0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şunu merak ediyorum ödemeyi illa kart bilgileriyle yapabiliyoruz.Paypal la ödeme seçeneği göremedim
İlke gözünü seveyim bana da yardım et
Kk ile oduyorum hic sorun yasamadimBuyur abi elimden geldigi kadar
kardeşim tam bende onun için yazmıştım. kk ile alışveriş sıkıntı olur yazmışlar ya bende sanal kartı nasıl hallederiz diye soracaktım. eğer kk sıkıntı değilse (amazondan yapacağım alış verişi) ondan yapayım. bu arada adamlara mail attım pazarlık için üründe indirim yapamayız ama bir defaya mahsus kargo ücreti almayacağız dediler ki bu da yaklaşık 40€ tutuyor iyi değil mi:D
Abi birde iyi degilmi diye soruyorsun ya Ürün ne ? Nerden geliyor? Istersen sanal kart ac hic farketmez. Ben kk mın numarasını ezberledigim icin ugrasamam. Bugune dek 47 urun almisim hepsini ayni kartla aldim yine sorun yasamadim. Mesai saatleri icinde alirsan daha az para odersin bankaya.
Bankaya ayrıca para mı ödeniyor ki paşam?
Banka döviz kuru üzerinden kredi kartına tl olarak yansıtmadan bahsediyor ilke, onur
siparişi verdim. amazon dan bakalım bu ilk yurt dışı alış veriş yaptım. kredi kartı kullandım. umarım sıkıntı yaşamam. ama hoşuma giden bişey oldu. belki 15 defa mesaj yazdım ve hepsine bıkmadan cevap yazdılar. hemde her defasında üstüne basarak sormak istediğiniz birşey varsa çekinmeyin diyorlar. yani tamam satıcı falan ama yine de hoşuma gitti
Guzel bir saticiya denk gelmissiniz Bana cevap vermeyen satici oldumu ben dispute aciyorum 1 gun icinde donuyorlar