Gönderen Konu: Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...  (Okunma sayısı 2651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm ve arabaya musallat olan serseriler...
« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2014, 12:01:36 »
Gece gece beni bitirdin abi.  :rofl:

Neden be abim :) Ey ruh geldiysen 3 kere tak tak et değilse başka ne olabilir ki bu tak tak tak sesi :)

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 30, 2014, 12:02:44
Adam haklı, ama bu kadar hırsla da yazılmaz ki  :rofl:

Anı tekrardan yaşar gibi dimi hocam :) Vay anasını adamlar ucuz kurtulmuş, öfke halen daha geçmemiş. FIGHT CLUB falan mı açsak ta şöyle bi deşarj olsak

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 30, 2014, 12:26:46
....Ama birisinde yok diye olandakine zarar vermek nasıl bir düşüncedir ben bunlara insan demeyi de açıkçası sizin bizim gibilere hakaret olarak düşünüyorum bunların insanlıkla uzaktan yakından alakası yok . Allah hepsini bildiği gibi yapsın .

:tamam: Hayvan bile denmeyeceğinin ispatı,

Dog tries to save fish with water (HD Original)
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2014, 12:01:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2014, 13:23:27 »

:tamam: Hayvan bile denmeyeceğinin ispatı,

Aynen abi hayvanlar bile bunlardan çok daha asildir . Allah bunları bildiği gibi yapsın bizlerden uzak tutsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 01, 2014, 13:16:21 »
Sorun zaten o değil mi Mahmut, birisinden uzak ama başka masuma yakın.
 Bence daha etkili çözümler lazım, bunun için de birlik ve irade şart.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 01, 2014, 13:31:08 »
Laf ile uslananı etmeli takdir laf ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 01, 2014, 16:02:03 »
Laf ile uslananı etmeli takdir laf ile uslanmayanın hakkı kötektir.

