Gönderen Konu: Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı  (Okunma sayısı 13357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı
« : Ağustos 27, 2014, 16:38:48 »
Merhabalar yeni aurisime multimedya navigasyon cihazı araştırmasına girdim ve marka olarak en iyi bulduğum NECVOX DVN -P 1080 modeli oldu çok araştırdım servisle görüştüm garantide hiçbir sorun yok necvox ithalatçısı ve montaj servisleri ile görüştüm aracımda bulunan tüm özellikler aynı şekilde kalacak ve yani cihazın artıları olacak örneğin navigasyon, tv internet ön kamera takarak ki paket içinde mevcut kayıt özelliği lastik basınç göstergesi çihazın fiyatı 2190 TL yurt dışından getirtmek için araştırdım arada çok bir fark yok ayrıca garanti sıkıntısı ve navigasyon için harita güncelleme sorunu çekmemek için buradan almaya karar verdim bu arada harita güncelleme ömür boyu bedelsiz İGO8 BAŞARSOFT garantisi  daha ucuzada çihaz var örneğin 1100 tl ye ama hem satıcı hem marka bana güven vermedi biraz daha araştırıp taktıracağım montaj yapıldıktan sonra görüşlerimi ve fotoğrafları paylaşırım konu ile ilgili önerilerinize ve görüşlerinize lütfen paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler
Bu arada iş yerine aldığımız Opel marka araç için yetkili satıcı ve serviste NECVOX markasını önerip kendileri montaj yapıyor

http://oemnavigasyon.com/TOYOTA-NEW-AURIS-NAVIGASYON-DVD-MULTIMEDYA-OEM-CIHAZI,PR-544.html
http://www.necvox.com.tr/NECVOX-DVN-P-1080-TOYOTA-AURIS-NEW-PLATINUM-NAVIGASYONLU-MULTIMEDYA_24.html#0

Toyota Club Türkiye

Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı
« : Ağustos 27, 2014, 16:38:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2014, 16:45:43 »
Ben de bir ara araştırma yaptım ancak fiyatlar çok yüksek 2000TL civarı, düşmesini bekleyeceğim. Yeni Corolla için çıkan modeller daha düşük fiyattan satılıyor ancak Auris için maalesef bu söz konusu değil şu anda. Necvox ve Navitech en yaygın kullanılan markalardı en azından bir önceki kasalar için.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Kilometre: 8
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2014, 22:52:42 »
S100 diye bir cihaz bir çok araç için uyumlu satılıyor piyasada hatta 3g uyumlu..1200 tl ye görmüştüm sahibinden de..Taksitlerim biraz hafiflesin bu arada da ürün bulunabilirliği  ve sayısı artıp fiyatlar da düşecektir.Ben de bir tane gömdüreceğim inşallah..Üzerindeki touch ekran bildiğin kuru cd çalar..Ha bu arada Aurisi yermiyorum  Wv Seat Skoda da (bunlar bildiklerim) durum böyle..Koskoca dokunmatik ekran var ama bildiğin teyp..
http://www.sanalpazar.com/Yeni-Toyota-Auris-2012-2013-2014-Navigasyon-Multimedya__isp30769763
  Mesela böyle birşey vaR
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2014, 09:30:16 »
S100 diye bir cihaz bir çok araç için uyumlu satılıyor piyasada hatta 3g uyumlu..1200 tl ye görmüştüm sahibinden de..Taksitlerim biraz hafiflesin bu arada da ürün bulunabilirliği  ve sayısı artıp fiyatlar da düşecektir.Ben de bir tane gömdüreceğim inşallah..Üzerindeki touch ekran bildiğin kuru cd çalar..Ha bu arada Aurisi yermiyorum  Wv Seat Skoda da (bunlar bildiklerim) durum böyle..Koskoca dokunmatik ekran var ama bildiğin teyp..
http://www.sanalpazar.com/Yeni-Toyota-Auris-2012-2013-2014-Navigasyon-Multimedya__isp30769763
  Mesela böyle birşey vaR

