Gönderen Konu: Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı  (Okunma sayısı 13356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni auris navigasyon dvd multimedya oem cihazı
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2014, 18:23:20 »
Diğer fotoğraflar araç bilgileri

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 18:28:22
fotolar

Mesaj Birleştirildi: Ekim 15, 2014, 18:36:33
foto

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2014, 18:23:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 15, 2014, 19:06:14 »
güle güle sorunsuz sıkıntısız kullanmanız dileğiyle çok beğendim  :tamam:
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla 1.33 Life
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 18, 2014, 18:40:37 »
hamza bey dokunmatiği nasıl.takılma falan varmı.Film izleme olayı nasıl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Kilometre: 8
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 18, 2014, 23:20:03 »
Tek kelimeyle mükemmel.Sadece hangi kapının açık olduğunu gösteren ekran için bile verilir bu para.Zira arabamda en ilkel bulduğum konu bu insanlara söylerken dalga geçiyorum 63500 tl lik araba hangi kapı açık göstermiyor.Bu arada lastik basınç sensörü işininde araştırmak lazım.Servis yüksek fiyat vermiş ama olabileceğini öğrenmek çok güzel.Demek ki bu iş çözülebilecek bir eksik.Bu arada aracınızın donanım paketi imzanızda yazmıyor merak ettim nedir acaba?Ödemelerim rahatlar rahatlamaz ben de bu cihazı alıcam.Hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanın.
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 18, 2014, 23:22:21 »
Tek kelimeyle mükemmel.Sadece hangi kapının açık olduğunu gösteren ekran için bile verilir bu para.Zira arabamda en ilkel bulduğum konu bu insanlara söylerken dalga geçiyorum 63500 tl lik araba hangi kapı açık göstermiyor.Bu arada lastik basınç sensörü işininde araştırmak lazım.Servis yüksek fiyat vermiş ama olabileceğini öğrenmek çok güzel.Demek ki bu iş çözülebilecek bir eksik.Ödemelerim rahatlar rahatlamaz ben de bu cihazı alıcam.Hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanın.

bir yanlışlık olmasın? benim arabada gösteriyor açık olan kapıyı birtek bagaj kapısını göstermiyor galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 18, 2014, 23:24:12 »
Lastiklere 1 er sdnsör alınacak 203 x 5 1015 ₺ daha montajı var ayarlanması var. Ama bu oem. Dışarda satılanlarını duydum ama fiyatını bilmiyorum :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 18, 2014, 23:25:08 »

bir yanlışlık olmasın? benim arabada gösteriyor açık olan kapıyı birtek bagaj kapısını göstermiyor galiba.

O premium farkı Ersan abi, bizde de gösteriyor. Bagajda görünüyor bizde
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 18, 2014, 23:33:01 »
İşte bizimki advance maalesef o yüzden sordum özellikle..Yani premiumsa uyum vardır zaten ..iş bizim arabaya takınca da bu özellik gelecek mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 18, 2014, 23:33:14 »
Lastiklere 1 er sdnsör alınacak 203 x 5 1015 ₺ daha montajı var ayarlanması var. Ama bu oem. Dışarda satılanlarını duydum ama fiyatını bilmiyorum :)
toyota elleş 2 (touch 2)  :D varsa oem oluyor malesef benim aurise lastik sensörü taksamda araba tanımıyor çünkü 2013lerde yok  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 18, 2014, 23:37:14 »
Ama işte bu necvox cihaz belli ki lastik basınç sensörüne hazır bir cihaz yani geriye lastiklerin sibopları kalıyor.O da ebay dan bakılabilir.Bu arada benim arabam 2014 ama touch 2 ve lastik basın sensörü haziran ayndan sonraki modellerde olacak denmesine rapmem auğstos ayında aldığım araçta bunlar yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 18, 2014, 23:39:00 »
Ama işte bu necvox cihaz belli ki lastik basınç sensörüne hazır bir cihaz yani geriye lastiklerin sibopları kalıyor.O da ebay dan bakılabilir.Bu arada benim arabam 2014 ama touch 2 ve lastik basın sensörü haziran ayndan sonraki modellerde olacak denmesine rapmem auğstos ayında aldığım araçta bunlar yok

