0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Okan motorun yıkanması konusunda gördüğüm kadarıyla bilgi sahibi değilsin.Motor çalışır halde yıkanırmıymış?Motorda ki her bir parçaya zaten alttan su gelme ihtimali var.Ama işin içine bol su,tayzik girince orada duracaksın.Dikkat ettiyseniz motor kaputunun sol tarafı hep kirli olur.Bu sana küçük bir ip ucu olsun.
Şu görüntü için ben tekrar tekrar yıkatacağım. Önemli olan bu işi profesyonel bir yere yaptırmak ve sonrasındaki kurutma süreci. Adamlar günde kaç tane araba yıkıyor, BMW'sinden AUDI'sine kadar. Bu motor koruma yapan yerlerin de çoğu bu işi tazyikli suyla yapıyor. Sorun çıkarabilecek olası yerleri koruyarak yıkatıldığı zaman sorun çıkma olasılığı azalıyor.
Abi aklimı çeliyosun valla
Benim aracımı niye koymadın
Okan bu sefer sen yapma, arabayı yıkadığın yere de gitme çalışırken motor yıkanır mıymış hiç? sağlam bi yıkamacıya git abi öğrenciyim falan de indirim yapıyolar. Zaten aldıkları fiyat kullandkları malzemeden çok biraz uzun süren bir işlem olduğu için fazla. Bize de bayide teslimi yapılırken üstüne basa basa söylemelerine rağmen benim bile aklım gidiyo böyle bi işleme
çalişirken yikayan yer farkli bi yer yarin gitcegim yer baska bi yer koltuklari temizliycem dedim yapmisken motorada mi girsem cilada sürcem resimleri paylaşirim ögreciyim bir kuruş para vermem kendi yerimiş gibi davranirim istedigim seyi kullanirim
fav
bugun aksam gittim konuştum dedim yarin getircem arabayi yapcam malzeme parasi birakcaktim istemedi burdaki butun yikamalarla aram iyi özelikle o motoru calisirken yikayan .... ile
Adamda deli cesareti var bence motoru çalışırken yıkamak nedir layyn?