Aynı ilan sahibinden de var. 1050TL. Ancak test etmek lazım, özellikleri hızı vs, sonunda Çin mali ne de olsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2014, 22:57:32 »
Aynı ilan sahibinden de var. 1050TL. Ancak test etmek lazım, özellikleri hızı vs, sonunda Çin mali ne de olsa.
kesinlikle kullanıcıların yorumlarına bakmak lazım eğer iyi bir cihazsa bu fiyata gayet iyi.Bazen çin malı da olsa iyi şeyler çıkıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2014, 23:25:52 »
iphone da çin malı :) sadece kalitesi önemli :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2014, 22:01:59 »
iphone da çin malı :) sadece kalitesi önemli :)
iphone çinde üretiliyor desek daha doğru olur bu onu çin malı yapmaz..Fakat bu aletler hem çin malı hem çin üretimi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2014, 23:33:25 »
tekrar merhaba daha önce yazdığım gibi necvox dvn -p 1080 Multi mediya cihazını satın aldım ve cuma öğleden sonra montajı yetkili servis tarafından yapılacak cihazla ilgili yorumları ve görselleri sizlerle paylaşacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla 1.33 Life
  • Kilometre: 68000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2014, 21:39:05 »
hamza bey taktırdınızmı cihazı nasıl yorumunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 14, 2014, 22:16:33 »
arkadaşlar corolla ile aurisin konsolu aynı değilmi zaten corollaya olan aurisede uyar diye düşünüyorum  :huh:

birde arkadaşlar cyclon un var yine böyle bir ürünü.
http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=210&uno=319
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2014, 00:03:03 »
bu ürün malesef aracınıza uymayacak gibi ama inşallah öyle değildir
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2014, 00:14:37 »
tekrar merhaba daha önce yazdığım gibi necvox dvn -p 1080 Multi mediya cihazını satın aldım ve cuma öğleden sonra montajı yetkili servis tarafından yapılacak cihazla ilgili yorumları ve görselleri sizlerle paylaşacağım.

heycanla bekliyorum ve aldığınız bayiyi belirtirmisiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2014, 06:54:07 »
arkadaşlar corolla ile aurisin konsolu aynı değilmi zaten corollaya olan aurisede uyar diye düşünüyorum  :huh:

birde arkadaşlar cyclon un var yine böyle bir ürünü.
http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=210&uno=319

