Gönderen Konu: Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?  (Okunma sayısı 5138 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Sony xperia Z2 vs. İphone 5s ?
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2014, 01:31:33 »
Herkese yorumu için tek tek teşekkür ederim . Hepsini okudum ama telden yazdığım için alıntı yapamadım. Yorumlara göre kafam dahada karıştı:) . Peki limit 2.000 .2200 civarı ne alınabilir en iyi telefon nedir o fiyata?  Gönlümde g3 ve htc one var bide tabi z2. En zor iş karar verme aşaması karar veremem hiç bi konuda yardımınız gerek :)
Htc one pek stabil bir telefon değil bunu söyleyeyim G3 dehşet verici duruyor gerçekten çok iyi bir alternatif.yukarıda da yazdım z2 de ısınma problemi varmış aynı zamanda sony türkiyedeki servisle sözleşmesini iptal etmişti yeni servisle anlaşıp ağını kurana kadar bu konuda da problem olabilir.açıkçası dediğin ürünlerden en iyisi g3 bugün ben android telefon alsam mukayese edeceğim cihazlar z2 ve g3 olurdu. Ben de büyük oranda sony e yatkınlık var sanırım ben onu alırdım. Sony yazısını görmek beni mutlu ediyo ne bileyim :) eve televizyon aldık sony aldırdım laptopum vaio telefonum sony ilk telefonum da sony ericcson k700i ydi. cihazların hiçbiri problem yaratmadı çok şükür. Garantiye servise ihtiyaç da duymadım
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2014, 01:31:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2014, 01:49:35 »
apple bir yazılım şirketi.. sony elektronik devi...
akıllı telefon mu elektronik alet mi seçimi bu yönde yapmak lazım... ve hafıza çok önemli.. 16gb nasıl bir şey bide 2000 küsür fiyat...
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2014, 03:13:18 »
Başlıktaki cihazlardan z2 açık ara önde. Hatta z ve z1 de 5s den üstün. Boyut olarak düşünürsek z1 compact tam bir ıphone katili :) z1 dende daha stabil. (Ekrandan dolayı batarya ve grafik performansı) Son güncellemede tüm hataları düzelttiler.

Lg cihazları en az sony ler kadar performanslı fakat lg nin kasaları ve ekranları hiç sağlam değil. (Maliyetten dolayı) .  z1 den öncede xperia arc s kullanmıştım kaçkez ekranın üstüne düştü en ufak çatlak bile oluşmadı.

Bende, verdiğim parayı hakedene kadar apple ürünlerini almam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2014, 12:03:09 »
Iphone parasinin hakkini vermiyor okadar para vercem şarji 1 gun bile gitmiycek , note 2 ile parlaklik full acik 3g sürekli acik hic kapamiyorum surekli whatsapp twitter facebook  instagram tapatalk kullandigim programlarin geneli surekli elimden duşmuyor telefon akşam 11 eve gelince 30 veya 20 kalmiş oluyor şarj
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2014, 12:10:39 »
Iphone'un ekranı küçük gelmiyor mu ya ben G2 den sonra kullansam garip gelir herhalde..Elden çıkarmak isterseniz çabuk çıkar Toyota gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2014, 19:38:24 »
Iphone'un ekranı küçük gelmiyor mu ya ben G2 den sonra kullansam garip gelir herhalde..Elden çıkarmak isterseniz çabuk çıkar Toyota gibi :D
piyasada değer kaybetmeyen iki şey:
1 toyota
2 iphone  :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2014, 20:33:09 »
1 toyota
3.Vosvos :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2014, 20:34:58 »
1 toyota

:))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 1600
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2014, 20:37:12 »
z1 compact al kardeşim. üstünü de akaryakıt parası yaparsın. ben kullanıyorum çok menunum. ekranı 5s ten gayet büyük ve z2 ler g3 ler gibi gibi devasa değil hem cebe giriyor, hem işlevsel. samsungların minileri ile sakın karıştırmayın. z1 den tek farkı ekran boyutu geri kalan her şey aynı.
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2014, 00:35:42 »
z1 compact al kardeşim. üstünü de akaryakıt parası yaparsın. ben kullanıyorum çok menunum. ekranı 5s ten gayet büyük ve z2 ler g3 ler gibi gibi devasa değil hem cebe giriyor, hem işlevsel. samsungların minileri ile sakın karıştırmayın. z1 den tek farkı ekran boyutu geri kalan her şey aynı.

