Gönderen Konu: Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?  (Okunma sayısı 5141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?
« : Ağustos 06, 2014, 18:28:23 »
Şuanda kullanmakta oldugum İphone 4 ü satıp yeni telefon almak istiyorum. Araştırdim bu 2 telefon arasinda kaldım. Gönlüm iphone desede küçük ekrandan sıkıldım ve ellerimde kürek gibidir büyük ekranlı olsun istiyorum. Ama yinede iphone dan vazgeçemiyorum :) limit 1.800 1.900 arasi bu fiyata alinabilecek en iyi telefon sizce hangisi ?? İphone 5s den iyi olmak kaydii ile :))

Toyota Club Türkiye

Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?
« : Ağustos 06, 2014, 18:28:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2014, 18:42:56 »
Valla Cantekin forumda okumuşundur ben elmacıyım :rofl: bugün bi abi konu açtı satıyor 5s kullanılmamış 1900 diyordu ama biraz daha iner gibi onun dışında piyasada en ucuz 5s 2200 civarında olduğu için alcaksan kaçırma onu
Gelelim z2 ye ben şuanda sony kullanıyorum bizimkilerde yani ilk ve ikinci çıkan sony smartphone serilerinde arayüz problemi var.Ama bunların tamamı geride kaldı. Z Z1 ve Z2 de bir problem yok bu konuda. z1 in kamerasında leke oluşuyomuş. z2 de de ısınma problemi varmış öğrendiğim kadarıyla. Ayrıca ne kadar güzel olursa olsun android bir telefon max 2 sene kullanırsın rahat rahat sonrasında kasma falan yapar deli edecek kadar. he dersen ki ben room atarım yeni uğraşırım oynarım falan o zaman z2 alınabilir ama bence 5s iyidir iyi. :D 4 ü ne kadar zamandır kullanıyosun?
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 06, 2014, 19:03:10 »
Valla Cantekin forumda okumuşundur ben elmacıyım :rofl: bugün bi abi konu açtı satıyor 5s kullanılmamış 1900 diyordu ama biraz daha iner gibi onun dışında piyasada en ucuz 5s 2200 civarında olduğu için alcaksan kaçırma onu
Gelelim z2 ye ben şuanda sony kullanıyorum bizimkilerde yani ilk ve ikinci çıkan sony smartphone serilerinde arayüz problemi var.Ama bunların tamamı geride kaldı. Z Z1 ve Z2 de bir problem yok bu konuda. z1 in kamerasında leke oluşuyomuş. z2 de de ısınma problemi varmış öğrendiğim kadarıyla. Ayrıca ne kadar güzel olursa olsun android bir telefon max 2 sene kullanırsın rahat rahat sonrasında kasma falan yapar deli edecek kadar. he dersen ki ben room atarım yeni uğraşırım oynarım falan o zaman z2 alınabilir ama bence 5s iyidir iyi. :D 4 ü ne kadar zamandır kullanıyosun?

Telefonların tabi iPhone dışındaki telefonların özelliklerini bek bilmiyorum Yasin .Z2 sadece tipi yani görsel anlamda görünüşü hoşuma gitti ondan yazdım bide kamera tabi 20 megapixel oluşu. iPhone 4 ü 2 senedir kullanıyorum çok aşırı kasıyor . Çok mesajlaştığım için whatsap tan çıkıp mesajlara geçtiğimde donma oluyor. En basit oyunda bile donuyor hiç oynayamıyorum iOS 7 güncelleyince böyle oldu. Aşırı ısınıyor . Ben genel olarak çok fotoğraf çekerim ön ve arka kamerası iyi olsun istiyorum iPhone 5s te kamere 4 ten iyimidir ?. Benim telefonda gece çekimi çok kötü. Sonra geri tuşu tutukluk yapıyor felan çok sinir bozucu. Genel kullandığım programlar instagram whatsap facebook bu programlara birinden çıkıp diğerine girsem kasma çok oluyor. Bu sorunlardan kurtulmam gerek . iPhone 5 çok hoş ama küçük tek sıkıntım o şuan için çok kararsızım çok ;(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 06, 2014, 19:11:46 »
telefonuna ios 7 yi yüklemişin de senin telefonun ilk aldığında piyasada ios kaç vardı okan?  :Dseninki biraz xp pc yi win8 e çevirmek gibi olmuş          5s in gece çekimleri konusunda pek fikrim yok ama gündüz özellikle çok güzel çekiyor. anroidde odaklama vs derken geçen sürede 5s den 10 tane foto çekersin hepsi de net olur. özellik olarak z2 nin kamerası fazlasıyla muhteşem ama dediğim gibi bir olay da söz konusu. ayrıca 5s in işletim sistemi 6
 bit yani baya ileriye dönük bir telefon. kamerası her türlü işini çok iyi görür. zaten çok iyi fotoğraf çekicem diyosan prof makina alacaksın onun dışındaki kusurları zaten retricadır vso cam dır falan derken dümdüz ediyolar fotoğrafları.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2014, 19:37:55 »
telefonuna ios 7 yi yüklemişin de senin telefonun ilk aldığında piyasada ios kaç vardı okan?  :Dseninki biraz xp pc yi win8 e çevirmek gibi olmuş          5s in gece çekimleri konusunda pek fikrim yok ama gündüz özellikle çok güzel çekiyor. anroidde odaklama vs derken geçen sürede 5s den 10 tane foto çekersin hepsi de net olur. özellik olarak z2 nin kamerası fazlasıyla muhteşem ama dediğim gibi bir olay da söz konusu. ayrıca 5s in işletim sistemi 6
 bit yani baya ileriye dönük bir telefon. kamerası her türlü işini çok iyi görür. zaten çok iyi fotoğraf çekicem diyosan prof makina alacaksın onun dışındaki kusurları zaten retricadır vso cam dır falan derken dümdüz ediyolar fotoğrafları.
okan demişsin isimler karişti galiba:)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2014, 19:41:23 »
okan demişsin isimler karişti galiba:)

