Gönderen Konu: Alibaba-aliexpress'ten alış veriş  (Okunma sayısı 5966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Alibaba-aliexpress'ten alış veriş
« : Ağustos 28, 2014, 13:22:56 »
Arkadaşlar aracıma portatif araba garajı arıyordum ve sitede de gösterilen portatif açılıp kapanır garaj ürününü turkısh.alibaba.com diye bir adreste buldum.  Güvenilir bir site midir arkadaşlar? Bir sorun da şu açıklamalarda minimum alım 300gösteriyror bu site sadece toplu satış mı yapıyor başka bir site bilen bir arkadaş var mı?
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Toyota Club Türkiye

Alibaba-aliexpress'ten alış veriş
« : Ağustos 28, 2014, 13:22:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Alibaba dan alış veriş
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2014, 15:07:50 »
Alibaba toptan satış yapıyor, aynı ürünü aliexpress veya e-bay da araştırın. Bu arada portatif garaj ilginç geldi ben de bir bakayım :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2014, 15:28:21 »
Evet ya toptan satılmış onlarınki... E bay den yada aliexpress ten alış veriş yapan var mı nasıl güvenilir mi kaç günde gelir ordan kargo?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2014, 16:21:35 »
Evet ya toptan satılmış onlarınki... E bay den yada aliexpress ten alış veriş yapan var mı nasıl güvenilir mi kaç günde gelir ordan kargo?

Alışveriş yapan arkadaşlar var, aldığınız ürüne göre süre değişiyor 1 ay veya 45 gün gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2014, 16:37:29 »
Buldum sonunda bu işi yapan birini 1000tl fiyat istiyor.. Firma adı Nur tente sistemleri ret tlf 5326763224. Sistem güzel açılır kapanır portatif bir sistem kolar kullanışlı...acaba 1000tl çok mu ki? Kendim sanayiden profil Demir'i alıp topraga gömüp üzerinden sac yapsam daha ucuza gelir mi ki acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2014, 16:44:53 »
Buldum sonunda bu işi yapan birini 1000tl fiyat istiyor.. Firma adı Nur tente sistemleri ret tlf 5326763224. Sistem güzel açılır kapanır portatif bir sistem kolar kullanışlı...acaba 1000tl çok mu ki? Kendim sanayiden profil Demir'i alıp topraga gömüp üzerinden sac yapsam daha ucuza gelir mi ki acaba?

Alibabadaki fiyatı ne idi fazla fiyat farkı yok ise  yerli firmaya yaptırmakta fayda var. Kendiniz yaptıracaksanız demirci ustası vs ile de görüşün fiyat alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2014, 17:31:40 »
Aliexpressten surekli urun alirim.15 gunde gelen kargomda var 25 gunde gelende. Maximum 43 gun oldu o da ptt urunu kaybetmisti yoksa 28 gunde gelmis olacakti
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2014, 20:22:22 »
Demirci kaynaklı aramama gerek yok aletler mevcut kesme kaynak için falan...herhalde Demir profillerden alsak daha ucuza gelecek gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2014, 22:10:42 »
Demirci kaynaklı aramama gerek yok aletler mevcut kesme kaynak için falan...herhalde Demir profillerden alsak daha ucuza gelecek gibi

