0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
49 milyara astra sedan 1.6 110bygr opelw göre orta donanım toyotaya göre ortadan çok üstün donanıma sahip opelin arabaları. Auristen de ucuz... 49 milyar . Gelde opel alma sıfır alınacaksa opele bir bakmalı
Arkadaşlar öncelikle Opel'in dizel olduğunu ve 1.6 olmadığını biliyorum. Araba gayet seriydi, akıcılıktan kastım yol üstünde kayıyor gibiydi, belki brn sürmediğim için öyle geldi. Bir diğer konu ise biz boşunu aldığımız için olabilir, çünkü arka camlar sadece boş pakette manuel ve nefretlik bir şey çok saçma, yıl olmuş 2014. Benim bahsettiğim araç 1.33 benzinli 2014 Auris. Yani donanım olsun motor olsun karşılaştırma tabiki saçma olur da sadece iki arabanın kendine göre olan üstünlükleri ve bunun sonucunda kişisel olarak hangisi daha tercih edilebilir diye düşünmemden ibaret olarak bu soruyu sordum.
kullanış olarak iç alan ferahlığı açısından auris bir adım önde bana göre. opelin zaten düşük motoru yok 1,4 turbo 140 bg le de bizim 1,33 99 bg i karşılaştırma olmaz astra her türlü üstün o konuda. bana opeller her zaman hantal gelmiştir. vectra olsun astra olsun son seriyi kullanmadım bilmiyorum ama diğerleri için böylefiyat açısından baktığınızda opel şuanda önde olabilir ama servis parça vs derken fazlasını geri alıyolar. en ufağından şunu örnek vereyim auris triger kayış değil zincirdir ama astralar hala kayışlı(yanlışsa düzeltin %100 emin değilim astradan) donanım ise astranın tüm camları otomatiktir en azından diye düşünüyorum 1,33 aurisin en kötü yanı bu sanki albea alıyoruz gibi arka camlar kolla açılıyo eski kasada öyle değil ama
Bir yanlışınız olmalı ben zincirli olduğunu duymuştum eniştemden 2007 1.3 cdti astra hb
amacınız 2-3sene kullanıp model degiştirmekse çokda km yapmaz iseniz astra tercihedilebilir bence.ben sadece bu amaçla opel tercih ederim.varsın donanımım kıt olsun.varsın motrorum opelden güçsüz olsun.donanımı daha iyi olcak motoru daha iyi olcak fiyatıda daha iyi olcak?sanırım başkada marka yoktur bu işi yapan.1.3 auris iyi kaçıyor gördüm yani gözlerimle basmasını bilirsen kaçıyor.bence ideal bir araba.donanım olarak nekadar dolu nekadar boş bilmiyorum ama orta dolulukta olan bir auriste sanmıyorum manuel açıldıgını camların.enboş pakettir o.Allah büyük söletmesin ama opele binmeye niyetim yok yani
Rabbim sana opele binmeyi nasip etsin
En düşük donanımı geçtim de üst donanım auris premium full 1.4d 90 hp 77.850 (kampanyalı)Opel astra j kasa cosmo full paket 1.6dizel 136hp 77.369 (4000 indirimli)J kasanın şekli yeter benim için:'))) opelin donanım farkı ve üstün dizel performans beygir filan konuşursak bu ara 2 yıl değil 10 yılda kullanılır. Fiyat farkı indirimi opelin bayağı fark var...