0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben birçok araba kullandım ama toyotanın bana verdiği güven başka. Arkadaşımdan önce örnek vereyim. 1,5 dci previllage megane vardı sunrooflu falan ondan sonra babası 2012 de 1,4 dizel elegant corolla aldı. dedikleri şu yemişim sunroofunu arabaya binince içine bi güven hissi geliyor bundan iyi donanım mı olur.
patlamış mısırımı aldım da geldim. ön saflardan yerimizi tutalım.
o kullandığınız bir çok araç markası neydi acaba ?ben bir çok araç sahibi oldum toyotadaki d segmenti aracı olan avensis hariç yere düzgün basmıyor. uzun yolu çok yaparım corollanın efsane kasa hariç uzun yolda direksiyona sıkı sıkı yapışmadan gittiğim aracı yoktur. boyası zayıf kaportası zayıf. siz bence vw opel seat skoda gibi araçları kullanın ama tarafsız her anlamda toyotadan üstün olduklarını görürsünüz.
toyota auris yaris corolla avensis opel vectra astra corsa renault megane fluance clio skoda octavia vw polo bora daha birçok kullandım da şimdilik cevap için yeterli sanıyorum. Ayrıca ben yukarıda sizin bahsettiğiniz vag grubuna bir atıfta da bulunmadım. octavia vectra çok hantal araçlar şekil olarak olsun gidiş olarak olsun.(Kullandığım octavia yeni model değil) Avensisin yere düzgün basmadığını söylemişiniz. Avensis hakkında ilk defa böyle bişey duyuyorum. Bence bindiğiniz araçta bir problem vardı. VW de biraz daha konfor ve sağlamlık var gibi dursa da benim gözümde vag grubu otomobil isminin sömürücüsüdür. O araçlara hiç ısınamadım. Şunu da not olarak belirtmeliyim ki arkadaşımız konuyu marka karşılaştırmak üzere değil de araçtan beklentimize göre bizim için öne çıkan şeyin donanım mı yoksa konfor/kalite mi olduğu. Burda sizinle bu konuyu tartışmama gerek yok. Size ne anlatırsam anlatayım bakış açınızı değiştiremem o yüzden gereksiz bir işe girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Avensis haric demistim kalite tesaduf degildir hic bir zaman.bir orta sinif alman aracindaki isciligi orta sinif japon aracinda goremezsiniz.ben goremedim senelerdir.ama atmosferik motordada japonlardan iyisi yok bunuda soylerim.
Dediklerinize aynen katılmakla birlikte, bugün babamın arkadaşı arabamıza bindi sizinkinin arabanın çekişi bizim astradan (Astra F sedan) çok daha iyi dedi.Kendisi motor öğretmeni.
1.6 XEI Special 114hp.Astrayla ağırlık ve teknik veri olarak pek fark var sayılmaz aslında ama....Ayrıca ağır olması da iyidir bence yol tutuşunda etkili olur.