0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam tavan yok araç Ambition donanım şu an itibarıyla 100 km de 2 günlük izlenimime göre yakıt değerleri de çok iyi şehir içi tüketim 6 lt gerçekten araçtan inmek istemiyorsunuz sürüşü çok keyifli ve konforlu direksiyon tasarımı süper yol tutuşu güven veriyor süspansiyon sistemi çok iyi ses yalıtımı da son 10 yıldır E12 ve e15 Corolla kullanıcısı olarak Corolla'ya nazaran çekincelerim vardı ama boşunaymış kullandıkça anlaşılıyor.
...Skoda Yeti 1.6 Tdi Greenline Ambition Dsg7 Ay beyazı metalik aracım...
Araç rodajda olduğundan 6 Lt normal. Yoksa 6 LT 1.6 Tdi Dsg için fazla. Rodajdan sonra şehiriçi 5.0 Lt civarında yakar. Aracınızı güle güle kullanın. Aracın bir crossover'dan ziyade sportif bir hb hissiyatı var. Dışardan göründüğünden çok daha hırçın bir araç. Ayrıca iç genişlik olarak çok iyi. İsviçre çakısı gibi her yerinden bir saklama gözü çıkıyor arabadan. [emoji4]
Hayırlı olsun, hep iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Bir üst donanımda Cruise Control varmış, belki sadece kol montajıyla sizde aktive edebilirsiniz.Kuru kavrama otomatik şanzımanlarda CC mükemmel performans ve tüketim değerleri çıkartıyor.
...genelde İzmir İstanbul arası gidip geleceğim... ...tek korkum dsg7 ilerleyen km de sorun çıkarır mı...
Yakıt tüketim değerleri çok normal, şanzımanın sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Tam istediğiniz özelliklere sahip bir araç. Daha sonra düz vitese bir daha bineceğinizide sanmam..
İstanbul Enez arası ortalama hız 78 km saat ortalama tüketim değerleri 4.8 lt ve sanırım daha düşecektir. Araç şu an 400 km de
Hayırlı olsun Yeti benimde çok begendigim bir araç .Dsg şanzıman için yeni nesillerinde sorun olmadığını duymuştum .Çok seri ve sessiz bir şanzıman 7 ileri olayıda ayrı bir rahatlık 120 km hızla giderken 1500-1700 devir civarında gidiyormuş araç .Bne kullanmadım ama kullanıcıları öyle söylüyor buda uzun nyolda ciddi yakıt tasarrufu yaptırıyormuş .Ayrıca 1.6 dizel seçeneği de kesinlikle süper bir durum
Güzel bir tercih yapmışsınız, hayırlı olsun...
Toyota dan sonra hayran olduğum araç skodadır. Geçmiş yazılarımda da belirttiğim gibi skodaya ayrı bir ilgim vardır.Yeti piyasaya çıktığı 2010 yılından beri gözlerimin üzerinde olduğu bir araç. Daha önce test etmiş fakat 2,0 modeli vergi dezavantajında dolayı vazgeçmiş ve ikinci el Mercedes almıştım. Halen evde fabia var ve ondan önce de Octavia vardır.Yani nerede ise her zaman bizde skoda oldu. Ev konusu bittikten sonra almayı düşündüğüm araçların başında bu araç geliyordu.Dolayısı ise bu konu özellikle benim için güzel oldu 4x4 te eklenirse yeti gerçekten adını hakeder. Şu anda sosyatik köylü kıvamında ....Güle güle kullanın Zafer bey çok güzel seçim.Bu arada ikinci el araba alırken sizin gibilerin araçlarına denk gelmek lazım.2010 model 23 000 km yani Corolla size küsmüştür Zafer bey ))) Yeti ye bunu yapmayın....
Şanzıman S modunda kac bin devirde vites değişimi yapiyor?
Toyota ve Skoda kalite, motor ve yürüyen aksam olarak karşılaştırma yapabilir misiniz ?
Skoda yürüyen aksam olarak geride. Onun dışında Toyota'ya göre iyi.Yeti yine iyi de Octavia ve SuperB'deki süspansiyon sistemi gerek konfor olarak gerek yol tutuş olarak çok başarısız. SuperB çok abartı değil ama Octavia virajlarda spin atmiyorsa bu ESP sayesinde. Araba ESP ile yaşıyor.
Evet ben de YouTube'da OTOPARK kanalını izliyorum.
Yürüyen aksamını bilemem son 10 yıldır Corolla kullanıcısı olarak Yeti yol tutuşunda Corolla'ya göre çok başarılı araç 1445 kg ve yola yapışıyor bir kaç kez zorladım yoldan çıkaramadım ve yüksek hızlarda bile gerçekten güven veriyor.