necvoxta var araçta olmasada görüyor ben sormuştum  :tamam: ama sensörleri ekstra tabi alınması gerekir. bide ön kamera ekstra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ekim 18, 2014, 23:43:33 »
Bu kamera işini ben yazıda okudum ama pek anlamadım nereye takılıyor acaba şu cama takılan kameralardan filan mı acaba..Ya da ne bilim park ederken ön tarafı gösterme işine de yarıyor mu?Öyleyse çok güzel çünkü bizim arabaların burnu öne çok eğimli kaldırıma filan ön ön yanaşırken pek görünmüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 18, 2014, 23:47:42 »
Bu kamera işini ben yazıda okudum ama pek anlamadım nereye takılıyor acaba şu cama takılan kameralardan filan mı acaba..Ya da ne bilim park ederken ön tarafı gösterme işine de yarıyor mu?Öyleyse çok güzel çünkü bizim arabaların burnu öne çok eğimli kaldırıma filan ön ön yanaşırken pek görünmüyor

yok kamera dikiz aynasının oralara takılıyomuş hamza beyle konuşmuştum. yolu kaydediyor kaza videoları yokmu vdr mi deniyordu onun görevini yapıyor.  ancak ebaydan falan logo içi kamera alırsan onu öne takıyorsun sürüş esnasında ön kamerayı açıp görebiliyorsun diye biliyorum emin değilim ama !!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 18, 2014, 23:51:13 »
Peki hamza beyin aracı premium mu acaba sordunuz mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 18, 2014, 23:52:49 »
Peki hamza beyin aracı premium mu acaba sordunuz mu?

evet premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ekim 18, 2014, 23:54:57 »
evet premium
İşte bu ikinci kez yıkıldığım andır.
1.arabamın hangi kapı açık olduğunu göstermediğini gördüğüm an
2.bu aleti alsam da büyük ihtimal göstermeyeceğini öğrendiğim an

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 151 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ekim 19, 2014, 00:00:38 »
İşte bu ikinci kez yıkıldığım andır.
1.arabamın hangi kapı açık olduğunu göstermediğini gördüğüm an
2.bu aleti alsam da büyük ihtimal göstermeyeceğini öğrendiğim an

yok cihazın özelliği o necvox gösteriyor  :lol: kendine gel daha herşey bitmedi  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 19, 2014, 00:22:49 »
yok cihazın özelliği o necvox gösteriyor  :lol: kendine gel daha herşey bitmedi  :rofl:
Umut dolu sözlerin için sağol :alkis:
Araştırmalarım sürecek
Satarken kendi kendine park etme özelliği dışında premiumla hiçbir farkı yok denen advance paketin o kadar çok eksiği çıktı ki aldıktan sonra aaah aaaahhh

