Vay arkadaş, 2013 te alanlar kazana düşmüş demekki
Cam kilitleme düğmesinin sürücüyü de kilitlemesi de acaba 2013 üretimlerine özgü bir durum mu?
Eğer öyle ise hakikaten biz kazana düşmüşüz de haberimiz yokmuş demektir bu

Asıl anlamadığım, belki de kabullenemediğim durum şu;
Yenilenen bir kasanın eksikleri mutlaka olabilir, gerek müşterilerden gelen geri bildirimler, gerekse gerçek yol şartlarındaki uzun kullanım sonrasında firmanın görebileceği eksik ve hatalar olabilir ve bunlar giderilebilir.
Toyota'nın bunları kabullenip yeni modellerde gidermesi güzel ve kendi klasındaki bir markadan beklenen bir davranış. Kötü olan ise, kabullenmiş oldukları bu tarz eksiklikleri gidermek isteyen müşterilerinden para istiyor olması.
Ya arkadaş ben senden aracıma navigasyon, led far vs. gibi aksesuar takmanı istemiyorum ki! Benim aracıma koymadığın davlumbaz ve alt koruma plastiğinden istiyorum, sen hangi mantıkla bunu takmak için benden para istiyorsun ki? Eksiklik olduğunu kabul etmesen zaten yeni üretilenlerde fabrikada takmazdın bu parçaları, madem eksik olarak gördün o zaman benim aracıma da ekle dediğim zaman ne diye para istiyorsun?
Zaten bu seviye bir araçta standart olması gereken cam kapatma ve ayna kaldırma modülü için ekstradan modül için para harcatmışlardı bana, o günden sonra bir kuruş harcamak içimden gelmedi arabam için. Gerçi iç aydınlatmaları led yapmak için 3-5 lira harcamıştım

Bu davranışı görünce insanın aklına "acaba yeni üretilen araçlarda bu parçalar eklendiğinde maliyet kalemi olarak fiyata giydirdiler mi, yoksa maliyeti sineye mi çekiyorlar?" sorusu geliyor.