Linkte model yeni kasaya uymaz gibi duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2014, 12:23:34 »
Tekrar merhaba daha önce yazdığım gibi necvox dvn -p 1080 Multimediya cihazı elime ulaştı ve montajı yapıldı ürünü tam kapsamlı inceleme zamanım olmadı ama sizlere ilk izlenimlerimi anlatayım ürün birebir yerine uyuyor aslında takması çok basit ama garanti konusunda yetkili servis takması gerek ben elektronik teknisyeni olduğum için bana çok kolay geldi hatta servis gps antenini torpido yanına koyuyordu itiraz ettim cam tavan altında görünmeyecek ve hiçbir şeye engel olmayacak yere koydurdum her neyse cihaz güzel özellikle ses kalitesi ve ses yüksekliği inanılmaz eski siteme göre 2 kat daha fazla ses var ama hoparlörlere zarar vermesin diye çok açamadım radyo kullanımı çok kolay istasyon arama istediğiniz radyo kanalını 100 adet radyoyu hafızaya alabiliyorsunuz ince kanal arama ve hızlı arama çok başarılı radyoda tek eksiği hafızaya aldığınız kanalın yalınızca frekansını görebiliyorsunuz radyo ismini yazmıyor ama ana ekranda radyo bilgisi ve çalan parça detaylı olarak yazıyor, navigasyon bu zamana kadar gördüklerimden çok daha iyi (garmin, tomtom, goldmaster)a kıyasla ayrıca ücretsiz güncelleme bu arada hemen güncelleme çıkmış ve güncelledim mp3 cd çalar oldukça iyi ana ekranda parça ismi ve dosya vs bilgileri geliyor kolayca ulaşabiliyorsunuz tv kalitesi ve karasal yayın olmasına rağmen hatta servis anteni boktan bir yere koymasına rağmen güzel çekiyor çok karışamadım en kısa zamanda anteni daha güzel bir yere kendim alacağım seyir halinde yada araç açıkken park halinde video ve fotoğraf kayıtı yapıyor kamera kalitesi çok iyi oldukça geniş açıya sahip cihazın 4 gb dahili hafıza var ama kamera üzerine yada cihaz üzerine takılacak flaş ve micro sd kart la dahada fazla alan yaratılarak kayıt yapılabiliyor direksiyon üzerindeki tüm fonksiyonlar çalışıyor ayrıca isteğe göre fonksiyon ataması yapılabiliyor telefon eşleşme konusuna gelirsek ben menüyü pek beğenmedim mevcut araca ait cihaz telefon konusunda daha kolay ve kullanışlı örneğin hızlı arama bunda yok her ismi rehberden bulmanız gerekiyor oda araç kullanırken birazda olsa dikkat dağıtıyor aracın kendi mikrafonu yeni cihaza uymuyor yeni cihaz üzerinde kendi mikrafonu ve ayrıca harici bir mikrafon mevcut ben eskisini yerinden çıkartıp harici mikrafonu aynı yere koydurdum ses kalitesi çok iyi ana ekranda bulunan araç bilgilerini gösteren ekran süper orijinal cihazda bulunan tüm bilgiler mevcut hatta lastik basınç gösterge menüsü var ama 2013 araçlarda bu özellik yok her lastik için 250 tl istiyorlar 2014 modellerde varmış. cihazda bir çok bağlantı seçeneği var 2 adet video girişi 2 adet koltuk başlarına ekran takılırsa çıkış 2 adet usb 1 adet 3g 1 adet ipod geri görüş kamerası mevcut olanı kullanıyor hatta artısı geri vitese takıldığında hemen ekran açılıyor ve çalan müzik kesiliyor orijinal de müziği kesmiyordu bağaj kapısı dahil yan kapılar açıldığında ekranda araç işareti ve açılan kapıyı gösteriyor üç farklı tuş renkleri var geçe ışıl ışıl ama ben araç içinde olanla aynı yaptım bütünlük sağladı şimdilik yazacaklarım bu kadar ama daha detaylı olarak anlatacağım ayrıca cihaz takıldıktan sonra araç el freni inik olmasına rağmen el freni çekik uyarısı veriyor yeni cihazla gelen sokete bir kabloyu kesmeniz gerekiyor bu da ne araçta nede multimediya cihazında hiç bir şeyi değiştirmiyor .
Ana özellikler
• 800*480 Çözünürlük, 1080 p HD Video okuyabilme ve 512 MB DDR Ram
• Yeni­ nesil Rds’li­ FM/AM radyo, 100 Kanal hafızası ve Parazit önleme teknolojisi
• PARROT Marka Bluetooth araç Kiti­ - İsim arama ve telefon rehberi fonksiyonu ile birlikte
• Bluetooth üzerinden telefondan müzik dinleyebilme özelliği
• 3G ve Wİ­-Fİ­ i­le ­internete bağlanabilme
• DVR ­ile görüntü kayıt ve sonradan ­izleyebilme fonksiyonu (Opsiyonel Necvox Kamera ile)
• VIRTUAL CD CHANGER (Dahili­ hafızaya 19 adet müzik CD’si kaydedebilme)
• USB, SD Kart ve HDD arasında dosya kopyalayabilme özelliği­
• DVD, TV, AUX 1 ve AUX 2 üzerinden video kayıt
• 3 Bölge POP özelliği­ – PICTURE ON PICTURE
• Gel­işt­iri­lmiş DUAL ZONE
• Dahili­ GPS Navi­gasyon, 3D Destekli­ ve dahili­ 4GB hafıza
• TMC Fonksiyonu (Ops­iyonel)
• Har­ici­ dinamik mikrofon desteği­
• USB 2.0 Bağlantısı ve HDD desteği­
• SD Kart veya Mikro SD Kart okuyabilme
• Güçlendirilmiş dahil­i TV TUNER ve 1080 p HD Video okuma
• DVD/Di­vX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG oynatma
• DSP – D­igi­tal Sound Processor ­le yüksek ve kaliteli­ ses
• 55W x 4 Ses çıkış gücü, 11 Deği­şi­k EQ modu
• Sub-woofer çıkısı ve har­ici­ amfi­ desteği
• 1 A/V G­ir­işi (1 Vi­deo 2 Ses), 1 A/V Çıkısı (1 Vi­deo 2 Ses)
• Geri­ vites kamera bağlantısı
• Or­j­inal CANBUS, direksiyon kumandası ve kablo uyumlu
• OBD okuyabilme desteği­ ­le araç ayarlarını ekranda görebilme
• DVB-T Ready – Di­ji­tal Karasal Yayın Desteği­ (Opsi­yonel)
• Dünya saatleri­, 4 farklı oyun seçeneği­
• Araca uygun tuş ışığı rengi­ değiştirebilme özelliği­
• Standby modunda saat tari­h göstergesi­
• SD Kart ­ile kolay güncellenebilme özelliği
• 2 Farklı ana menü seçeneği­

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2014, 12:29:34 »
bu arada arkadaşlar araştırma yapıyordum passat forumların birinde necvox platinum kullanan elemanın biri bir sürü sıkıntılardan bahsetmiş.