Mesaj Birleştirildi: Ekim 19, 2014, 00:24:35
Bu arada cihazı takınca bu özelliğin gelmesi için yine kapılarda ve aracın kablolama sisteminde bu özelliğinin alt yapısının bulunması gerekiyor..işte bunu merak ediyorum altyapı var da sadece bilgi ekranı mı eksik premiumdan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ekim 24, 2014, 18:51:35 »
Herkeze selamlar saygılar bu ürünü takalı ortalama 15 gün oldu bazı iyi ve kötü yönlerinden tekrar söz edeyim bu arada ürünle ilgili detaylı bilgi almak isteyen 532 540 00 87 numaralı telefondan çekinmeden arayabilir bazen toplantıda oluyorum cevaplaya maya bilirim ama ilk fırsatta ben size döneceğimden emin olun.
Necvox toyotanın ürününe kıyasla dokunmatiki mili saniyeler bazında daha yavaş oda ürün içinde bir ram olduğu için ve daha özellikli olduğundan ama bu çok yavaş anlamında değil oldukça tatmin edici radyo kalitesi ayar yapma ve hafızaya alma çok güzel cd okuma oldukça hızlı video klipler 1080 P olmasına rağmen takılmadan gösteriyor ben 32 gb clas 10 micro sd de denedim tv çekimi şehir içi malum o anten olmasına rağmen fena değil divx oynatamadım sanırım codek sorunu var ama çok incelemedim kurcalamadım onuda çözerim navigasyon mükemmel telefon görüşmesi sesin karşıya gitmesi karşının mevcut hoparlörden duyulması çok iyi ama hoparlör sesini normalden fazla açarsanız ki hiç gerek yok ses eko yapıyor toyota ürününde bu yok telefon rehberi toyota ürününde bana göre çok güzeldi ama bununki çooookkkkk boktan hızlı arama yok arama geçmişi var, geri görüş kamerası toyotanın kini kullanıyor değiş klik yok ama araçı ilk çalıştırdığınızda hemen geri vitese taktığınızda necvox açılması bir kaç saniye aldığı için görüntü necvox açıldıktan sonra geliyor en fazla 2 saniye güzel tarafı araç içerisinde çalan müzik kesiliyor yalınızca uyarı sesi kalıyor aracın tüm değerlerini eskisi gibi görebiliyorsunuz anlık tüketim falan eğer lastiklere donanım alınırsa lastik basınç değerlerini görebiliyorsunuz ben takmadım ayrıca havalandırma ve kapı ayarları gibi extra özellikler var ama çok kullanmadım ön kamera araç çalıştığı anda otomatik kayıt yapmaya başlıyor üzerinde 4 gb bellekle geldi ben 32 gb clas 10 taktım hd kayıt yapsın derseniz 3 dk periyotlar halinde yapıyor yani kayıt başlıyor 3 dk kayıt yapıyor 3 dk dolduğunda hemen 0 dan yeni kayıt başlıyor kayıtı mevcut olanın üzerine yapmıyor ayrı bir kayıt oda hd olduğu için içinden alabilme kolay olsun diyedir sanırım ama kaliteyi sd yaparsanız belleğinizin kapasitesine göre sürekli yapıyor ekranı 3 bölüme bölebiliyor her bölümde farklı kaynak izleme seçeneği var ses kalitesi netlik bas tiz ses seviye yüksekliği mükemmel hoparlörler patlayacak diye çok açamıyorum 4x55 w çıkış var tuşları 3 farklı renkte yakabiliyorsunuz toyotanın ekranına rağmen gündüz cam tavan açıksa biraz ekran sönük kalıyor ama çok sorun edecek durum değil benim açımdan kapı açık uyarısı aracımın kendisinde de mevcut aynı özellik ana ekrana da geldi direksiyon kontrolü birebir aynı isterseniz siz değiştirebiliyorsunuz 3g adaptür ile internete girebiliyorsunuz ama bu yalnızca internet explorer kullanabiliyorsunuz youtube gibi sitelere girip müzik yada film izleyemiyorsunuz servis piyasada bulunan kablosuz usb adaptör ler oluyor ondan al 3g soketine tak çalışır dedi ama denemek için aldım çalışmadı bence de çalışmaz sonuçta bir yazılım gerek yetkili satıcı serkan beyle yakınolduumuz için aradım  olmaz yanlış söylemişler 100 tl civarında necvox adaptörü dedi ve hiç gerek yok boşuna alırsın dedi bende vazgeçtim önümüzdeki cumartesi günü havalarda İzmir de güzel olursa iş yerinde cihazı kendim tekrar söküp servise taktırmadıgım usb kablosunu takıp tv antenini cam tavan arasına monte edeceğim bu işlemi yaparken foto ve video çekebilirim araç üzerinde usb girişi çalışıyor diğeri istenirse farklı usb giriş için bu arda necvox 1 TB NTFS diski çalıştırıyor. saygılarımla bu arada aracım 1.4 D-4D Premium M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Şubat 17, 2015, 14:02:44 »
Tekrar her keze merhaba aşağı yukarı 5 aydır bu ürünü kullanıyorum son bir haftada yaşadığım küçük bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim aynı üründen kullanan varsa onlarda belki ilerde bu sorunla karşılaştıklarında boşuna servise gitmeyip kendiniz halledebilirsiniz.
sorun şu araç geri vitese geçtiğinde oem cihazında arka kamera görüntüsü 5 sn sonra gelmeye başlamıştı oysa ilk takıldığında ve aracın kendi orijinal oem cihazında geri vitese geçtiğiniz anda en geç 1 sn sonra arka kamera görüntüsü geliyordu fakat son zamanlarda bu olay 5 sn. ye çıktı servisle görüştüm cihazı kontrol etmeleri gerektiğini söylediler bende servise kadar gidip kontrol ettirdim ve sd kart girişinin yanında bulunan reset tuşuna basarak sistem düzeldi tüm yapmış olduğunuz kişisel ayarlar aynı şekilde duruyor değişen ve silinen hiç bir şey yok ama sistem düzeldi kamera görüntüsü yine en geç 1 sn sonra ekranda oluyor arada reset atmakta fayda var diyor saygılar sunuyorum.