İşte tam orada karşına hukuk sistemi çıkıyor Mehmet Ali bey.Devlet memurusun, evin,ailen sorumlulukların var.Gurbette çalışıyorsun. Var da var... Tabi bir de "Eşekten düşenin halini eşekten düşen bilir demişler." ya... Daha önce yaşadığım bir anımı anlatayım.2003 yılı lisedeyim daha.Üniversiteye hazırlanıyorum son sınıf.Pazarcılık yapıyorum. Pazarda şirret bir komşumuz var.Aslında adam da pek bir şey yok ama eşi sürekli bizim tezgah çadırının ayağı onların tezgah sınırına geliyor diye bulaşıyor.Neyse o gün babam bir işi dolayısıyla tezgahı bana bıraktı gitti.Kadın başladı tabi çirkefliklerine.Çadırın demirini ite ite kırdı. Kocasına dedim"- Ne istiyorsunuz ne zararı var size diye?" Kocası da bana küfürle karşılık verince ben de karşılık vererek daldım.Adam 40-45 yaşlarında bal,tahin market malzemesi falan satıyor.Neyse hemen diğer komşular ayırdılar.Beni sakinleştirdiler. Daha sonra babamın yanına gittim,baba dedim ben başıma bela alacağım benim üzerime oynuyorlar sen geç tezgaha.(Maksat dediğim gibi sinirli olduğumu bildiklerinden beni karakolluk edip zarar vermek.)Neyse babamla tezgahın yanına geldik.Tam o sırada kadın erkek bunlar bize saldırıya geçmesin mi? Köylülerimiz falan millet girdi araya.Babam zaten adama 1-2 yapıştırdı.Beni tutuyorlar.Tam ortalık sakinleşti gibi oldu.Ama benim gözüm adamda.Bir hareket bekliyorum.Hemen o ara o şerefsiz aracındaki mutfak bıçağını aldı eline sakladı milletin tuttuğu babamın üzerine yürümeye başladı.Kimse farkında değil.Ben hızlı bir hamleyle beni tutanların elinden koptuğum gibi o şerefsizi suratına gelişine yapıştırdım yumruğu.O, maçlarda gelen kemik sesini duydum desem yalan olmaz.Adam harala gürele yuvarlandı, yerden kalkamadı bir daha.Ağzından,yüzünden kan fışkırıyor.Hemen diğer komşular beni aldılar oradan,sen kaç dediler.Koşarak okul bahçesine gittim.Tabi sonrası karakol doktor savcılık...Adam beyin travması şüphesiyle üniversite hastanesine sevk edilmiş.Burun parçalanmış zaten. 17 yaşındayım daha.Savcının karşısına çıktık.Olduğu gibi anlattım olayı.Neyse daha sonra onun eşinin ifadesini de almışlar.Komşuların da ifadesine göre savcı hiç utanmadın mı  çocuğun yaşında birine küfredip saldırırken demiş.Tabi şerefsiz hepsini inkar ediyor.Şükür ki görgü tanıkları olayı olduğu gibi anlattı.Mahkeme 5 ay sürdü.Baktı iş kendi aleyhine sonuçlanacak 5 ayın sonunda geldi benden özür diledi ve mahkeme bitti ama bu 5 ayın sonunda ben de psikolojik olarak bittim.Çocuk sayılırsın sonuçta.Sabıkam olur mu,okul hayatım yanar mı hep bu düşünceler.  En başta dediğim gibi "Dirisi değil,ölüsü para edecek insanlar." bunlar.Ya sabır çekiyoruz ve Allah hepimizi kazadan,beladan,şerden korusun diyorum.
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #25 : Eylül 01, 2014, 18:28:38 »
Sorun zaten o değil mi Mahmut, birisinden uzak ama başka masuma yakın.
 Bence daha etkili çözümler lazım, bunun için de birlik ve irade şart.
Hakan abi bizlerden derken. Bizler gibi her bireyden korusun demek istemiştim. Daha etkili çözüm için birlik ve iradenin yanında cezaların caydırıcı olması gerekir ama maalesef cezalarımızın hiç bir caydırıcılığı yok aksine teşvik ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 02, 2014, 08:10:48 »
Hakan abi bizlerden derken. Bizler gibi her bireyden korusun demek istemiştim. Daha etkili çözüm için birlik ve iradenin yanında cezaların caydırıcı olması gerekir ama maalesef cezalarımızın hiç bir caydırıcılığı yok aksine teşvik ediyor.
Katılıyorum Mahmut. Çok söylenecek şey var aslında.
 Doğruyu aslında hemen herkes biliyor ama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 02, 2014, 09:00:11 »
Sene 2008, günlerden cuma. Yeşil opel astra f kasa aracımı kapının önüne bıraktım ve evime geçtim. Cumartesi günü hiç dışarı çıkmamıştım. Pazar günü aracımı yıkamak üzere indiğimde aracın ön sol çamurluğunda dalgalanmalar fark ettim. Biraz daha yaklaştım ve çamurluğun, ön sol tekerin, jantın ve o bölgedeki yerin üzerinde kan gördüm. Aracı hiç kımıldatmadım ve apartman görevlisine, komşulara vs. bir olay olup olmadığını sordum. Net bir cevap alamadım. Aracı o haliyle çıkartmanın doğru olmadığını düşündüm ve polisi aradım. 10-15dk sonra ekip geldi. Ve.... Bunu atlamışız dediler, burada ne oldu diye sordum ve önceki akşam bir kavga yaşandığını ve kaçan adamı benim aracın üzerine yatırdıkları ve sol ön çamurluğa kafasını vurdukları anlaşıldı. Kaputun üzerinde tırnak izleri vs.

Emniyete gittik. Polis arkadaşlarımız şikayetçi olmamın doğru olacağını söylediler tabi bende şikayetçi oldum, oldum ama olmasam daha iyiymiş.. :) Vatandaşların mevcut dosyasının altına benim şikayetimde girdi ve mahkemeye sevk edildi. Bunlar olurken askeri okulu kazandım ve ilk bir aylık süreyi bitirdim ve sonrasında memlekete geldim. Geldiğim günün ertesinde elime tebligatı yapıştırdılar. Tam da benim izin günümde mahkemenin duruşması vardı. Suçlular yoktu ve gidip mahkemeye ifade verdim ama nasıl? Asker kişilerin ifade vermesi bazı kurallara tabidir.

Sonuç mu? Adamlar hakkında kamu davası açıldı. Ancak mahkeme benim ile olan kısmında hiç bir işleme gerek görmedi ve zarar tazmin edilmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2014, 17:50:21 »
Katılıyorum Mahmut. Çok söylenecek şey var aslında.
 Doğruyu aslında hemen herkes biliyor ama...

Aynen abi doğruyu herkes biliyor fakat bilmek değil uygulamak marifet . Umarım kısa zamanda uygulanmaya başlanır ama hiç ümidim yok . :(