Adam cahil hoşgörün 
Yazık vallahi. Ne güzel de safa yatıyor haspam, taktik değiştirmiş.
Birisinin malına mülküne "kalas" diye hitap etmek ne büyük kendini bilmezlik.
Yüksel bey teşekkürler, Akçay'dan dönüşe geçerken düz geçmeyelim diyerek rotayı bir miktar uzattık o yüzden farklı alternatiflere yönelemedik daha fazla
O arkadaşın çok sıkı takipçisiyim artık saygılı olabilmeyi öğretemeyiz muhtemelen ama bol bol tırpan yiyecek bana hitap ettiği mesajlar dışında.
Anladım, gayet de iyi yapmışsınız. Gezinin güzergahı olmaz benim gözümde. Tıpkı SILA'nın şarkısı gibi "Kafa nereye biz oraya"
Etap Hayvanları Tosfed bünyesindeki İstanbul Gözetmenlerinin Rallilerde uzun yıllardır etapçılık ve gözetmenlikteki görevlerinde oluşmuş bir yapıdır, zorlu doğa şartlarına aşırı yorgunluklara imkansızlıklara karşı enteresan çözümlemeleriyle direnen bir ekiptir.
Yüksel bey teşekkürler, Akçay'dan dönüşe geçerken düz geçmeyelim diyerek rotayı bir miktar uzattık o yüzden farklı alternatiflere yönelemedik daha fazla
O arkadaşın çok sıkı takipçisiyim artık saygılı olabilmeyi öğretemeyiz muhtemelen ama bol bol tırpan yiyecek bana hitap ettiği mesajlar dışında.
ben ayrıldıktan sonra kurulmuş sanırım. off-road yarışlarının tamamına yakınına gitmiştim gözetmen iken. C olmadan önce bırakmak durumunda kaldım okuldan dolayı çünkü kadıköy'e her hafta toplantı için gitmek zordu. özellikle şile ve ağva etaplarında çok ilginç tecrübelerim oldu.
Heh konuya daha yakınsan ben 2004 yılından beri gözetmenlik yapıyorum 1-2 senedir de etap yapmaya başladık İstanbul ekibinden 8-10 kişi diğer haftasonu ERT var hatta hala takip ediyorsan

Şnorkelimden manzaralar

Şarköy'den bir tatilci

Gökçeada Cicirya

Şu manzarada kuvvetli rüzgarla keyifli bir mangal

Çanakkale

Assos(Behramkale)

Kazdağı etekleri Hasan boğuldu
Heh konuya daha yakınsan ben 2004 yılından beri gözetmenlik yapıyorum 1-2 senedir de etap yapmaya başladık İstanbul ekibinden 8-10 kişi diğer haftasonu ERT var hatta hala takip ediyorsan 
son zamanlarda takip edemedim aslında sertifikalarım duruyor da her toplulukta olduğu gibi istanbul ekibinde de bazı gözetmenlikle ilgisi olmayıp torpille sınıf atlamış kişilerle tekrar uğraşmamak için geri dönmedim. yine de güzel insanların çoğunlukta olduğu bir oluşum.
ERT'yi çıkaramadım tam olarak. pist yarışlarına pek merakım olmadığından (F1 hariç) IRC ve off-road yarışlarına yazılırdım hep.
Valla heybeti yeter Doğan da gaz yetermi onu bilemedim... Gezin çok güzel olmuş araçda bomba , tekerine sağlık...
Yazık vallahi. Ne güzel de safa yatıyor haspam, taktik değiştirmiş.
Birisinin malına mülküne "kalas" diye hitap etmek ne büyük kendini bilmezlik.
yav ne alakası var birinin arabasını malını mülkünü eleştirmiycez hakkında yorum yapmıycaz mı amma alıngansın , senin araban kötü ise kötü diyince saygısızlıkmı oluyor bu nasıl bir düz mantık bu
yav ne alakası var birinin arabasını malını mülkünü eleştirmiycez hakkında yorum yapmıycaz mı amma alıngansın , senin araban kötü ise kötü diyince saygısızlıkmı oluyor bu nasıl bir düz mantık bu
1- Arkadaş sen her yere atlayıp o konuyu karıştırmaktan başka bir işe yarıyor musun ?
2- Land Cruiser hakkında yorumların nelerdir çok merak ettim arazide sence neler yapabilir ??