,Allah razı olsun.İşin ucu maalesef yine eğitime dayanıyor.Yalnız  sadece okuldaki eğitim değil bu doğumdan itibaren aile terbiyesi anne-baba eğitimi. Aile ortamının insanların kişiliklerinin oturmasında çok büyük önemi var.Bu insanların ailelerini araştırdığınızda büyük bölümünün parçalanmış aileler olduğu gerçeği ortaya çıkıyor.Bu da tamamen sokak ortamında yazılmış bir kişilik ve onun yıllar sona ortaya çıkan serseri insanı olarak karşımıza çıkıyor.Aslında bu ortaya konan davranışların altında diğer insanları kıskanma duygusu,onların mutlu yaşamlarını kendilerinin yaşayamaması olarak değerlendirmeleri yatıyor ve saldırıyorlar.Sonuç:"Dirisi değil ölüsü para edecek insanlar" maalesef...
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 30, 2014, 01:33:29 »
Kucukken bizde yapiyoduk ama bu tur seyler degil alarm oturmek icin elimizle deyip kaciyoduk fakat aklimiz yerine gelince anladik ama bu isleri 16 17 yasinda insan kilikli hayvanlarin yapmasi tamamen egitimle alakali birde baskasinin arabasini kiskanip cizenler var allah herkese daha iyisini nasip etsin diyorum , okula arabayla gidiyorum diye arabaya zarar vermeye kalkan arkadaslarim bile oldu lise okuyo bide bunlar hersey okulda ogretilmiyor malesef  garajda duran arabanin uzerine ne atiklari belli degil pc kasasi mi artik e12 nin komple kabut fil oturmus gibiydi degisti insanlari anlamak gercekten zor sitenin garajinda duran arabaya siteden zarar geliyor yukardan atiyorlar bulsaydim onu zaten 15 senedir burda oturuyorum agzini burnunu kirip butun dairelere gezdircektim
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 30, 2014, 02:03:51 »
Çalışıp kendiler daha iyilerini alsın . Bu bence alıp alamamayla değil başta eğitimle alakalı . Ben sen gibiler niye gidip mercedesi olanın arabasına zarar vermiyoruz . Ben birisinde benimkinden daha iyi araba gördüm mü aklımdan geçen ilk düşünce sahibinin aracı kazasız belasız kullanması oluyor . İstemiyormuyum öyle arabalara binmeyi istiyorum . İnşallah Allah ilerde kısmet eder binerim de ama şimdilik corollaya biniyoruz buna da şükür dediğiniz gibi olmayanlarda var Allah olmayanlara da inşallah daha iyilerini nasip eder .Ama birisinde yok diye olandakine zarar vermek nasıl bir düşüncedir ben bunlara insan demeyi de açıkçası sizin bizim gibilere hakaret olarak düşünüyorum bunların insanlıkla uzaktan yakından alakası yok . Allah hepsini bildiği gibi yapsın .

Hocam onları anlamak zaten mümkün değil bizimki mizahla avuntu arabayı ilk o halde gördüğümde küfür dağarcığım gelişti ama ne fayda ,tahminimiz birinin park yerine park ettiğim ama öyle bile olsa uygun bir dille notunu yaz bizde çekelim ama yukarda bir arkadaşın da dediği gibi bonzai kafa bunlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 30, 2014, 02:10:26 »
Arabada her zaman  sopa olmali en azindan kendimizi savunmak icin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2014, 02:51:13 »
Birisi havaya sıkıyordur vede mermi kovanları aracınızın üstüne düşüyordur. TAK TAK TAK sesi başka ne olabilir ki :)
Gece gece beni bitirdin abi.  :rofl:

Bu arada geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum, bu bir gerçek.
Takıntılı arkadaşlara benziyorlar.
Araba, dışarıda bıraktığımız ve onu koruma konusunda elden sınırlı şeylerin geldiği bir değerli.

Geçen akşam köpekten kaçarken, benim arabanın bagajına çıkan ve iki ayağıyla dikilen bir hayvana(!) rastladıktan sonra, her çıtırtıda cama koşturuyorum.
Araba mı aldık, kendimize meşgale mi bilemiyorum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2014, 09:21:30 »
adamin bitarafindan kan getirirm yemin ediyorum , bu ne arkadas ! ben gece gunduz essek gibi kopek gibi calisacam ! sen geliceksin seyinin keyfiyle benim yada bi baskasinin malina zarar vericeksin oylesine bide ! ! yedirmezler kocum alirim aklini adamin

Adam haklı, ama bu kadar hırsla da yazılmaz ki  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 30, 2014, 09:29:46 »
V For Vendetta olmuşuz. Halk polisi aramadan işini halletsin, ya da polis halka gelmesin o hesap.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 30, 2014, 09:57:14 »
 Herkese çok geçmiş olsun. Herhalde bu tarz olaylar başına gelmeyen yoktur.
 Daha önceki aracıma bir balici tükürmüş akşam, boyanın orası çatlamıştı.

Bu arada emniyet güçlerinin vatandaşın sorununa yaklaşım konusunda yaşanan sıkıntılar ile ilgili özel ve itinalı  yazıların olacağı bir konu  açılabilir daha faydalı ve daha iyi hizmet açısından. Bu arada işini severek ve çok iyi yapan görevlilerede teşekkür etmek gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 30, 2014, 11:04:13 »
Benim E12 HB aracımın sağ ayna kapağı yok arkadaşlar adam neresine sokacaksa sabah bi kalktım kapak yok aynada herhalde kendi aracına taktı daha bişey söylemeye gerek yok galiba..bulmada bulamadım komple ayna satılıyor ve 150 tl oda yan sanayi..