Bende kullanıyorum. Ekrandan dolayı z1 den daha performanslı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2014, 00:43:26 »
arkadaşlar z1 compact iyi güzel diyonuz da 1400-1500 tl civarında fiyatı var :(
Ayrıca z2 nin ekran çözünürlüğü bizim evdeki televizyonla aynı :D işlemci ve ram farkı da cabası.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 20770
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2014, 00:50:05 »
Bu telefonları karşılaştırmak gercekten cok zor çünkü İşletim sistemleri farklı İOS sistemi şuan dünyadaki en iyi yazılım sistemine sahiptir. Android cok satabilir fakat bir İOS asla olamayacaktır. Online işlemler yapıyorsanız ve aklınızda soru işareti kalmasın istiyorsanız ve biraz olsun kaliteye düşkünseniz İphone 5s mükemmel bir seçim fakat 1-2 ay beklemenizi öneririm İphone 6 gelecek fiyat cok azda olsa oynr kampanyalar ortaya cıkar iyi bir fiyata İphone 5s e sahip olabilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 08, 2014, 01:02:42 »
arkadaşlar z1 compact iyi güzel diyonuz da 1400-1500 tl civarında fiyatı var :(
Ayrıca z2 nin ekran çözünürlüğü bizim evdeki televizyonla aynı :D işlemci ve ram farkı da cabası.

z2 ile arasında sadece 4k çekim farkı var. İşlemci farkını kullanarak farketmezsin bile. Anca test programlarında belli eder kendini oda normaldir. Ekran olarakda mükemmel tabiki ekran olarak z2 - z1c den biraz daha iyidir. Aralarında biraz fark olacakki yeni model satılsın :)

Bu arada z1c verildiği parayı her yönüyle hakediyor. Alan pişman olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 08, 2014, 01:07:06 »
z2 ile arasında sadece 4k çekim farkı var. İşlemci farkını kullanarak farketmezsin bile. Anca test programlarında belli eder kendini oda normaldir. Ekran olarakda mükemmel tabiki ekran olarak z2 - z1c den biraz daha iyidir. Aralarında biraz fark olacakki yeni model satılsın :)

Doğru diyosun abi de fiyatı bana çok gibi geldi bunun ya :( Forumda 5s satan bi abi var 1800 e düşmüş bu ay arabaya baya para harcamasak babama teklif ederdim de dilim varmıyor söylemeye.
429 vergi 434 bugün servis garaj yaptıracaz 500 de o tutacak en az telefonu hiç araya sokacak halimiz yok yani :( iyi fırsattı ama kötü zamanda denk geldi
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ağustos 08, 2014, 01:25:29 »
Doğru diyosun abi de fiyatı bana çok gibi geldi bunun ya :( Forumda 5s satan bi abi var 1800 e düşmüş bu ay arabaya baya para harcamasak babama teklif ederdim de dilim varmıyor söylemeye.
429 vergi 434 bugün servis garaj yaptıracaz 500 de o tutacak en az telefonu hiç araya sokacak halimiz yok yani :( iyi fırsattı ama kötü zamanda denk geldi

Ben çok bekledim bu telefonu. arc s artık yetmiyordu 1 gb telefon hafızası var fakat sana kalan 300 mb gibi bişeydi :) sürekli hafıza doldu yer boşaltın diyordu. Hiçbişey kuramıyordum.  o yüzden yine aynı kategoride olan  z1c ilk çıktığında 1999 liraya aldım. Hiç pişman olmadım. Tabi üstünden 8 ay kadar geçti 1500 lere düşmesi çok normal. Ama inan 1500 tl yi sonuna kadar hakeden telefon. Kasası falan çok sağlam. Masaya koyunca üstüne birşey dökülecekmi diye korkmuyosun :) Tatlı suda 30 dk kadar dayanır. Ama mesela denize düşürsen çıktığında suya tutunca bir sıkıntı olmaz.  Tuzlu su altında 30 dk  biraz şans işi. Bazıları su geçirmezliği aman ne olacak diye geçiştirir ama mesela biryerde okumuştum amerikada en çok telefon arızası suya düşme -  sert zemine düşme ile gerçekleşiyomuş.

