0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ya toptan satılmış onlarınki... E bay den yada aliexpress ten alış veriş yapan var mı nasıl güvenilir mi kaç günde gelir ordan kargo?
Buldum sonunda bu işi yapan birini 1000tl fiyat istiyor.. Firma adı Nur tente sistemleri ret tlf 5326763224. Sistem güzel açılır kapanır portatif bir sistem kolar kullanışlı...acaba 1000tl çok mu ki? Kendim sanayiden profil Demir'i alıp topraga gömüp üzerinden sac yapsam daha ucuza gelir mi ki acaba?
Demirci kaynaklı aramama gerek yok aletler mevcut kesme kaynak için falan...herhalde Demir profillerden alsak daha ucuza gelecek gibi
Bu zamana kadar 6 adet arac ıcı kamera 2 adet tablet kılıfı aldım.Sımdıde verso kumanda kasası tuekıyede 100 tl dıyorlar.orada 14 dolar.Kameralarıda 50 dolara aldık.gold com.tr de 275 tk ye satılıyor.Son.derece guvenlı.Alısverısınızı guvenılır satıcıdan alırsanı sorun.olmaz.Urun alırken seceneklerden free shıppıng(ucretsız kargo) ve one pıece only(yalnız 1 adet ) seceneklerını ısaretleyıp oyle arama yapın.Satıcının feedback(gerı donus yorumları) ve orders( sıparıslerı) cok olanını tercıh edın.1-2 dolar fazla olsun.Satıcının ısmının yanında yuzdesı olur.yuzdesı 95 ten fazla olanları tercıh edın.Kredı kartı ıle alacagınız ıcın ıstersenız dusuk lımıtlı bır sanal kart olusturun.Onun numarasını verın.Urunler mınıumum 10 gub maxımum 20 gun surdu.Alısverısınız onaylanıp kargoya verıldıkten sonra ptt nın sıtesınden o numaraayla nerede oldugunu goruyorsunuz.Istanbula gumruge gırdıkdwn sonra 5 gun ıcınde elınıze gecıyor.Urun bekledıgınız gıbı cıkmazaan uyusmazlık bıldırıp sıte paranızı ıade de edıyor.Sız confırm order yapmadıgınız surece satıcı parayı alamıyor.Onay vermezsenız belırlı sure sonra otomayık gecıyor.Suan yolda kumanda kabı var.Ayrıca bır adet daha kamera sıparısı verecem.Fıyatlar cok uygun.gıttı gıdıyorda 129 tl olan ıpad 2 kılıfını 8 dolara.Yan sanayı tab3 kılıfınıda koruma jelatını de dahıl 6 dolara aldım.Acıkcasıı alıbaba da var sa 20 gun sursun ordan alıyorum.
Elektronik ürünlerin fiyatı gayet ucuz oluyor şimdiye kadar aldıklarım sıkıntı çıkarmadı. Giyim konusu sıkıntılı. Türkiye'de L beden olan bir tişört çinde XXL'ye karşılık geliyor. Ayrıca giyim ürünlerinin sağlığa zararlı madde içerdikleri ve kontrolden geçmedikleri de söyleniyor.Bunun dışında:-70 Euro üzerinde sipariş verirseniz %20 gümrük vergisi ödemek durumundasınız (Yaklaşık 100 dolara tekabül eder)-Sim kart takılabilen cihazlar ve kozmetik ürünleri gümrüğe takılır. -Sipariş vermeden önce satıcıyla pazarlık yapın. Israrcı olun mutlaka indirim yapar -Sipariş verilen ürünler yaklaşık 20-60 gün arasında gelir.-11.11.2014 tarihinde çoğu üründe indirim olacak. O gün almanızı tavsiye ederim.Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2014, 00:30:37-Siparişlerinizi mesai saatlerinde verin. Mesai saatleri dışında verilen siparişlere bankalar yüksek kur uyguluyor.
Gümrük memuru şüphelenip gümrüğe sevkedip sizden banka extresi veya aldığınız sitenin dökümanını isteyebilir.Eger şanslıysanız gümrüğe girmeden elinizede ulaşabilir.