Evet elinizden geliyorsa böylesi daha ucuza gelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2014, 23:12:03 »
Bu zamana kadar 6 adet arac ıcı kamera 2 adet tablet kılıfı aldım.Sımdıde verso kumanda kasası tuekıyede 100 tl dıyorlar.orada 14 dolar.Kameralarıda 50 dolara aldık.gold com.tr de 275 tk ye satılıyor.Son.derece guvenlı.
Alısverısınızı guvenılır satıcıdan alırsanı sorun.olmaz.Urun alırken seceneklerden free shıppıng(ucretsız kargo) ve one pıece only(yalnız 1 adet ) seceneklerını ısaretleyıp oyle arama yapın.
Satıcının feedback(gerı donus yorumları) ve orders( sıparıslerı) cok olanını tercıh edın.1-2 dolar fazla olsun.Satıcının ısmının yanında yuzdesı olur.yuzdesı 95 ten fazla olanları tercıh edın.
Kredı kartı ıle alacagınız ıcın ıstersenız dusuk lımıtlı bır sanal kart olusturun.Onun numarasını verın.
Urunler mınıumum 10 gub maxımum 20 gun surdu.
Alısverısınız onaylanıp kargoya verıldıkten sonra ptt nın sıtesınden o numaraayla nerede oldugunu goruyorsunuz.Istanbula gumruge gırdıkdwn sonra 5 gun ıcınde elınıze gecıyor.
Urun bekledıgınız gıbı cıkmazaan uyusmazlık bıldırıp sıte paranızı ıade de edıyor.
Sız confırm order yapmadıgınız surece satıcı parayı alamıyor.Onay vermezsenız belırlı sure sonra otomayık gecıyor.
Suan yolda kumanda kabı var.
Ayrıca bır adet daha kamera sıparısı verecem.
Fıyatlar cok uygun.gıttı gıdıyorda 129 tl olan ıpad 2 kılıfını 8 dolara.Yan sanayı tab3 kılıfınıda koruma jelatını de dahıl 6 dolara aldım.Acıkcasıı alıbaba da var sa  20 gun sursun ordan alıyorum.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2014, 23:26:15 »
Bu zamana kadar 6 adet arac ıcı kamera 2 adet tablet kılıfı aldım.Sımdıde verso kumanda kasası tuekıyede 100 tl dıyorlar.orada 14 dolar.Kameralarıda 50 dolara aldık.gold com.tr de 275 tk ye satılıyor.Son.derece guvenlı.
Alısverısınızı guvenılır satıcıdan alırsanı sorun.olmaz.Urun alırken seceneklerden free shıppıng(ucretsız kargo) ve one pıece only(yalnız 1 adet ) seceneklerını ısaretleyıp oyle arama yapın.
Satıcının feedback(gerı donus yorumları) ve orders( sıparıslerı) cok olanını tercıh edın.1-2 dolar fazla olsun.Satıcının ısmının yanında yuzdesı olur.yuzdesı 95 ten fazla olanları tercıh edın.
Kredı kartı ıle alacagınız ıcın ıstersenız dusuk lımıtlı bır sanal kart olusturun.Onun numarasını verın.
Alısverısınız onaylanıp kargoya verıldıkten sonra ptt nın sıtesınden o numaraayla nerede oldugunu goruyorsunuz.Istanbula gumruge gırdıkdwn sonra 5 gun ıcınde elınıze gecıyor.
Urun bekledıgınız gıbı cıkmazaan uyusmazlık bıldırıp sıte paranızı ıade de edıyor.
Sız confırm order yapmadıgınız surece satıcı parayı alamıyor.Onay vermezsenız belırlı sure sonra otomayık gecıyor.
Fıyatlar cok uygun.gıttı gıdıyorda 129 tl olan ıpad 2 kılıfını 8 dolara.Yan sanayı tab3 kılıfınıda koruma jelatını de dahıl 6 dolara aldım.Acıkcasıı alıbaba da var sa  20 gun sursun ordan alıyorum.

Bende senin gibiyim artık. Herhangi bir aciliyet yoksa öyle yaparım abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 29, 2014, 14:41:24 »

hocam kumanda kabi geline bana haber verirmisiniz ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2014, 19:58:39 »
Verso ıcın kumanda kabı ama
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 136000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
aliexpress den alısveriş yapmak
« Yanıtla #13 : Kasım 08, 2014, 16:38:14 »
arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi incelediğimiz zaman cok güzel ürünler var fakat kredi kartı ile alısverişte benim kartımdan komisyon alınıyormu sonucta yurtdısından alısveriş yapıyoruz sizler bu alısverişi nasıl yapıyorsunuz ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
Ynt: aliexpress den alısveriş yapmak
« Yanıtla #14 : Kasım 08, 2014, 17:00:47 »
komisyon yok
bankanın yüksek kurlarını hesaba katmazsak

