0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar herkes hizmet sektorunde otomobil ve diger konularda hizmet alip memnun kaldigi yerleri yazsa;)ben baslayabilirim.cam filmi konusunda llumar maslak gencler otoPeriyodik bakim konusunda filtreleri tem ufuk kardesimden alarak tem toyota servisiRot balans konusunda maslak hunter rot balans tuncay ve mahmut ustafren parcalari konusunda trw bosch ve ebc kullanmis biri olarak kesinlikle ebclpg donusumu ve ayar konusunda bahcelievler ayar otogaz yada maslak cevre otogazerkek kuaforu konusunda 4leventte yusuf&recep yusuf guzel sac keser (40tl) yada taksimde birols style (15tl) ikiside cok kaliteli yag konusunda 3000 km dir motul kullaniyorum ve gayet memnunumboya kaporta konusunda maslak alc auto life...
Herkese rodos ta tatil tavsiye ederim, dünyayı gezdim, bu kadar güzel.kızı hiç birarada görmedim
gel gör cağ kebabıökkeş usta kadayıf dolması her ikisi de Erzurum'da.
amasrada canlı balık ta balık ve muhteşem amasra salatasını yemeden ölmeyin derim başka da bişey yazmam buraya
Ben askerliğimi Bartın'da 2000 2001 yılları arasında boğazdaki deniz birliğinde yaptım Amasra ve inkumu çok güzeldi arkadaşlarla bi ara tekrar buluşalım diyoruz ama bi türlü denk gelmiyor