0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tek kelimeyle mükemmel.Sadece hangi kapının açık olduğunu gösteren ekran için bile verilir bu para.Zira arabamda en ilkel bulduğum konu bu insanlara söylerken dalga geçiyorum 63500 tl lik araba hangi kapı açık göstermiyor.Bu arada lastik basınç sensörü işininde araştırmak lazım.Servis yüksek fiyat vermiş ama olabileceğini öğrenmek çok güzel.Demek ki bu iş çözülebilecek bir eksik.Ödemelerim rahatlar rahatlamaz ben de bu cihazı alıcam.Hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanın.
bir yanlışlık olmasın? benim arabada gösteriyor açık olan kapıyı birtek bagaj kapısını göstermiyor galiba.
Lastiklere 1 er sdnsör alınacak 203 x 5 1015 ₺ daha montajı var ayarlanması var. Ama bu oem. Dışarda satılanlarını duydum ama fiyatını bilmiyorum
Ama işte bu necvox cihaz belli ki lastik basınç sensörüne hazır bir cihaz yani geriye lastiklerin sibopları kalıyor.O da ebay dan bakılabilir.Bu arada benim arabam 2014 ama touch 2 ve lastik basın sensörü haziran ayndan sonraki modellerde olacak denmesine rapmem auğstos ayında aldığım araçta bunlar yok
Bu kamera işini ben yazıda okudum ama pek anlamadım nereye takılıyor acaba şu cama takılan kameralardan filan mı acaba..Ya da ne bilim park ederken ön tarafı gösterme işine de yarıyor mu?Öyleyse çok güzel çünkü bizim arabaların burnu öne çok eğimli kaldırıma filan ön ön yanaşırken pek görünmüyor
Peki hamza beyin aracı premium mu acaba sordunuz mu?
evet premium
İşte bu ikinci kez yıkıldığım andır.1.arabamın hangi kapı açık olduğunu göstermediğini gördüğüm an2.bu aleti alsam da büyük ihtimal göstermeyeceğini öğrendiğim an
yok cihazın özelliği o necvox gösteriyor kendine gel daha herşey bitmedi