Bende öğrenciyim para atıyordum kenara 1.000 tl kadar birikti. Geri kalanı taksit yaptırdım. tamda bu cep telefonlarına taksit kısıtlaması zamanı aldım. Teknosadan hediye çeki ile kurtardık işi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 08, 2014, 01:29:26 »
Ben çok bekledim bu telefonu. arc s artık yetmiyordu 1 gb telefon hafızası var fakat sana kalan 300 mb gibi bişeydi :) sürekli hafıza doldu yer boşaltın diyordu. Hiçbişey kuramıyordum.  o yüzden yine aynı kategoride olan  z1c ilk çıktığında 1999 liraya aldım. Hiç pişman olmadım. Tabi üstünden 8 ay kadar geçti 1500 lere düşmesi çok normal. Ama inan 1500 tl yi sonuna kadar hakeden telefon. Kasası falan çok sağlam. Masaya koyunca üstüne birşey dökülecekmi diye korkmuyosun :) Tatlı suda 30 dk kadar dayanır. Ama mesela denize düşürsen çıktığında suya tutunca bir sıkıntı olmaz.  Tuzlu su altında 30 dk  biraz şans işi. Bazıları su geçirmezliği aman ne olacak diye geçiştirir ama mesela biryerde okumuştum amerikada en çok telefon arızası suya düşme -  sert zemine düşme ile gerçekleşiyomuş.

Bende öğrenciyim para atıyordum kenara 1.000 tl kadar birikti. Geri kalanı taksit yaptırdım. tamda bu cep telefonlarına taksit kısıtlaması zamanı aldım. Teknosadan hediye çeki ile kurtardık işi :D
Abi bayadır kullanıyosun ve bilirsin diye tahmin ediyorum. Telefonun 2 gb ram den sana verdiği kullanım alanı ne kadar acaba? Elimdeki telefon artık aşırı kasmaya donmaya başladı bişeyler yapmam lazım. Bi yerde indirime falan denk getirebilirsem belki alabilirim bu cihazı
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 08, 2014, 01:34:25 »
Abi bayadır kullanıyosun ve bilirsin diye tahmin ediyorum. Telefonun 2 gb ram den sana verdiği kullanım alanı ne kadar acaba? Elimdeki telefon artık aşırı kasmaya donmaya başladı bişeyler yapmam lazım. Bi yerde indirime falan denk getirebilirsem belki alabilirim bu cihazı

800 - 1 gb bazen daha fazla olabiliyor. Telefonu kapat aç 1.5 gb kadar fakat zamanla düşüyor tabi. Ama hiçbir şekilde kasma vs olmuyor. Gayet stabil. Depolama konusundada sıkıntısı yok sd kartta destekliyor. dahili hafıza 16 gb dan 11 gb sana yer kalıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 08, 2014, 01:49:22 »
bende kafalarda soru işareti kalmaması için, yurtdışı iphone fiyatlarını ekliyorum , yurtdışı telefon fiyatlarını merak eden arkadaşlar için başlıca modelleri fotoğraflandırdım, bunlar amsterdam schiphol havalimanındaki fiyatlar, geçmiş yıllardaki ülke gezilerime nazaran, avrupadaki en uygun elektronik fiyatlarını hollanda da yakalanabildiğini söyleyebilirim. Benim gözlemim fiyatlar bir kadıköy, bir eminönü olmaktan çok uzak.

1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1600
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 08, 2014, 01:53:03 »
z1c stabil çalışıyor ve günümüz tellerinden beklenen her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebiliyor. bence tek kusuru ses seviyesi o da muhtemel gizli menüden artırılıyordur. onu da hor görmüyorum benzer telefonların sıkıntısı sesin nispeten az olmasıdır çünkü su geçirmezlik için koruma var ben teli yıkayarak temizliyorum. çok hijyenik oluyor ayrıca:)
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ağustos 08, 2014, 02:04:28 »
z1c stabil çalışıyor ve günümüz tellerinden beklenen her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebiliyor. bence tek kusuru ses seviyesi o da muhtemel gizli menüden artırılıyordur. onu da hor görmüyorum benzer telefonların sıkıntısı sesin nispeten az olmasıdır çünkü su geçirmezlik için koruma var ben teli yıkayarak temizliyorum. çok hijyenik oluyor ayrıca:)
yıkamak için şampuanı falan var mı bunların? :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 08, 2014, 02:06:53
800 - 1 gb bazen daha fazla olabiliyor. Telefonu kapat aç 1.5 gb kadar fakat zamanla düşüyor tabi. Ama hiçbir şekilde kasma vs olmuyor. Gayet stabil. Depolama konusundada sıkıntısı yok sd kartta destekliyor. dahili hafıza 16 gb dan 11 gb sana yer kalıyor.
yarısını kaybediyor yanı.  :( benim şuan kullandığım sony de zamanında böyleydi şuan bana verdiği ram %20 max %25 1,5 yılda o da o seviyelere düşer mi acaba?
R1 35 
  24 6