full senle karşılıklı muhabbete giriyoz ya ondan el alışkanlığı oldu galiba  :D bi de bugün dalgıım biraz
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2014, 19:41:56 »
5s eniştemde var ilk aldigi gun test ettik telefon çok guzel parmak izi okuyucusu vb gibi ozelikler var ama 5 te 5s te kasa çok kalitesiz soyuluyor kenarlari kapli kullanirim dersin kapi cikar tak yaparken yine gidiyor kenarlar ha uygulama konusunda çok iyidir  bişey diyemem ipad kullaniyorum tablet olarak ama sarzini soylemeye gerek yok ustune bide ben note2 kullaniyorum kucuk telefon kullaninca 5 dakka  kendi telefonumu elime alinca diyorum ki ne buyukmuş be andorid de uygulamalar biraz kalitesiz olabilir ama kullanim amacina uygunsa al her turlu ozgurluk var bilmem dusunurmusum ama note 3 u de dusun yada htc

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2014, 20:01:01 »
xperia z2 varken, ben mukayese bile etmem, iphone 6s çıktığı zaman 500 lira daha ucuz olursa z2 ye göre, o zaman alıcı gözü ile bakabilirim.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 06, 2014, 20:06:50 »
amacınız şekil falan değilse (ki o da tartışılır) ısırılmış elmanın hiçbir ürününe para vermeyin çünkü verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız. açık kaynak kodlu yazılım geliştiricilere destek olun ve android tabanlı bir cihaz alın. bunlar olmasa bile z2 her türlü alır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 06, 2014, 20:53:41 »
kesinlikle iphone'den şaşmayın sony dediğiniz nedir ki zaten firma kendini iflastan zor kurtardı hatta yakın zamanda telefon piyasasından çekileceğine dair söylentiler var, sırf menşeine bile baksanız yine iphone derim birisi amerikan firması diğeri taklit japon yinede takdir sizin tabiki
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2014, 21:51:53 »
Z2 diyorum Androidci olarak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2014, 22:26:32 »
Cantekin konuyu komple okumuyorum sadece basliga gore yaziyorum. androidle icli disliyim biliyorsun. ama ben ios diyorum. ios gibi rahat telefon yok. ne takilma ne kasma filan...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 06, 2014, 22:41:21 »
Cantekin konuyu komple okumuyorum sadece basliga gore yaziyorum. androidle icli disliyim biliyorsun. ama ben ios diyorum. ios gibi rahat telefon yok. ne takilma ne kasma filan...
İlke taşa çarptın cantekinin 4 kasıyomuş :D ama ios 7 yüklüyken :rofl: :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 06, 2014, 22:41:34 »
i phone amerikan diyen arka kapağı çevirsin. "assembled in china".

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 06, 2014, 23:15:01 »
2 yila yakin ios kullandim, ordan g2 ile androide atladim. Iphone u hic aramadim. Diger taraftan esim iphone kullanicisi. Kendime kolay kolay iphone almam ama esime de android almam :)
Her ikisinin de ustunlukleri var. Az kurcalim isimi gorsun diyen kisiye iphone, ben her halti kurcalamak istiyorum diyen android.
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2014, 23:33:58 »
s4 te kasma sorunu var mi acaba uygun bi tane var ama bazı sorunları korkutuyor.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 07, 2014, 00:00:08 »
s4 te kasma sorunu var mi acaba uygun bi tane var ama bazı sorunları korkutuyor.

samsung s4 te kasma, donma ve aşırı ısınma problemi var hocam bi oyun oyna telefon yanma seviyesine geliyor
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ağustos 07, 2014, 00:16:21 »
Note serisi al keyfine bak hocam :D andorid  candir :D  ios çok basit kullanişli telefon lafim yok fakat ben özgürlükçü bir insanim :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 07, 2014, 00:36:17 »
5s alırsanız gold alın derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ağustos 07, 2014, 01:16:33 »
Herkese yorumu için tek tek teşekkür ederim . Hepsini okudum ama telden yazdığım için alıntı yapamadım. Yorumlara göre kafam dahada karıştı:) . Peki limit 2.000 .2200 civarı ne alınabilir en iyi telefon nedir o fiyata?  Gönlümde g3 ve htc one var bide tabi z2. En zor iş karar verme aşaması karar veremem hiç bi konuda yardımınız gerek :)