-gündüz şartlarında ekranda görüntü izlemeniz pek mümkün değil..
-radyo ekranı çok saçma ve fonksiyonsuz..koca ekrana sadece fm numarasını koymuşlar ve RDS (yazı fonksiyonu çok ama çok yetersiz)
-gelelim en önemli soruna:
 cihazımda MP4 formatında 1080p Çözünürlükte videoları USB ye yükledim ve taktım..videolarda zaman zaman donmalar oldu 1-2 sn sürdü... servise gittim AVI formatına çevirin dedi yaptım..şimdide alttan ses devam ediyor..ancak görüntü dakikalarca takılıyor..bu konuda ne ESSE sitesinde bir teknik destek linki var ne de servisci arkadaşlar gerekli bilgiye sahip..(tabi bu sorun sadece benim cihazıma has bir durumda da olabilir)..
alıntıdır...

birde navnet in ürünü varmış onuda met ediyorlar furuno gibi bir japon devinin ürünüymüş üstelik daha ucuz.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 12:34:12
Tekrar merhaba daha önce yazdığım gibi necvox dvn -p 1080 Multimediya cihazı elime ulaştı ve montajı yapıldı ürünü tam kapsamlı inceleme zamanım olmadı ama sizlere ilk izlenimlerimi anlatayım ürün birebir yerine uyuyor aslında takması çok basit ama garanti konusunda yetkili servis takması gerek ben elektronik teknisyeni olduğum için bana çok kolay geldi hatta servis gps antenini torpido yanına koyuyordu itiraz ettim cam tavan altında görünmeyecek ve hiçbir şeye engel olmayacak yere koydurdum her neyse cihaz güzel özellikle ses kalitesi ve ses yüksekliği inanılmaz eski siteme göre 2 kat daha fazla ses var ama hoparlörlere zarar vermesin diye çok açamadım radyo kullanımı çok kolay istasyon arama istediğiniz radyo kanalını 100 adet radyoyu hafızaya alabiliyorsunuz ince kanal arama ve hızlı arama çok başarılı radyoda tek eksiği hafızaya aldığınız kanalın yalınızca frekansını görebiliyorsunuz radyo ismini yazmıyor ama ana ekranda radyo bilgisi ve çalan parça detaylı olarak yazıyor, navigasyon bu zamana kadar gördüklerimden çok daha iyi (garmin, tomtom, goldmaster)a kıyasla ayrıca ücretsiz güncelleme bu arada hemen güncelleme çıkmış ve güncelledim mp3 cd çalar oldukça iyi ana ekranda parça ismi ve dosya vs bilgileri geliyor kolayca ulaşabiliyorsunuz tv kalitesi ve karasal yayın olmasına rağmen hatta servis anteni boktan bir yere koymasına rağmen güzel çekiyor çok karışamadım en kısa zamanda anteni daha güzel bir yere kendim alacağım seyir halinde yada araç açıkken park halinde video ve fotoğraf kayıtı yapıyor kamera kalitesi çok iyi oldukça geniş açıya sahip cihazın 4 gb dahili hafıza var ama kamera üzerine yada cihaz üzerine takılacak flaş ve micro sd kart la dahada fazla alan yaratılarak kayıt yapılabiliyor direksiyon üzerindeki tüm fonksiyonlar çalışıyor ayrıca isteğe göre fonksiyon ataması yapılabiliyor telefon eşleşme konusuna gelirsek ben menüyü pek beğenmedim mevcut araca ait cihaz telefon konusunda daha kolay ve kullanışlı örneğin hızlı arama bunda yok her ismi rehberden bulmanız gerekiyor oda araç kullanırken birazda olsa dikkat dağıtıyor aracın