0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alakası yok. Filtreler 2ye ayrılır short air intake ve cold air intake olarak.Bizim kullandıklarımız short air intake motora giren hava kadar soğuk çeker. Cold air intake ise sirek sıcaktan etkilenmeyecek yerlere konur mesela tampon gibi ama herhangi bir yağmurda su çekebilirsiniz o riske giremiyorum ben. Cold air intake'in tepkileri daha iyidir performans hissedilir derecede iyi yansıtılır.
benimki kit tamponun altinada takiliyor oraya taksam cold air intake mi olcakti
Aynen öyle ama cold airlerde dediğim gibi yağmurlarda vs su çekme riski var ve ciddi bir risk. Birde sen o boruyu takınca yolu uzayacak ve borun motorda ciddi sıcak durumda oluyor soğuk çekerken yolda giderken ısınma ihtimali yüksek. Havayı ne kadar kısa sürede ve soğuk şekilde taşırsan o kadar iyidir.
zaten deneme amaçli ciktik bir dolandik takinca boru isinmisti hemen peki boru plastik olmasi daha iyi degil mi biz simdi metal taktik
Borun aliminyum mu yoksa krom mu ? Krom çabuk soğur aliminyum biraz daha geç soğuyor plastik ısındığında soğuması daha uzun sürüyor
seninki alüminyum kardeşim, krom alaşımına göre rengi değişiklik göstermekle beraber, mat renkte olur biraz daha, köşelerinde kenarlarında pas görülebilme ihtimali çok daha düşüktür, metale, alüminyuma göre daha az koroziftir. Biraz daha da pahalıdır.
Okan kardeş hayırlı olsun güle güle kullan.bende şimdi forumda ilan verdim sana bahsettiğim filtreyi.moderatör onayından sonra yarın yayınlanmaya başlar heralde.
arabaya hava fitiresi yapmak istiyorum hiç bir bilgim yok şuanda güzel bir ses çıkarmasını istiyorum en uygun fiyata hangi markayı bulabilirim
Hayırlı Olsun. Bide ben karar verebilseydim.
karar vermende ne gibi sorunlar var yazarsan cevaplarim filitreyle ilgiliyse eğer
Bir ara kutu ici performans filtremi satip aciga doncektim. Alici cikmayinca kaldi Simdi hic ugrasamam. Daha pasta cilasi var arabanin
Kutu içi filtre LPG'li araca olur mu?
Ben kullaniyorum sorunsuz Yalniz acik filtre niye olmuyor diyorsunuz ya onu anlamadim ben?
İyiymis o zaman.Çok bilgim yok fakat bir tahmin yapayım: manifoldun üzerinde LPG enjektörleri var. Açık filtrenin borusu da manifoldun hemen önünden geçiyor. Belki bu yüzdendir. Tamamen sallamasyon. [emoji4]
Tesekkur ederim fakat mantik olarak dusundugumde alakasi yok Motora giren hava debisiyle alakali bir durum ilgili bir durum var gibi