0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adam cahil hoşgörün
Yüksel bey teşekkürler, Akçay'dan dönüşe geçerken düz geçmeyelim diyerek rotayı bir miktar uzattık o yüzden farklı alternatiflere yönelemedik daha fazla O arkadaşın çok sıkı takipçisiyim artık saygılı olabilmeyi öğretemeyiz muhtemelen ama bol bol tırpan yiyecek bana hitap ettiği mesajlar dışında.
Etap Hayvanları Tosfed bünyesindeki İstanbul Gözetmenlerinin Rallilerde uzun yıllardır etapçılık ve gözetmenlikteki görevlerinde oluşmuş bir yapıdır, zorlu doğa şartlarına aşırı yorgunluklara imkansızlıklara karşı enteresan çözümlemeleriyle direnen bir ekiptir.Yüksel bey teşekkürler, Akçay'dan dönüşe geçerken düz geçmeyelim diyerek rotayı bir miktar uzattık o yüzden farklı alternatiflere yönelemedik daha fazla O arkadaşın çok sıkı takipçisiyim artık saygılı olabilmeyi öğretemeyiz muhtemelen ama bol bol tırpan yiyecek bana hitap ettiği mesajlar dışında.
Heh konuya daha yakınsan ben 2004 yılından beri gözetmenlik yapıyorum 1-2 senedir de etap yapmaya başladık İstanbul ekibinden 8-10 kişi diğer haftasonu ERT var hatta hala takip ediyorsan
çok takip ettim bu aracı da nasip olmadı... oysaki evin önünde dursa bile yeterdi
Yazık vallahi. Ne güzel de safa yatıyor haspam, taktik değiştirmiş. Birisinin malına mülküne "kalas" diye hitap etmek ne büyük kendini bilmezlik.
yav ne alakası var birinin arabasını malını mülkünü eleştirmiycez hakkında yorum yapmıycaz mı amma alıngansın , senin araban kötü ise kötü diyince saygısızlıkmı oluyor bu nasıl bir düz mantık bu