kendi mikrafonu yeni cihaza uymuyor yeni cihaz üzerinde kendi mikrafonu ve ayrıca harici bir mikrafon mevcut ben eskisini yerinden çıkartıp harici mikrafonu aynı yere koydurdum ses kalitesi çok iyi ana ekranda bulunan araç bilgilerini gösteren ekran süper orijinal cihazda bulunan tüm bilgiler mevcut hatta lastik basınç gösterge menüsü var ama 2013 araçlarda bu özellik yok her lastik için 250 tl istiyorlar 2014 modellerde varmış. cihazda bir çok bağlantı seçeneği var 2 adet video girişi 2 adet koltuk başlarına ekran takılırsa çıkış 2 adet usb 1 adet 3g 1 adet ipod geri görüş kamerası mevcut olanı kullanıyor hatta artısı geri vitese takıldığında hemen ekran açılıyor ve çalan müzik kesiliyor orijinal de müziği kesmiyordu bağaj kapısı dahil yan kapılar açıldığında ekranda araç işareti ve açılan kapıyı gösteriyor üç farklı tuş renkleri var geçe ışıl ışıl ama ben araç içinde olanla aynı yaptım bütünlük sağladı şimdilik yazacaklarım bu kadar ama daha detaylı olarak anlatacağım ayrıca cihaz takıldıktan sonra araç el freni inik olmasına rağmen el freni çekik uyarısı veriyor yeni cihazla gelen sokete bir kabloyu kesmeniz gerekiyor bu da ne araçta nede multimediya cihazında hiç bir şeyi değiştirmiyor .
Ana özellikler
• 800*480 Çözünürlük, 1080 p HD Video okuyabilme ve 512 MB DDR Ram
• Yeni­ nesil Rds’li­ FM/AM radyo, 100 Kanal hafızası ve Parazit önleme teknolojisi
• PARROT Marka Bluetooth araç Kiti­ - İsim arama ve telefon rehberi fonksiyonu ile birlikte
• Bluetooth üzerinden telefondan müzik dinleyebilme özelliği
• 3G ve Wİ­-Fİ­ i­le ­internete bağlanabilme
• DVR ­ile görüntü kayıt ve sonradan ­izleyebilme fonksiyonu (Opsiyonel Necvox Kamera ile)
• VIRTUAL CD CHANGER (Dahili­ hafızaya 19 adet müzik CD’si kaydedebilme)
• USB, SD Kart ve HDD arasında dosya kopyalayabilme özelliği­
• DVD, TV, AUX 1 ve AUX 2 üzerinden video kayıt
• 3 Bölge POP özelliği­ – PICTURE ON PICTURE
• Gel­işt­iri­lmiş DUAL ZONE
• Dahili­ GPS Navi­gasyon, 3D Destekli­ ve dahili­ 4GB hafıza
• TMC Fonksiyonu (Ops­iyonel)
• Har­ici­ dinamik mikrofon desteği­
• USB 2.0 Bağlantısı ve HDD desteği­
• SD Kart veya Mikro SD Kart okuyabilme
• Güçlendirilmiş dahil­i TV TUNER ve 1080 p HD Video okuma
• DVD/Di­vX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG oynatma
• DSP – D­igi­tal Sound Processor ­le yüksek ve kaliteli­ ses
• 55W x 4 Ses çıkış gücü, 11 Deği­şi­k EQ modu
• Sub-woofer çıkısı ve har­ici­ amfi­ desteği
• 1 A/V G­ir­işi (1 Vi­deo 2 Ses), 1 A/V Çıkısı (1 Vi­deo 2 Ses)
• Geri­ vites kamera bağlantısı
• Or­j­inal CANBUS, direksiyon kumandası ve kablo uyumlu
• OBD okuyabilme desteği­ ­le araç ayarlarını ekranda görebilme
• DVB-T Ready – Di­ji­tal Karasal Yayın Desteği­ (Opsi­yonel)
• Dünya saatleri­, 4 farklı oyun seçeneği­
• Araca uygun tuş ışığı rengi­ değiştirebilme özelliği­
• Standby modunda saat tari­h göstergesi­
• SD Kart ­ile kolay güncellenebilme özelliği
• 2 Farklı ana menü seçeneği­

