0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu da benim listem.En iyi köfte : Eski Çine Köftecisi ( Aydın-Çine) Merkez Efendi Köftecisi (Merkez Efendi-İstanbul)En iyi Rakı-balık Restoranı : Liman restoran (Eski foça-izmir) Sebahattinin Yeri (Sultanahmet - İst)En İyi Kebapçı : Kebapçı Mesut (Adana ) Kebapçı halil usta (G.antep)En iyi Baklavacı : Zeki İnal (G.Antep) İmam çağdaş (G.Antep) En iyi çöp şiş : Yandım Çavuş (Selçuk- İzmir)En iyi tatil yöresi : Kaş - Antalya Datça - MuğlaEn güzel yol : marmaris - içmeler-turunç-bayır-selimiye rotasıEn güzel hamam : Mihrimah sultan (Edirnekapı - ist)En iyi tellak : Bu hamamdaki ağzı sürekli kürdanlı, göbekli abimiz. Safkan Tokatlıdır.En iyi ayakkabı boyacısı : Yeni Cami önünde, Nimet abla gişesinden, baştan 2. abimiz. Elazığlıdır. En iyi balık-ekmekçi : karaköy katotoparkı önündeki elarabası. (Karaköy-İstanbul)En iyi turşucu : Tarihi Üsküdar TurşucusuEn güzel manzaralı cafe : Erbap pastane - Cafe (Çengelköy-istanbul)En iyi kurufasülye : Beykoz esnaf lokantası (Beykoz - İstanbul)En güzel cami : Eşrefoğlu Camii (Beyşehir - Konya )Manzarası en güzel Cami : Ortaköy Camii. En iyi İmam : Selman Okumuş. (Kılıç Ali Paşa Camii-Tophane)En güzel otopark : Tepebaşı TRT önü. (Beyoğlu-İstanbul).aklıma geldikçe listeyi güncellerim. şimdi kafam dağıldı çay içicem.
Evet Beyşehir'deki cami çok güzel gezdim orayı Sivas Divriği ulu camisini gezdim yolunuz düşerse uğrayın