2 tavsiye
1.si free shipping ürünlere bak ve giyim elektronik alma
2. sanal kart kullan mutlaka
1996 1997 xli 1997 xei 1.6 gri
2007 corolla hb sol boncuk&Auris coupe d4d elegant buz bey.
2010 corolla d4d elegant manuel gri 2011 verso d4d
2014 Dizel Tekna Qashqai

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 136000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 08, 2014, 23:42:05 »
ben bu işte yeniyim sanal kart mı onu nasıl kullanıcaz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 43000
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 09, 2014, 00:29:20 »
Elektronik ürünlerin fiyatı gayet ucuz oluyor şimdiye kadar aldıklarım sıkıntı çıkarmadı. Giyim konusu sıkıntılı. Türkiye'de L beden olan bir tişört çinde XXL'ye karşılık geliyor. Ayrıca giyim ürünlerinin sağlığa zararlı madde içerdikleri ve kontrolden geçmedikleri de söyleniyor.
Bunun dışında:
-70 Euro üzerinde sipariş verirseniz %20 gümrük vergisi ödemek durumundasınız (Yaklaşık 100 dolara tekabül eder)
-Sim kart takılabilen cihazlar ve kozmetik ürünleri gümrüğe takılır.
-Sipariş vermeden önce satıcıyla pazarlık yapın. Israrcı olun mutlaka indirim yapar  :lol:
-Sipariş verilen ürünler yaklaşık 20-60 gün arasında gelir.
-11.11.2014 tarihinde çoğu üründe indirim olacak. O gün almanızı tavsiye ederim.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 00:30:37
-Siparişlerinizi mesai saatlerinde verin. Mesai saatleri dışında verilen siparişlere bankalar yüksek kur uyguluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 09, 2014, 07:40:10 »
Elektronik ürünlerin fiyatı gayet ucuz oluyor şimdiye kadar aldıklarım sıkıntı çıkarmadı. Giyim konusu sıkıntılı. Türkiye'de L beden olan bir tişört çinde XXL'ye karşılık geliyor. Ayrıca giyim ürünlerinin sağlığa zararlı madde içerdikleri ve kontrolden geçmedikleri de söyleniyor.
Bunun dışında:
-70 Euro üzerinde sipariş verirseniz %20 gümrük vergisi ödemek durumundasınız (Yaklaşık 100 dolara tekabül eder)
-Sim kart takılabilen cihazlar ve kozmetik ürünleri gümrüğe takılır.
-Sipariş vermeden önce satıcıyla pazarlık yapın. Israrcı olun mutlaka indirim yapar  :lol:
-Sipariş verilen ürünler yaklaşık 20-60 gün arasında gelir.
-11.11.2014 tarihinde çoğu üründe indirim olacak. O gün almanızı tavsiye ederim.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 00:30:37
-Siparişlerinizi mesai saatlerinde verin. Mesai saatleri dışında verilen siparişlere bankalar yüksek kur uyguluyor.

en çok korktuğum ve cesaret edemediğim konu yurt dışı alışverişi. acaba bu gümrüğe takılma işi için şöyle bir yöntem uygulasak nasıl olur?
mesela ben far almak istiyorum. farın normal fiyatı 250,00 euro. diyelim ki ürünü aldım. satıcıdan da rica ettim satış fiyatını 50 euro olarak gösterdi. bu durum da gümrüğe takılma olasılığı halen devam eder mi?
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 09, 2014, 11:31:08 »
Gümrük memuru şüphelenip gümrüğe sevkedip sizden banka extresi veya aldığınız sitenin dökümanını isteyebilir.Eger şanslıysanız gümrüğe girmeden elinizede ulaşabilir.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2014, 11:39:20 »
Gümrük memuru şüphelenip gümrüğe sevkedip sizden banka extresi veya aldığınız sitenin dökümanını isteyebilir.Eger şanslıysanız gümrüğe girmeden elinizede ulaşabilir.

ilk bakışta benim yazdığım biraz vicdan azabı yaşattı bana abi ama bu kadar da vergi olunca bir sorayım dedim :D
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)