0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ikinci el buldum bugun onu alicam cokta uyguna 130 tl vericem simato marka alicagim kiside hasta toyotaci belkide forumdandir e12 varmiş ondada hb sensor mili mi ne arizaliymis onun oyuzden kullanamiyomuş benimki kit şeklinde borulari herseyi var
Sahibindenden mi buldun eğer oysa bende bi niyetlenmedim değil açıkçası Mesaj Birleştirildi: Ağustos 17, 2014, 13:29:53Okan kardeşim hayırlı olsun ben aramıştım açmamıştı şimdi aradı konuştuk aynı ilanmış ikimizin baktığı senin nasibinmiş bugün buluşuyormuşsunuz hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
sagol abi inşallah videolari paylaşcam
Beraber paylaşalımda senfoni yapalım forumda Bende inceden cızırtı var kat iptalinden kaynaklı
sesi gerçekten merak ediyorum videolari izledim ama gerçek ses daha farkli diye dusunuyorum
yakıtta ne tür değişiklik oluyor?Araca bir zararı var mıdır ? Malum aracı 2 bin devirde sakin sakin kullanıyoruz 8 yıldır 26 bin km deyiz
Hayırlı olsun o zaman.
Valla olursa bende e14 e patlatirim bi filtre
patlat kardeşim patlat alicak olursan haberim olsun
taktin mi ya haber ver
taktim kardeşim simdi yazicam detayli
Bugun 1.5 ta kalktim filitreyi dün temizlemiştim kurudugunu gorunce işe koyulduk arkadaşimla, arkadaşim takti daha dogrusu önce sunu soyliyim bunu yapmak isteyenlere ustaya yaptirirsaniz 90 tl istediler bizim burda , aslinda biraz zahmetli bir iş bir suru parça söküp takiyosunuz özelikle akış metre var ispanya mali aldigim abi anlatti baya muhabbet ettik onun o parçasi bozukmuş oyuzden verim alamamiş lpg ile de uyumlu olmuyor 4 saat kadar ugraştik almadan once filitreyi alper binbir abi ile konuştuk fikrini aldim teşekur ediyorum filitreyi takinca motor ariza lambasi galiba sari o yandi babamdan dolayi bende biraz korktum sökmeyi bile dusundum ogün abi o sirada mesaj atti , telefon numarasini aldim ogün abi ye burdan yine teşekür ediyorum yardimci oldu ariza lambasinin yanmasinin normal oldugunu söyledi tam sanayiye gittim sondurmek icin adam yine yanar dedi tam bende üzülerek eve gitmek icin arabaya bindim arabayi calistirdim isik söndu garaja geldim 3 4 defa çalistirip kapatinca yine yanmadi gaz pedali hissedilir bir sekilde degisdi cok rahat nefes aliyor araba ama 3 bin 4 devirde sesi cok guzel veriyor yolda giderken 2 viteste gaz verince cok guzel sariyo resimleri atiyorum sorusu olan varsa yardimci olurum elimden geldigince ben filitrenin kafasini ilerde degiştirmeyi dusunuyorum son resimdeki boruyu öylesine koydum oraya