0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
itinayla konu dışı muhabbet yapılır konu kirletilir Okan KAÇAR & Yasin Yılmaz FİDAN Enescim ben kendi adıma özür diliyorum
bende özür diliyorum , girdigim cogu konuda böyle oluyor galiba kasitli bişey degil yanlişimiz varsa affola
nedense bende de hep böyle oluyor
Normalde Pasta cila işine girceklim. Dayanamadım cam filmi yaptırcam. aracın rengi füme. 1,5 numara mı 2 numara mı bi akıl verirmisiniz. Yarın gideceğim aksesuarcıya.Saygılar.
Komple 1.5 Yaptırcam. Fiyata da 120 dediler. Zaten çorumda çok aksesuarcı yok. Sordum Soruşturdum cam filmi bu adamın işi dediler. Öğleden sonra götürüyorum arabayı. Çook uzak yer. Aramızda tam 2 sokak var
İçten kararmalı cam yok mu? Hani şu içeriden dışarısı görünüyor ama dışarıdan içerisi görünmüyor... Bunun içeriyi tamamen göstermeyen çeşitleri değil de biraz gösteren bir çeşidi fena olmazdı hani... Böylece filmin cam takılmasıyla da uğraşmaya gerek kalmazdı...
Film kullanmadan lazer ile cam karartma yapılabiliyor Zühtü Bey. Ancak pahalı. Ancak bu camlar orjinal fabrika çıkışı karartma cam olmadığından o da film muamelesi görebilir.
Enes hayırlı olsun Fotoğraf üstten çekildiği için olduğundan koyu çıkyor. bazen ben evden aşağıya arabaya bakıyorum içerisi görünmüyor yansımadan dolayı Enesde de durum o direk yandan çekerse Okanınkilerden açık olduğu görülür Okan film ciddi anlamda çok koyu olmuş senin bi de jant kapaklarını çalmasınlar diye mi çıkardın