0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdik şöyle oluyor Bu aracın V1 hali çok ciddi meblağlarda ön takım makaslar şaft bağlantıları şanzıman içi vs tamiratlar değişimler oldu 400K'da arazide kullanılmış iş bilmez ustaların elinden geçmiş bir aracı 1-2 ana kalemi dışında dokunulmadık yer bırakmamak üzere elden geçirdik ciddi anlamda da yorulduk malesef Şimdiki programda aracın hidrolik direksiyona ihtiyacı var zira üzerindeki 29" At lastiklerle bile 20 km altındaki kullanımlarda yoruyor park esnalarında ciddi olarak terletiyor. Ekim kasım aylarında aldığımda üzerinde olan 31" Mt lastikler takılacak o lastiklere uygun çok hafif kavis verilecek makaslara ve yukarıdaki bahs ettiklerimle 1 yıllık bir periyotta bu şekilde kullanılması gerekiyor. Tampon arkada vardı bir tampon kasaya çıkarken de iyi oluyordu hatta tertemiz basamaklarım da var lakin onlar arazide anında kırılabilecek gibiler aracı alçak göstermesi de cabası Daha sonrasında senin bahsettiğin işlere gelecek Lupa V2 V3 olarak eğlenceli kısımlar henüz sırasını yapmadım ama aklımdakiler 35" extreme lastik, bahsi geçen lastiklere uygun yükseltme kiti, plasti dip kaplama, kısa oranlı defransiyeller arkaya arb havalı kilit ön tarafa vinç eğlence katsayısına göre turbo
böylesi bir geziye benimde ihtiyacım var ama böyle kalas gibi bir araçla değilde şöyle otomatik bir amarokla olabilir mesela acaba kiralama gibi bir şansımız var mı hocam bilginiz varmı bu konuda.
Kalas derken?
Nasıl bir terbiyesizsin sen ve seni nasıl hala burada tutuyorlar anlayamıyorum._____Doğan hocam, güzel bir gezi olmuşa benziyor. Daha fazla fotoğraf varsa bekleriz. Kuşcenneti'nden rotayı 20 KM uzatarak Kapıdağ Yarımadasına da tırmanabilirdiniz aslında.
amarok mu ? corolla'yla gidin daha iyi. bu arada isim güzelmiş kararlaştırma kısmını ben kaçırmıştım.bu etap hayvanları tosfed ya da isoff'a bağlı mı yoksa daha farklı bir topluluk mu ?