0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla Cantekin forumda okumuşundur ben elmacıyım bugün bi abi konu açtı satıyor 5s kullanılmamış 1900 diyordu ama biraz daha iner gibi onun dışında piyasada en ucuz 5s 2200 civarında olduğu için alcaksan kaçırma onuGelelim z2 ye ben şuanda sony kullanıyorum bizimkilerde yani ilk ve ikinci çıkan sony smartphone serilerinde arayüz problemi var.Ama bunların tamamı geride kaldı. Z Z1 ve Z2 de bir problem yok bu konuda. z1 in kamerasında leke oluşuyomuş. z2 de de ısınma problemi varmış öğrendiğim kadarıyla. Ayrıca ne kadar güzel olursa olsun android bir telefon max 2 sene kullanırsın rahat rahat sonrasında kasma falan yapar deli edecek kadar. he dersen ki ben room atarım yeni uğraşırım oynarım falan o zaman z2 alınabilir ama bence 5s iyidir iyi. 4 ü ne kadar zamandır kullanıyosun?
telefonuna ios 7 yi yüklemişin de senin telefonun ilk aldığında piyasada ios kaç vardı okan? :Dseninki biraz xp pc yi win8 e çevirmek gibi olmuş 5s in gece çekimleri konusunda pek fikrim yok ama gündüz özellikle çok güzel çekiyor. anroidde odaklama vs derken geçen sürede 5s den 10 tane foto çekersin hepsi de net olur. özellik olarak z2 nin kamerası fazlasıyla muhteşem ama dediğim gibi bir olay da söz konusu. ayrıca 5s in işletim sistemi 6 bit yani baya ileriye dönük bir telefon. kamerası her türlü işini çok iyi görür. zaten çok iyi fotoğraf çekicem diyosan prof makina alacaksın onun dışındaki kusurları zaten retricadır vso cam dır falan derken dümdüz ediyolar fotoğrafları.
okan demişsin isimler karişti galiba:)
Cantekin konuyu komple okumuyorum sadece basliga gore yaziyorum. androidle icli disliyim biliyorsun. ama ben ios diyorum. ios gibi rahat telefon yok. ne takilma ne kasma filan...
s4 te kasma sorunu var mi acaba uygun bi tane var ama bazı sorunları korkutuyor.