0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık güzel çalışma ben vida delıklerini içerden işaretledikten sonra plakayı söküp iki tane delik açtım vidaları plakalıktan sıkıp plakayı taktım delmeden silikonla güzelce tutturayım dedim fakat motor arıza yaparsa sökmek zor olurdu diye bu şekil yaptım
Çok güzel olmuş su otomatik açılma olayı bana da çok lazım.
Artık düşsse diyorum:-)))))
Kısmet hocam eve bile gidemiyorum aklıma şu geliyor Ford araçlarda kullanılan ayakla bagaj açmamı yapsam sensör bulamaz isem manuel sistem yaparım
İnşallah manuel olanı yapınca arabaya tekme atmak gerekmez [emoji4][emoji4] Valla çok güzel bir düşünce
Merhaba Mahmut arkadaşım ben de otomatik bagaj kapağı yapmayı düşünüyorum. Merkezi kilit motoru ve bağlantısını anladım fakat yayı bagaj kapağının neresine mote ettin. Bir fotoğrafı varsa veya yayı taktığın yeri tarif edersen sevinirim. Teşekkürler..
Ben de kumandadan açıyorum. Yay da taktım otomatik olarak açılıyor bagaj kumandadan. Çok kullanışlı oluyor. İsteyen olursa resimlerini atarım.Mesaj Birleştirildi: Eylül 24, 2014, 21:28:10TOYOTA COROLLA otomatik bagajKumandanızda bagaj açma fonksiyonu mevcutsa; bagaja çekilecek bir artı kablo, 5 tl lik merkezi kilit motru ve herhangi bir hırdavatçıdan alacağınız 3 tl lik yay yeterli.