inşallah passatcı elemanın yaşadıkları başınıza gelmez gülegüle kullanmanız dileğiyle. yanlış anlamayın bende necvox düşünüyorum siz ilk adımı attınız artık biz takip edicez. ürünü aldığınız yeri, montaj yerini ve fiyat bilgilerini tekrar alabilirmiyim Hamza bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2014, 14:10:03 »
Artık ilerleyen zamanlarda kullandıkça göreceğiz artılarını eksilerini en kötü ihtimal eskisini yerine takarım nasıl olsa kesme biçme yok gelelim fiyat konusuna ben bu cihazı çok ama çok ucuza aldım ürünü bana kuzenim hediye etti diyebilirim ben 500 tl verdim dvr kamera ve çihazı kuzenim 1800 tl ye aldı bu ürün toptancıda 1800 tl piyasada dvr hariç 2150 tl ye satıyorlar 1800 tl ye alabilmesinin sebebi kuzen toyota yetkili satıcısında çalışıyor test aracına alır gibi indirim yaptırdı ama her satıcının her model için tek hakkı var servis konusunda ürünü kendinizde monte edebilirsiniz aslında çok basit eğer eliniz tornavida tutuyorsa ben kendim etmedim ama birebir izledim bu kadar kolay olabileceğini bilseydim kendim takardım alacak arkadaşlar montaja para vermesin ben tarif ederim. ayrıca araştırdım necvox kullanan arkadaşım var sony yetkili servisi oda kendi farklı marka model aracında kullanıyor ve en iyisi bu marka kesinlikle öneririm dedi dediğim gibi cihaz daha çok yeni en kısa zamanda sizlerle daha kapsamlı paylaşacağım. bu arada bende cam tavan ve açık olduğu halde gündüz görüntü çok güzel gece de ışık ayarını yarıya farlar yanınca kendi düşürüyor ama bunu ayarlamak sizin elinizde bide bu seri platinum serisi bunu servis te çok önerdi ve ilk kez montaj ediyoruz cihaz çok güzel diğer modellere kıyasla diye yorum yaptı benim beğenmediğim nokta ise telefon menüsü kişileri kısayol atayarak hızlı arama olmaması.   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2014, 14:35:00 »
Araç üstünde nasıl durdu onu fotoğraflarsanız alacaklara örnek olur :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2014, 15:40:35 »
Artık ilerleyen zamanlarda kullandıkça göreceğiz artılarını eksilerini en kötü ihtimal eskisini yerine takarım nasıl olsa kesme biçme yok gelelim fiyat konusuna ben bu cihazı çok ama çok ucuza aldım ürünü bana kuzenim hediye etti diyebilirim ben 500 tl verdim dvr kamera ve çihazı kuzenim 1800 tl ye aldı bu ürün toptancıda 1800 tl piyasada dvr hariç 2150 tl ye satıyorlar 1800 tl ye alabilmesinin sebebi kuzen toyota yetkili satıcısında çalışıyor test aracına alır gibi indirim yaptırdı ama her satıcının her model için tek hakkı var servis konusunda ürünü kendinizde monte edebilirsiniz aslında çok basit eğer eliniz tornavida tutuyorsa ben kendim etmedim ama birebir izledim bu kadar kolay olabileceğini bilseydim kendim takardım alacak arkadaşlar montaja para vermesin ben tarif ederim. ayrıca araştırdım necvox kullanan arkadaşım var sony yetkili servisi oda kendi farklı marka model aracında kullanıyor ve en iyisi bu marka kesinlikle öneririm dedi dediğim gibi cihaz daha çok yeni en kısa zamanda sizlerle daha kapsamlı paylaşacağım. bu arada bende cam tavan ve açık olduğu halde gündüz görüntü çok güzel gece de ışık ayarını yarıya farlar yanınca kendi düşürüyor ama bunu ayarlamak sizin elinizde bide bu seri platinum serisi bunu servis te çok önerdi ve ilk kez montaj ediyoruz cihaz çok güzel diğer modellere kıyasla diye yorum yaptı benim beğenmediğim nokta ise telefon menüsü kişileri kısayol atayarak hızlı arama olmaması.

teşekkürler, bende ufaktan araştırdım esse necvox u sizin dediğiniz şekilde kurum veya bayilere toplu satış yaparsa bayide veya satış yerindeki fiyatı 2200tl civarı oluyor. ancak gidip necvox yetkili oto ceryancısına fiyat isterseniz 2400tl ve üstü fiyat veriyorlar. yani siz baya şanslısınız. heralde ben bu fiyatları zor bulurum  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2014, 18:16:59 »
selam arkadaşlar bir kaç foto çektim ama hepsini aynı anda gönderemiyorum parça parça göndereceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #19 : Ekim 15, 2014, 18:19:26 »
Aracın orjinal touch ekranındaki trip information alabiliyor musunuz bu cihazda?