0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam tavan opsiyonel Elagance donanımında var benim aracımda yok ayrıca bence gerekte yok ileride su ve ses yapma problemleri olabilir.
İyi bir seçim, tüketim değerlerini de paylaşırsanız sevinirim.
Mahmut kardeşim biliyorsun son 10 yılda 2 adet Corolla kullandım ve uzun yıllar öncede bir Corollam olmuştu beni hiç yolda bırakmadılar Yeti'yi 1 yıldır araştırıyor ve inceliyordum gerçekten makyajlı kasa epey gösterişli ve şık içi çok konforlu Golf'le neredeyse aynı motor şanzıman zaten aynı
Suyu bilemem de benim bildiğim aracta bozuk yolda tıkırtı vardı.Sanırım servis hallediyordu bu sıkıntıyı.
Otopark.com da özellikle bahsettiler bu sıkıntıdan.Hatta arabayı alırken skoda tornavida takımı hediye ediyorlar diye bi şaka yapmışlardi.
Evet yeşil Skoda tornavidası diye.
Aynen aynen.Tapatalktan mesaj gönderemiyorum kardeşim kusura bakma bütün hepsini izledim bu arada testlerin en son insignia ve superbi baştan sona izledim.
SuperB testinin 2.25'inci dakika ve otomatik parkı yaptıktan sonra "sokuyon da sokanı Allah çıkartmaz mı" bölümlerini canım sıkıldıkça izlerim [emoji4]
Gülmek istediğim zaman ibiza cupra testini açıp sinanin coştuğu anları izliyorum. Bu arada Superb in otomatik park sistemi aşırı güzel çalışıyor.
Sinan abi ayrı bir alem. Cupra testinin en başında acayip kesici sesi çıkartmıştı. [emoji4] Cupra testinin sonunda 307 ile Golf 140 ps testinde ise 106 VTS ile kapisti adam.
Biraz daha konuyu saptirirsak bizi konudan uzaklaştiracaklar enes
Abi sınıfında f/p orani en yüksek araç bence yeti . Ayrıyetten sınıfında bu ekonomide ve konforda başka bir seçenek var mı bilmiyorum . Corolladan sonra sizi üzeceğini hiç sanmıyorum . Skoda yı herkes hor görür fakat skoda kullananların arasında bir söz vardır skodaya bir kere binen başka bir araca bir daha binmez diye gerçekten de öyle . Şu an sadece yeti değil neredeyse skodanın tüm modelleri f/p oranı en yüksek araçlar ama nedense kimse tercih etmiyor . Gerçi son yıllarda pazar payında ciddi yükselmeler oldu devamının da geleceğine inanıyorum . Bende bu sene yeti almayı düşünüyordum fakat hem bahçeye git gelde kullanacağımızdan hemde ciddi fiyat farkı olduğundan ford connecte karar kıldık .Aracınız tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .Golfle neredeyse aynı motor ve şanzıman demişsiniz . Neredeyse fazla olmuş tıpkısının aynısı
Zafer bey, güzel günlerde kullanın aracınızı.
Çok teşekkürler Mahmut kardeşim inşallah en yakın zamanda sende bir Yeti sahibi olursun sanırım sende benim gibi aracı çok incelemiş + yönlerini görmüşsün fiyatına göre bence de rakiplerinin bir çok konuda çok ilerisinde bir araç benim ilk aracım 1994 model Skoda Favorit Glx inanılması çok zor belki ama sıcak yaz günlerinde sıkışık trafikte mersedesten tut bir çok marka su kaynatırken ben Favoritimle basar giderdim. 5 yıl kullandım bir kez arıza yapmadı bir sorun çıkarmadı buz gibi havada tek marşla tıkır tıkır çalışırdı ki ikinci el aldığım bir Favoritti
Eski Skoda'ları hep methederler. Gerçekten aslı astarı varmış demek.
Skodayı bilen biliyor nedense ülkemizde hep Çek yapımı olduğu vs. Vw nin gölgesinde kaldı. Halbuki şu anda Vw kadar kaliteli ve daha ucuz. Superb ile passat arasında aman aman fark yok mesela.
Arkadaşlar Yeti ile poz vermişler son kasa galiba