0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ulan zaten polis korkusuna yaptıramıyorum ben cam filmini bendeyken ceza da kesseler sorun değil de şeytanın işi babam kırk yılın başı arabayı ister bi yere gider onu da polis görür uyarır sonra hurra evde kavga moral bozukluğu sana tavsiyem araban zaten koyu camları da çok koyu yapma komple 1 numara yaptır hem ton farkı sırıtır.
benimde ayni şekilde bi yere giderken 50 kere dusunuyorum cevirme var mi diye hep korkarak dikkatli gidiyorum bizim burda pek sıkıntı olmuyor ama karsiya falan gecicegimiz zaman sıkıntı köprüde hep cevirme oluyo babamda geçen ceza yersek sen ödersin dedi bi kere çevrildik babamin maliyede çaliştigi için kartini gösterdi poliste insafli çikti cezasiz atlattik
benimki öyle yapmıyo işte seninki gibi deseydi ben arabaya cam filmini sıfırken yaptıracaktım hala arada bi deniyorum yok arkadaş nuh diyor peygamber demiyor. bi yerden parayı bulursam ama bir günde arabayı komple yapıcam toplu olarak hepsinin kavgasını yaparız sonra geçer
aslında bu konuda bir planım var forumdaki tüm üyelerden 1 tl alsam arabaya jant lastik film ve krom çıta alabliyorum tct ailesine sesleniyorum herkes 1 tl atıversin şuraya
hesap numarani yaz konu aç
1 tl gönderecek de 1,5 tl masraf alıyor farklı bankada eft ondan çok yüzsüklük olacak
bence farkli bişey yap sen cam filmini birak
bırakmam asla bırakmam önceki arabada istediklerimi yapamadım buna da yapamazsam kahırdan ölürüm bi de bu direk bana alında çok daha koyar
Öncelikle cam filmini neden yaptırmak istiyordunuz ona karar vermek gerekiyor. Güneş ışığını en aza indirsin, aracın içi gözükmesin diye mi yoksa sadece görüntüsü olsun estetik dursun diye mi? Polis çevirmesinde cezası var aracı parka çekebilirler haberiniz olsun!!!98 yılından beri 3 aracım oldu hepsinde de film kullandım. Tercihim en koyunun bir açık tonu yönünde oldu. Kaç numaradır bilmiyorum. Güneş ışığını kesmesi ve iç mekanın gözükmemesi adına iyi oluyor. Benim gibi eşi araba kullananlar için ideal diyebilirim. En azından sıkıştıran, taciz eden olmuyor. 2 yıl kadar rahat götürüyor. Sonra renk tonu açılmaya başlıyor tabii ki..Sadece estetik olsun derseniz yerinde bakarak karar vermelisiniz. o zaman çokta renk tonunun bir önemi yok.
e12 mi yoksa
e 12 olsa satmazdı ki babam onu son kasa brodway vardı metalik mavi(aurislerde olandan) dehşet arabaydı fabrikadan çıktığı haliyle bindik inan bi cd çalar bile taktıramadım çok güzel planlarım vardı o arabada ama olmadı işte ayrıldık babama kalsa bu da öyle olacak şimdi içinden diyecn brodway mi?ahgsdfakd ama öyle değil işte araba kullanmayı öğrendiğim araba o benim aramızda duygusal bağ var